Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent Frank Castle provedl další z úspěšných zásahů proti zločinu, když připravil past na gangstera Mickyho a jeho parťáka Bobbyho, který v přestřelce s agenty FBI zahyne. Gangsterský boss Howard Saint zuří, protože Bobby byl jeho syn. Jeho vztek dostane nový směr, když zjistí jméno agenta, který akci připravil. Jeho žena a Bobbyho matka Livia trvá na tom, aby za synův život zaplatila celá Frankova rodina. Zatímco Frank Castle tráví šťastné chvíle s manželkou Marií, synkem Willem a užívá si setkání se svou rozvětvenou rodinou, jeho dům obklíčí komando vedené Saintovým právníkem Quentinem a druhým synem Johnem. Všechny v domě bez milosti postřílí. Marii s Willem se sice podaří ujet, zoufalý Frank je však později najde na molu zavražděné. Vzápětí je obklíčen, brutálně zbit, postřelen a nakonec hozen do moře. Navzdory zraněním přežije. Vrátí se do města a začne připravovat pomstu. Unese Mickyho a rafinovaným "mučením" z něj dostane všechny dostupné informace o Saintovi a jeho rodině. Všichni vědí, že Frank je odhodlán dokončit pomstu a sám přitom zahynout. Posledním krokem definitivně přesvědčí Sainta, že je mu Livia nevěrná s Quentinem, a ten oba zabije. Svolá všechny své muže, dorazí však i Frank, který se nezastaví, dokud bude Howard Saint nebo jeho muži naživu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vyvraždenie rodiny a pomsta. Koľkokrát to tu už bolo. Nespočetne. Lenže toto je Punisher. Nie, to mal byť Punisher. Ale nie je. Kde je tá komiksová temná stránka hlavnej postavy. Kde je tá komiksová atraktívnosť, ktorú sme si tak obľúbili. Nie je. Z komiksu tu vôbec nič nie je. Jediné čo je, tak ohromný prúser. Vznikol obyčajný akčný snímok, akých tu sú tucty. Ničím nezaujme, nenadchne, neprekvapí. Škoda. Thomas Jane sa do tejto úlohy výborne hodí. Nebol však využitý jeho potenciál a tak bola opäť premárnená jedna ohromná šanca. Nebyť to podľa komiksu, snímok by bol v lepšom priemere, takto veľa stráca a padá do priemeru slabého. Bohužiaľ. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Úvodní titulky jsou stylové, bitva s horou svalů v Punisherově skrýši je fantastická, Thomas Jane má v té roli hodně dobré okamžiky. Jenže zbytek je špatně. Děj je prázdný, soundtrack jak k jinému filmu, Hensleigh se často bojí krve (zoufale nízkoratingový je hlavně úvod), během filmu se nic zajímavého nestane a v závěru se nesmyslně cituje Vrána. Travolta je zoufale nevýrazný (ale až neskutečně, skoro to vypadá na požití sedativ) a nikdo jiný prostor defakto nemá. Punisher není úplně ztracený případ, ale takhle to prostě vypadat nemá - vzít kvalitní temný komix a udělat z něj tupé béčko po vzoru 80. let, které nemá ani dostatek slušnosti, aby bylo zvrhle zábavné... ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.4/10] | me: Akcia je v poriadku, Punisher je tiež v poriadku a vtip, ktorý sprevádza celý film je viacmenej ok. Miestami padne fajnová hláška a vzápätí padne voľakto z Punisherovho listu. Škoda, že Punisher tak málo trestá a tak veľa "vtipkuje". Inak je to pohodová akcia. Your mother is gone, she took a train. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

U mňa to tak slabé ako to je tu vôbec nie je. Nie je to len čistá strielačka ako tomu bolo v Ludgrenovej verzii, tu sa na to ide viac potichu. Ale aj tak je to celkom zábava sledovať nasraného chlapíka menom Frank Castle, ktorý sa chystá na veľkú odplatu. Scenár nie je zázračný a niektoré dialogy sú fakt slabé, ale Travolta bol skvelý a hlavne Thomas Jane ma svojou charizmou dokázal upútať viac ako Lundgren, plus akčné scény ma viac bavili. 75% - 4* ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Obecně velice kontroverzní "marvellovka", která by ani comixovou předlohu nepotřebovala. Punisher je sympatický akční nářez o dokonalé pomstě policajta, který ztratil naprosto vše. Naštětstí brutalita filmu byla zachována v dostatečné míře a z filmu není pohádka, na kterou mohou jít do kina i děti. Punisher by mohl být vzhledem ke komixu ještě mnohem drsnější a peprnější, ale buďme rádi za to, co nabízí ... a že se nemění v pohádku typu Spiderman, Hulk, Daredevil Elektra a podobné voloviny. Tohle je prostě kultovní mstitel v klasickém podání. Chyby by se našly samozřejmě, ale pomsta je provedená dokonale, postava hlavního hrdiny překvapivě výborně podaná a ztvárněná, výtvarná stránka filmu velmi pěkná, Travolta v pohodě, záporáci v pohodě, ... prostě překvapivě dobrý comixový akčňák. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (31)

  • Při masakru Katovi (Tom Jane) rodiny se jeden ze zůčastněných pokouší ujet na motorce, ale je střelen a padá i s motorkou. Když si motorku bere Kat, leží jinak a mrtvé tělo již tam není. (Geriel)
  • Wrestler Kevin Nash (Rus) si kvôli svojej úlohe musel ostrihať vlasy. Ako vysvetlenie tohto nového účesu povedal svojim fanúšikom, že stavil svoje vlasy v zápase proti Chrisovi Jerichovi. (Spilvo)
  • Frank Castle (Thomas Jane) si u okna povídá se sousedkou, která má ruku na jeho tváři, avšak v dalším záběru ji tam nemá, kdežto následně opět ano. (Armin82)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Max Payne sa prestrieľal do filmu

Max Payne sa prestrieľal do filmu

27.06.2005

Štúdio Fox vypustilo do sveta správu, že plánujú sfilmovať legendárnu akčnú hru MAX PAYNE, ktorá sa vďaka svojej originalite zapísala nezmazateľným atramentom do dejín svojho žánru. Jej príbeh sa… (více)

Reklama

Reklama