Reklama

Reklama

Vidím vás

(seriál)
  • USA The Watcher
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Seriál od začátku zaujme perfektní atmosférou, taková mírně děsivá, temná a lehce mysteriózní, dále také povedeným vizuálem a slušně napsanými postavami, které jsou rovněž velice dobře zahrané. Příběh údajně čerpá ze skutečných událostí, je napínavý jak kšandy, má hned několik zajímavých a překvapivých momentů, funguje i jako celek a nutí diváka při sledování dávat pozor a přemýšlet u toho. Výtky mám k počtu epizod, stopáž bych snesl o malinko kratší, a především k vyloženě slabému závěru, který mi vůbec nesedl a upřímně jsem čekal naprosto odlišné zakončení. Až na tyhle dva aspekty se mi Vidím vás líbil, dal se bez větších obtíží sjet na jeden zátah, k vyššímu hodnocení mu však chybí propracovanější scénář a krapet svižnější tempo. 7/10. ()

Sinusiridum 

všechny recenze uživatele

Americká slátaninka, ne moc strašidelná. Dramátko o tom, jak duo v nejlepších letech touží po domu za 3mega dolarů, ale nemají na to. Rodinka sympatií moc nepobrala, spíš jim celou dobu přejete jen to nejhorší - protože tupost by měla být potrestána :) Kvůli každýmu prdu se volá policie a dělá se drama, ale když je jim 3x naznačeno, že v domě je možná tunel, nikdo se nejde podívat, nezájem. Na konci veeelký divení, že je tam tunel!!!  Celkově debilové, ke konci to byla útrpnost. Fakt ztráta času, protože na konci se dozvíte, že se vlastně nic nedozvíte, všechno marnost. ()

Reklama

Daiker 

všechny recenze uživatele

No to byla kokotina..... Murphy by měl raději zůstat u ujetých seriálů..... Mysteriózní thriller, který jsem i čekal, se změnil v jakousi ódu na dům..... Na mě to bylo moc barevné, komediální herci z druhořadých seriálů mi tam vůbec neseděli a Stiflerova matka to celé zabila ..... Naomi hrála druhé housle, manžel byl otravný..... Kdyby to bylo něco ve stylu I see you (2019), byl bych spokojený víc ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Sousedi vše vidí, jsou to vůbec lidi?" I já jsem přátelský typ, o sousedy se zajímám a píšu jim dopisy. Manželům Brannockovým jsem jich poslal 7, ke každé epizodě jeden. Zde výcuc: Skromná rodinka si pořídila barák typu Hangár-XXL za výhodných podmínek - friendly neighbors included. Starosta města jim zajistil kontejnery na separovaný odpad, na papír rovnou dva, na vítací dopisy. KVÍZOVÉ OKÉNKO: [][] Psychopati stojí frontu, aby vám mohli čumět do oken. Co uděláte? A) Nic. B) Pořadník pro šmíráky, aby u oken nevznikala tlačenice. C) Roztáhnete záclony, aby líp viděli. D) U oběda zprdnete dceru na tři doby, že jí čouhá ramínko od podprdy, což by mohlo šmíráky zbytečně rozrušit.  [][] Otec rodu samozřejmě zvolil D). Rodina měla ještě fretku a dvě scenáristou zanedbávané děti. Jejich máma k baráku obdržela zdarma i bezva kamarádku. Ta do ní imrvére hučela, že barák MUSÍ hned zase prodat, ideálně hluboko pod cenou a že manžel je blb a MUSÍ se s ním rozvést, ideálně hned. A rovnou jí psala do kalendáře termíny a připravovala lejstra. Nora byla ráda. A do toho rodinku furt někdo strašil, ale jen maličko, aby se strašpytel Omnibus moc nebál. Povedlo se, nebál. Hodnocení epizod i s odkazy na mé dopisy: 3*// 4*// 3*// 5*// 3*// 3*// 3* ()

bozka10 

všechny recenze uživatele

Rodina sa nasťahuje do vysneného domu,idilka skončí,ked im začnú chodiť výhražné dopisy,a ataky záhadných susedov.Výborná mysteriózna atmosféra počas celého seriálu,vlastne do konca som netušil odkiaľ fúka veter.Škoda toho konca,ale to samozrejme není chyba seriálu, nakoľko je to natočené podľa skutočných udalostí.Zaslúžené 4*, konečne ma Netflix bavil. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (8)

  • Seriál vychází ze skutečného příběhu rodiny Broaddusových. Dům koupili v roce 2014 za 1,35 milionu amerických dolarů, následně zažili špehování, výhružky a nakonec byli o pět let později nuceni ho prodat za 959 000 dolarů a milované město opustit. To vše kvůli osobě, která si říkala „Watcher“. Její identita nikdy nebyla odhalena. (bigjames)
  • Manželia Derek a Maria Broaddusoví, ktorí sú predlohou filmových Brannockových, mali na tvorcov seriálu dve požiadavky. Aby neboli použité ich skutočné mená a aby sa rodina v seriáli nepodobala na ich reálnu - v skutočnosti mali nie dve ale tri deti, ktoré všetky boli v mladšom veku oproti seriálovým. (rudeboy)
  • Hoci v skutočnej rezidencii 657 Boulevard vo Westfielde neboli natočené žiadne scény, po vydaní seriálu sa tejto štvrti venovala zvýšená pozornosť návštevníkov a fanúšikov. Dom bol v októbri 2022 strážený políciou a barikádovou páskou, aby sa zabránilo narušiteľom. (Arsenal83)

Reklama

Reklama