Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kocoura Garfielda má každý rád. Válí se v křesle, kouká na telku a pochutnává si na svých oblíbených lazaních. Sem tam se pustí do svého páníčka Jona, i tak je ale králem vlastního vesmíru. Jednoho dne vezme Jon Garfielda k překrásné veterinářce Liz Wilsonové, odkud si přinesou domů malé vrčící nic, co běhá za vlastním ocáskem a které Garfield k smrti nenávidí - pejska Odieho. Tenhle malý ničema si může doma dělat, co chce: neustále bezdůvodně štěká, hloupě naráží do zdí, ale zdá se, že Jon je z něj úplně vedle a všechno na světě mu projde. Garfieldova mise je jasná - dostat čokla z domu! A tak když se Odieho zmocní zvrhlá místní celebrita Happy Chapman, jeden by si myslel, že se Garfieldovi uleví. Ten se však k překvapení všech vydává na záchranu svého štěkajícího a všekousajícího přítele. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (341)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Hezký rodinný film zvláště pro děti. Musím pochválit, že i docela dobře byl zakomponován kreslený Garfield do reálného světa mezi herce. Jediný u koho bylo poznat, že Grafield tam ve skutečnosti enní, byla sestřička na veterině, která ho nesla na lůžko. Tam bylo vidět, jak má jen jakože ruky, ani ne podél Garfielda. Jinak pejsek byl roztomilý a příběh byl taky dobrý. Herecké obsazení normální, a hudba..ani si nevybavuju, jestli tam bylo něco jiného než písnička od Black Eyed peas. :) ()

902 10 

všechny recenze uživatele

totalni pohodovka s krasnou JLH a hodne nevyraznym garfieldovym panickem, ktereho pocitacova animace v pohode prehrava, no ale to byl mozna zamer. doporucuju shlednout vystrizene sceny na dvd, kterych je hafo a na kterych jsou mozna ty nejlepsi sceny filmu. opravdu hodne necitlive sestrihany film, o 15 minut delsi by byl super a prave s temi vystrizenymi scenami to je za ***. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Měl bych být objektivní, ale to by filmového Garfielda o moc výš neposadilo - i jako komedie pro rodiny s malými dětmi je to totiž jedna z těch slaboduchých "hups... bouch bác rozplesk" záležitostí, kterých jsme viděli mraky. Jo, pravda, vožtomilí pejsánci v nich nehopkali na "Blekajdpís", ale co to je za pozitivum, že?:) Prostě originalitu nebo nedej bože něco neprvoplánovitého abyste tu pohledali. A samozřejmě to nemá absolutně nic společného s legendárním comicsem:P Bill Murray to v Zombielandu vystihl naprosto přesně... Nicméně ať se mi to zdá jaké chce, respekt vůči dabérskému výkonu Vladimíra Čecha. 40% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Měla to být pocta skvělému komiksu, ale díky zaměření na hodně mladé dětské publikum je z toho ostudná katastrofa, na kterou se může podívat leda absolutní ignorant a neznalec Garfieldových stripů, fanouškům to bude trhat srdce od první minuty, stejně jako mě. Kéž by tvůrci milovali Garfielda tak, jako on své lasagne, mohla to být bomba, bohužel to spíš vypadá že měli k filmu stejný vztah jaký má tento zrzavý tlusťoch k pondělkům... ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

roli sehrálo i to, že jsem nemusel platit a přesto jsem to viděl v kině. Garfield je líný až běda, má plno unuděných ironických zábavných hlášek a vydává se na záchrannou misi s cílem najít Odieho. S jeho povahou to asi nebude nic lehkého ale pro nás je lehké aspoň jednou se dodívat do konce. Tento rok jsem si na něho znovu nostalgicky vzpomněl při skvělé narážce v Zombielandu. ()

Galerie (114)

Zajímavosti (17)

  • Chapman (Stephen Tobolowsky) na výstavě zmíní Odieho jménem, aniž by mu jej někdo předtím prozradil. (ricky4)
  • Námět pro film pochází z komiksu a z televizního speciálu ze začátku 80. let, v němž se kocour vydá na záchranu Odieho uneseného pohodným. (imro)

Související novinky

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

22.02.2007

Práva k populárnímu komiksu Dilbert z pera Scotta Adamse se dostala do rukou filmařů. Jmenovitě k režisérovi rodinných podívaných Chrisi Columbovi. Původně byly tyto práva u studia Columbia, které… (více)

Dar z nebes nebo další z mnoha?

Dar z nebes nebo další z mnoha?

30.11.2006

X-Men, Spider-Man, Superman se vrací, Batman začíná, Hellboy, Hulk, Fantastická čtyřka, Sin City - město hříchu, Constantine, Garfield... Komiksové adaptace mají v Hollywoodu očividně zelenou.… (více)

Ať žijí duchové...

Ať žijí duchové...

24.04.2006

Režisér Peter Segal (animovaný seriál). Jeho hlavní postava superhrdina Kapitán Marvel vytvořený díky obrovskému úspěchu Supermana a Batmana v roce 1939 autory C.C. Beckem a Billem Parkerem pro… (více)

Garfield si nedá pokoj

Garfield si nedá pokoj

09.04.2005

Nebolo to bohviečo. No deti sa nasmiali (ak ste boli v kine, viete, o čom hovorím ;)) a rodičia to zaplatili - a preto sa dočkáme pokračovania CGI animáku podľa slávneho "daily" komixu GARFIELD.… (více)

Reklama

Reklama