Reklama

Reklama

Nepřestávej dýchat

(seriál)
  • USA Keep Breathing
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Kdesi v kanadské divočině havaruje malé letadlo a jediná přeživší se musí poprat s živly i vlastními démony, aby zůstala naživu. (Netflix)

Recenze (49)

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Za normálních okolností bych se tomu vyhnul obloukem, ale manželka má tenhle typ survivalu docela ráda, doma jedna TV a tak co jsem měl dělat, že? :-) No hrozná nuda, prolínání časových smyček katastrofální, bez sebemenší akce a napětí, zoufalost...Ale abych úplně jen nehanil, tak prostředí se povedlo a Melissa Barrera Martínez není úplně k zahození. Nakonec jsem rád, že manželka potvrdila moje dojmy...(až na Melissu samozřejmě)... příště vybírám Já... :-) 25% ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Havaruje s letadlem a ona si udělá piknik u jezera. Prostě dovča. A ostatní díly sledujeme život pomrdané krávy 😡😡😡😡😡 ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Zoufalá a polopatická snaha naplnit notoricky známý rámec. Film, který nebolí, nevyvolává dojem izolace ani hladu a v tandemu s banálními flashbacky vypráví banální příběh o nesnesitelné mileniálce, která jako by vypadla z filmu Šimona Holého. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Úvod ešte celkom fajn, ale vzápätí sa z toho stal brak ako fras. Jediné čo pútalo pozornosť, bolo nelogické a hlúpe chovanie sa hlavnej hrdinky. 20/100 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Trochu nepochopený touchy feely survival, který není klasickým dobrodružným thrillerem tak, jak by člověk původně očekával, ale spíše jakási psychologická terapie, kde se v harmonii potkává minulost a přítomnost, fikce a realita, v příběhu o vyrovnávání se s vlastními traumaty. Je to sice děsně uhlazené a doslovné, ale v téhle rovině to funguje vcelku dobře. Survival fanoušky to ale asi moc neuspokojí. Krom toho, že je to přehlídka základních žánrových klišé bez větší přidané hodnoty, tak i hlavní hrdinka je klasický ufňukaný mileniál s nijak zvlášť vyvinutým... ehm, pudem sebezáchovy (jinak ehm... bez výhrad), což je sice hezky realistické a divák, jako já, se s tím lehko ztotožní, ale zároveň to umí být taky pěkně frustrující (bo já, tss, internetový odborník na všechno, bych takové cypoviny určitě nedělal ofc). Není to úplně zlý seriál. Je to záležitost, která dost kašle na nějaká žánrová očekávání a jde si cestou, jež rozhodně nesedne každému. Už jen ten silný ženský režisérský otisk o lecčems vypovídá. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

STRATA ČASU...jeden z najzbytočnejších seriálov, aký bol kedy natočený. Po úvodnej sebaukájacej vsuvke pre liberálnych trotlov o zlých bielych bububu ujoch, mladej sebavedomej strašne silnej klitorisáčke, pochopiteľne z multikulti páru a jej dysfunkčnej rodine a o tom ako ona je tou najpracovitejšou ženou (aký to kontrast s realitou keď ja, biely utláčaný muž strávim v práci 21 z 22 dní počas leta a klitorisáčky z friendlistu na Fakebuku dávajú storky ako sedia či ležia hore pičou a nič nerobia) sa dočkáme trápneho pokusu o survival film bez štipky nápadu a akcie s takým množstvom flashbackov že ich dĺžka prevyšuje hlavný príbeh a tým pádom je všetko zle. Za niekoľko dobrých záberov prírody a príjemnú hudbu, miestami solídnu kameru zhovievavé 2*, zostrihať to na 75 minút bol by to podpriemerný film, takto je to veľmi slabý seriál. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Chytilo mě to za srdce a prožívala jsem to celé s ní. Ale určitě to mohlo mít o dva díly méně a je pravda, že pátý díl byl celý doslova slepený ze vzpomínek a ten byl vážně k neprežití😀. Chlápci tomu dávají hromadně odpad, takže oni opravdu cílovka nejsou. Ale čučí na to, protože ta Robinsonka je moc hezká... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Začalo to celkem zajímavě, ale to bylo asi tak vše. Pak už jen sledujeme život co bylo před pádem letadla a k tomu noční můry. Žádný pořádný děj, žádný drama jen kecání a nuda k uzoufání. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Pozitiva: Krásná M. Barrera, nádherná příroda, super medvěd, který se aspoň choval jako medvěd. Negativa: V podstatě vše ostatní. Flashbacky nevadily tolik , i když jich fakt nemuselo být tak moc. Víc mě trápilo, ba až sralo, že takto inteligentní a vzdělaná dospělá žena postrádá naprosto všechny základní pudy sebezáchovy. Jak je tento seriál dobře a umně natočený, jde především o stručný návod, jak co nejdříve umřít, a to hned několika způsoby - pády, sežrání, utonutí, umrznutí, otrava, .... škoda, hrozná škoda... znovu ne. ()

