Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Dlouhé roky byli spolu, ale pak se jeho přítel znenadání odstěhoval. A tak musí newyorský realitní makléř po čtyřicítce začít od nuly a znovu se vrátit k randění. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Z vlastní zkušenosti nedoporučuju tuhle gay verzi "Sexu ve městě" sledovat čerstvě po rozchodu ... 😁 Celkově by to byl super seriál, teda kdyby to tempo z druhý půlky bylo i na začátku. Ale jelikož jsem se v tý občasný trapnosti hlavního hrdiny často viděl, tak za kompletních 8 dílů si to 3* zaslouží (s náběhem na 4). ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Sex ve městě pro gaye přičemž Neil Patrick Harris je Carrie i Charlotta dohromady a nejspíš konečně hraje tak trochu sám sebe.Homofobům tahle série moc radosti neudělá, ale jinak je lepší než všechny Sexy ve městě.Humor je fajn,emoční stránka po všech těch propadech taky zafunguje a obsazení je taky příjemné.Čtyři tomu zatím dát nechci, ale na druhou řadu se kouknu rád…65% ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Hlavný ťahák rozhodne Barney, ktorý však teraz nebalí ženy ale je to gay. Z komediálnej zložky som celkom sklamaný, nakoľko som sa smial len okrajovo. Na druhú stranu, to čo seriál stráca tam, dobieha svojou pohodovosťou. Pozerá sa nato naozaj veľmi dobre, ubieha to rýchlo a nakoniec vám tých 8 epizód príde aj málo. Nie je to niečo k čomu sa budem vracať ale 4* si to udržalo. ()

Cuzan 

všechny recenze uživatele

Takové trochu vykradené... Kousek rakoviny pro kámoše hlavního hrdiny, jako v Sexu ve městě, bohatá panička, která je trochu mimo a trochu zábavná, ale na Karren z Willa a Grace stejně nemá... Barney,kterej je najednou gay a chce mít partnera, ale herecky je to pořád stejné... A pak všechna ta klišé o gayích... Nevadilo by mi, kdyby to bylo trochu odvážnější. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Uncoupled je fajn seriál. Je sice dost povrchní, ale někdy je dobré si dát slušnou oddechovku, která aspoň na chvilku pobaví. Neil Patrick Harris sice hraje dost sebelítostivého člověka, který si divácké sympatie těžko získá, nicméně velké plus tu mají vedlejší postavy. Zejména tedy Suzanne a Claire v podání Marcii Gay Harden, která si svou postavu vyloženě užívá. Tak si jenom říkám, že po padesátce snad nedopadnu jako Harrisův Michael. ()

Galerie (257)

Reklama

Reklama