Reklama

Reklama

Godzilla x Kong: Nové impérium

  • USA Godzilla x Kong: The New Empire (více)
Trailer 13

Obsahy(1)

Epická bitva pokračuje! Filmový Monsterverse společnosti Legendary Pictures navazuje na explozivní souboj Godzilla vs. Kong zcela novým dobrodružstvím, které postaví všemocného Konga a obávanou Godzillu proti kolosální neobjevené hrozbě ukryté v našem světě, která ohrožuje jejich existenci - a také naši vlastní. Godzilla x Kong: Nové impérium se hlouběji zabývá historií těchto titánů a jejich původem, stejně jako tajemstvími Ostrova lebek a dalších míst, přičemž odhaluje mýtickou bitvu, která pomohla zformovat tyto výjimečné bytosti a navždy je spojila s lidstvem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 13

Recenze (122)

pepo 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavný blockbuster. Prvé dve tretiny vynikajúce, potom sa preklopí do bordelu. Najviac potešili dlhé scény bez slov a hromada atrakcií. Výborná zábava a škoda, že sa vo finále tak uletelo. Mohol to byť monster ekvivalent Rýchlo a zbesilo. To znamená: úplne blbé a maximálne zábavné. Takto je to iba úplne blbé a veľmi dlho maximálne zábavné...a na konci otravné . Ale stále najlepší dil série. 7/10 ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Už i monstra se pěkně týmují, jedno oko nezůstane suché, jak se ti netvoři organizují na ochranu lidského švábstva - tu strašnou devastaci výstavby velkoryse pomineme :) Nahlížet film z nějaké pravděpodobnostní perspektivy je přísně zakázáno! Nicméně si myslím, že to ani nebylo ambicí této taškařice - ta odsýpá jedna radost, v podstatě se furt něco děje, triky jsou cajk, nějakých člověčích citových prodlev je super poskrovnu, takže ano, je to v pohodě popcornová zábava. 65% ()

Reklama

movieband 

všechny recenze uživatele

Neskutečně zábavná podívaná, kde akce střídá akci, kde o humor není nouze, nikdo si na nic nehraje a jede se jedna velká zábavná linka, u které člověk vypne mozek a nechá se drtit velkými monstry. Přijde mi, že to snad netočil stejný tým jako GozillaxKong. U předešlého snímku se jednalo o nekonzistentní jízdu. Tady se upustilo od vážnosti, a zůstal jen humor. A podle toho taky film vypadá. Všichni si to užívají, a tak to má v případě monster bijáku být. Klidně bych si dal pokračování ve stejném duchu. Kvalita série - Godzilla 85%, Ostrov Lebek 85%, Král Monster 90%, GxK 65%, Nové Impérium 80%. P.S Hejt moc nechápu. U obdobných filmů nelze čekat filozofické díla nebo bezchybné scénáře. Ta přepálenost k tomu patří. Záleží jen na míře tolerance. P.P.S. Jsem rád za tým, že se poučili, ubrali na lidském faktoru a nechali víc prostoru monstrům. Zaměření na Iwy byla trefa do černého. ()

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele

Jak dopadl tento epický biják? Za mě skvěle, film mě nenudil snad ani na chvíli, hned od dynamického úvodu až po konec snímku je to jízda monster jakou jste si kdy mohli přát. V příběhu jako takovém je tedy hlavně upřednostněný Kong což mě trochu mrzí, jelikož jsem team Godzilla a i akce s tou bájnou velkou ještěrkou je méně než jsem doufal ale i tak jsem si film užil na 120% a finální epická bitva kdy Kong bojuje po boku Godzilly brala dech ale i zde mám výhrady, jelikož jsem doufal ve více společných akcí proti nepříteli. Každopádně za vertical suplex který uštědřila Godzilla Kongovi dávám minimálně o jednu hvězdu navíc. Audiovizuálně i hudebně skvěle podchycený, efekty nádherný a detailně zpracovaný. Takže pokud si chcete užit skvělý popcornový blockbuster a odpočinout si od náročných dramat a zkrátka se uvolnit a jen se nechat bavit a vést se na této popcornové horské dráze tak všem doporučuji návštěvu kina. Já si to nadmíru užil. Ale teď už zpět k Duně (smích). Mé hodnocení: 7.5/10 ()

Akira777 

všechny recenze uživatele

Je to hrozný, já jdu na akční film o monstrech a chci od toho vztahovku, a filozofické témata na styl, proč vlastně existujeme, a co děláme na téhle planetě. Místo toho dostanu film s monstry, které se mlátí, ale to jsem přece jako divák nemohl čekat, vždyť každý předchozí film o monstrech byl velmi filozofický. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • S rozpočtem 135 milionů amerických dolarů se jedná o „nejlevnější“ snímek ze série MonsterVerse – nejdražším filmem z tohoto univerza pak je Kong: Ostrov lebek (2017), který stál 185 milionů. (fiLLthe3DD)
  • Původně byl zvažován název „Son of Kong“ – studio Legendary totiž vlastnilo práva na postavu Godzilly pouze do roku 2020, přičemž nebylo jisté, zdali jim je společnost Toho prodlouží. Zajímavostí také je, že stejný název nesl už jeden film z roku 1933. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Duo Russellů se střetně s Godzillou

Duo Russellů se střetně s Godzillou

21.07.2022

Přestože svou kariéru započal v televizi, zpátky na malou obrazovku se v průběhu kariéry herec Kurt Russell (Kosti a skalp, Tango a Cash) jen tak zlákat nenechal. Tedy až doteď. Společně se svým… (více)

Reklama

Reklama