Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kocoura Garfielda má každý rád. Válí se v křesle, kouká na telku a pochutnává si na svých oblíbených lazaních. Sem tam se pustí do svého páníčka Jona, i tak je ale králem vlastního vesmíru. Jednoho dne vezme Jon Garfielda k překrásné veterinářce Liz Wilsonové, odkud si přinesou domů malé vrčící nic, co běhá za vlastním ocáskem a které Garfield k smrti nenávidí - pejska Odieho. Tenhle malý ničema si může doma dělat, co chce: neustále bezdůvodně štěká, hloupě naráží do zdí, ale zdá se, že Jon je z něj úplně vedle a všechno na světě mu projde. Garfieldova mise je jasná - dostat čokla z domu! A tak když se Odieho zmocní zvrhlá místní celebrita Happy Chapman, jeden by si myslel, že se Garfieldovi uleví. Ten se však k překvapení všech vydává na záchranu svého štěkajícího a všekousajícího přítele. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (341)

tomeek odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak se mohlo stát, že líný a cynický kocour z komiksu se změnil v ukecaného a hyperaktivního dementa... Jim Davis dostal asi velice dobře zaplaceno za to, že z Garfielda udělali pravý opak komiksové postavy. Až na to žrádlo. Ani jsem to neviděl do konce. Strašný shit. Podepisuju se pod Galadriel. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Som presvedčený, že všetcti nadšenci Garfielda čakali niečo iné. A to hlavne čo sa týka vizuálnej stránky. Ja osobne som bol celkom spokojný, dokonca aj herci okolo mačky hrali fakt tak, akoby tam bola – vo filmoch kde sa nachádzajú animované postavy sa často stáva, že reálne osoby kukajú do ničoty, do nekonečna – To však ale nestačí. Samotná atmosféra rozprávky do filmu neprešla v celkovej miere a tak i vtipnosť Garfielda je podpriemerná. Boli tam však aj svetlé momenty, kôli ktorým sa na to určite dá pozrieť. ()

Reklama

MarekT odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi viděno, z filmu si ale pamatuji fragmenty jen mlhavě, mělo to takový podivný děj jako u typicky amerických "rodinných" filmů. To, že film dělá předloze ostudu, je velmi slabé slovo. Prý jsou cílovou skupinou děti - tohle bych jim tedy nepouštěl, to už radši animovaný seriál (mimochodem zdařilý). Jediné pozitivum nacházím v dabingu - zachován dabér Garfielda (Vladimír Čech). Ale s filmem jako takovým nemá společného nic, takže vás moje hodnocení nepřekvapí. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Další z mých srdcovek!! Garfield je můj nejoblíbenější seriálový hrdina a jeho vstup na stříbrné plátno jsem hodně očekával a i když jsem nasadil laťku vysoko tak jsem byl přímo uchvácen. Garfield byl prostě kouzelný, nechyběly mu žádné jeho typické vlastnosti a dubbing Vladimíra Čecha mu dodal to pravé ořechové. Zkrátka úžasný film. Odpočinková zábava se vším všudy!! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Mozna to je tim, ze komiksy s Garfieldem nepovazuju za naky genialni mistrovsky dilo, ale tenhle film mi uplne nejhorsi neprisel. Samozrejme to nesaha komiksum ani po paty, ale i tady se najde par zdarilejch hlasek a hlas Billa Murraye se k Garfieldovi hodi perfektne. Navic tu je sexy Jennifer Love Hewitt. Netvrdim, ze sem se nejak moc bavil, ani sem se moc nenasmal, ale aspon sem se moc nenudil. Slabsi 3*. ()

Galerie (114)

Zajímavosti (17)

  • Když jdou Jon (Breckin Meyer) s Garfieldem (Bill Murray) k autu, v českém dabingu se Garfield ptá, zda pojedou mimo jiné do „olivové zahrady“. Olive Garden, jak Garfield říká v původním znění, je název proslulého (a kvůli své kýčovitosti často zesměšňovaného) amerického řetězce restaurací s italskou kuchyní. (machonza)
  • Příprava filmu trvala několik let, původně měl hlavnímu hrdinovi filmu propůjčit hlas Lorenzo Music, který namluvil Garfielda již v seriálu, vysílaném mezi lety 1988 a 1994, a v několika televizních filmech. Ten ale zemřel v roce 2001. Jako jeho následovník měl zpočátku (před angažováním Billa Murrayho) největší šance John Goodman, který je – stejně jako Garfield – víc „prostorově orientovaný“... (imro)

Související novinky

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

22.02.2007

Práva k populárnímu komiksu Dilbert z pera Scotta Adamse se dostala do rukou filmařů. Jmenovitě k režisérovi rodinných podívaných Chrisi Columbovi. Původně byly tyto práva u studia Columbia, které… (více)

Dar z nebes nebo další z mnoha?

Dar z nebes nebo další z mnoha?

30.11.2006

X-Men, Spider-Man, Superman se vrací, Batman začíná, Hellboy, Hulk, Fantastická čtyřka, Sin City - město hříchu, Constantine, Garfield... Komiksové adaptace mají v Hollywoodu očividně zelenou.… (více)

Ať žijí duchové...

Ať žijí duchové...

24.04.2006

Režisér Peter Segal (animovaný seriál). Jeho hlavní postava superhrdina Kapitán Marvel vytvořený díky obrovskému úspěchu Supermana a Batmana v roce 1939 autory C.C. Beckem a Billem Parkerem pro… (více)

Garfield si nedá pokoj

Garfield si nedá pokoj

09.04.2005

Nebolo to bohviečo. No deti sa nasmiali (ak ste boli v kine, viete, o čom hovorím ;)) a rodičia to zaplatili - a preto sa dočkáme pokračovania CGI animáku podľa slávneho "daily" komixu GARFIELD.… (více)

Reklama

Reklama