Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkušený a uznávaný kriminalista Mitch Preston je zcela oddán práci a z celého srdce nesnáší vlezlé televizní kamery. To černošský policista Trey Sellars je naopak bezvýznamný pochůzkář, který touží po mediální slávě a pravidelně se účastní konkurzů na filmové a televizní role. Jednoho večera zahlédne Trey v baru Mitche. Všimne si, že je ozbrojen, a vidí, jak s dalším mužem a taškou vchází do obchodu naproti baru. Tuší zločin, vysílačkou přivolá posily a pustí se do sledování podezřelých. Těm mezitím ve skladišti prodává černošský dealer heroin. Jednání však přeruší helikoptéry televizních stanic, odposlouchávajících policejní vysílačky. Ve skladišti se rozpoutá divoká přestřelka, při níž dealer použije nezvykle průrazné střelivo a zraní Mitchova parťáka. Do akce se zapojí i Trey, který se pokusí zatknout Mitche. Zuřící detektiv ho připoutá želízky k plotu a rozstřílí kameru reportérů, kteří překážejí při pronásledování. Nezdařená akce má nečekané důsledky, když televizní producentka Chase Renziová přesvědčí nadřízené, aby natočili novou reality show o práci policie s Mitchem v hlavní roli. Vzpírající se Mitch dostane účast v pořadu rozkazem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Bez De Nirovej charizmy a Murphyho dlho nevideného, a preto zvládnuteľného ksichtu by to bol len ďalší dobrý komediálny námet, spracovaný polovičato. Vlastne je aj tak. Polosebareflexia, ktorá sa vysmieva TV praktikám zobrazovania reality, pričom ich sama používa. Show sa ešte iba začne točiť a už musia naraziť na 15 metrového žraloka v obore zbrojárstva, zbraň, ktorú nikto nevidel. Že je USA chorobne patologicky preplnená showbiznisom, je celkom zrejmé, veď podobne už to začína vyzerať aj u nás. Je ale popritom vskutku aj tak nebezpečnou krajinou, že sa tam každý policajt minimálne raz do týždňa ocitne v prestrelke alebo automobilovej naháňačke ? To potom ďakujem pekne, nikam nejdem, strčte si niekam celú tú svoju skvelú show! ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Eddie byl dřív vtipnej a měl jsem ho rád. Bohužel svůj komediální talent utopil v řadě hloupých komedií v 90. letech. Tady z něho zbylo jen cenění zubů a žvanění blábolů na kameru. Divím se De Nirovi, že šel do tohohle projektu, protože hrát v takovémhle béčku nemá zapotřebí. Pár vtipů bylo dobrých, akce ušla, ale scénář, to byla tragédie..Ukázkový propadák. ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva... Spojit tak typologicky odlišné herce nebyl marný tah, jenže se ukázalo, že scénář bude vyhovovat poloze jen jednoho z nich. A jelikož Eddie Murphy dramatik nikdy nebude, stačí pokud se přizpůsobí "všeuměl" De Niro. Scénář je produktem Hollywoodu nejtvrdšího kalibru, herci hodně neteční (hlavně De Niro) a humor jednoduššího ražení. Ale viděl jsem i daleko horší filmy... ()

Bobek15 

všechny recenze uživatele

Priemerný dej, ale to, že som sa ani jeden jedinýkrát nezasmial, nie je pre komédiu veľmi povzbudivý fakt! Ale zato je reálny! Roberta De Nira mám rád, Rene Russo sa mi páči už od Smrtonostnej zbrane a Eddie Murphy sa znova trapne pokúšal o herectvo. 2* som už dal aj horším komédiám, takže SHOWTIME priemer-3*. ()

kacmi 

všechny recenze uživatele

Showtime je film, ktorý mal obrovský potenciál, a v niektorých scénach sa svojim možnostiam približuje - predovšetkým vďaka De Nirovi a Murphymu. Pravdepodobne to bol nevyvážený scenár, ktorý spôsobil, že nefunguje tak ako by mal. Produceti mali ešte chvíľu vydržať a počkať na jeho prepis, alebo aspoň najať "script healera". A možno je to jeden z filmov, ktoré v scenári fungovali, ale pri natáčaní sa čaro nejako stratilo, a iba občas ním prebleskne. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy je Trey (Eddie Murphy) na castingu a jeho nadřízený ho požádá o odznak, má Trey i popruh na vybavení. V momentě, kdy jej nadřízený upozorní na přidanou větu, Trey však již popruh nemá. V dalších scénách se pak objevuje opět s popruhem. (Sign)
  • Film se natáčel v Los Angeles (Kalifornie, USA). (SONY_)

Reklama

Reklama