SatyR.film 

všechny recenze uživatele

Seriály s takou stopážou dávam bežne naraz behom jedného víkendového dňa. Ale toto som pozeral asi mesiac. Pri hodnotení som kolísal medzi odpadom, ale nakoniec slabé 2* si to zaslúži. Dráma o "silnej" dievčine a z väčšej časti nekonečné nezaujímavé návraty do jej života od detstva až po súčasnosť. ()

bozka10 

všechny recenze uživatele

No tak toto bolo sterilné jak áro na kovidovom oddelení.Typický Netflix zase hodil sračku akože survival.To fakt?! Lacná hovadina ktorá absolútne nefunguje v ničom.Jedna hvezda za prírodu.Nekukat. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

no jsou horší hovadiny ... mělo by se to však jmenovat nepřestávej se dívat ... fakt výzva to dokoukat ... byla to od prostředka nehorázná nuda ... a kdyby hlavní představitelka neměla tak hezkou figuru bylo by to celkem nekoukatelné ... ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Bohužel zklamání..... Pro všechny kdo čekali pořádný survival seriál, něco ve stylu Na ostří nože ..... Místo toho vidíme vzpomínky na otce, na dětství, na práci, na lásku atd. Scény z přežití pádu letadla jsou jen doplněk. Digi přítulný medvěd byla trapárna a vrchol nevyužitého potenciálu...... Ještě že si zapla košili, aby jí nebyla zima, když se musela potopit do ledového jezera.... To jako vážně? ()

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Hoši hoši hoši, tak tady vidím velký špatný. A kdybych na to nekoukal při práci, tak to fakt nevidím do konce.  Kobra docela dobrá, výhledy kanadské divočiny taky ale tím to hasne. Veškeré přemýšlení "jak přežít" stojí za starou belu. A kdybyste to potřebovali vědět, má hodně psychických problémů.... to bylo taky nesmírně důležité :D Asi jediné ponaučení které je potřeba si z toho vzít je: I když seš prostě a jednoduše vymletý a neumíš uvažovat logicky, tak se nevzdávej. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

No ano, trochu nenaplněná očekávání, ale jinak docela sympatická psychologická jednohubka, nedlouhá navíc. Takže proč ne, neotřelí herci, hezká hudba a trochu moc praní jednoho prádla, které je tak akorát zajímavé. ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Hodně špatný - největší sranda je, jak neustále zoufale hledá sever, aniž by měla ponětí, co na tom severu je. Nemá totiž mapu a neví, kde vlastně je. Ale zas si umí ustlat postel no. ()

mata77 

všechny recenze uživatele

Čím dlhšie sa hlavná hrdinka borila v šlamastike, tým hlbšie upadala do snového a halucinujúceho stavu. Dej sa tak viac odpútaval od prítomnosti v divočine a motal sa v súvislostiach z minulosti. Preto aj príbeh, ktorý začína dobrodružne, sa postupne preleje do vzťahovej drámy. Škoda, že sa tvorcovia viac nepohrali s detailami v divočine a tým pádom by sa vyhli zbytočným chybám. Posledné dva diely boli vyložene nuda. ()

Reklama

Reklama