Reklama

Reklama

Vidím vás

(seriál)
  • USA The Watcher
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

keddy79 

všechny recenze uživatele

Minisérie evidentně cílí na notu zločinožroutů a jiných true crime fans a dělá to dobře. Nejsou zde jen motivy založené na zahadě The Watcher, ale lze zde najít i insporaci z případu John List. Dva v jednom, no neberte to! A jako perlička postava, která byla původně true crime fan a dala se na dráhu soukromého očka! ()

Sinusiridum 

všechny recenze uživatele

Americká slátaninka, ne moc strašidelná. Dramátko o tom, jak duo v nejlepších letech touží po domu za 3mega dolarů, ale nemají na to. Rodinka sympatií moc nepobrala, spíš jim celou dobu přejete jen to nejhorší - protože tupost by měla být potrestána :) Kvůli každýmu prdu se volá policie a dělá se drama, ale když je jim 3x naznačeno, že v domě je možná tunel, nikdo se nejde podívat, nezájem. Na konci veeelký divení, že je tam tunel!!!  Celkově debilové, ke konci to byla útrpnost. Fakt ztráta času, protože na konci se dozvíte, že se vlastně nic nedozvíte, všechno marnost. ()

Reklama

kristyy 

všechny recenze uživatele

Pěkná atmosféra, bohužel se to postupem času začne překombinovávat, a když už člověk přes všechny ty podivné osoby chce vědět, kdo za tím stál, tak se nic nedozví...Takže ztráta času x hodin sledování. A že je to podle skutečné události, která nebyla vyřešena... No tak měli počkat, až se to vyřeší a pak něco točit, nebo si konec dovymyslet. Ztráta času... ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

! ! ! SPOILER ALERT ! ! ! čo som to vlastne videl ? ja fakt neviem, začalo to pritom tak skvelo, niekde do polovice to bolo o nervy a človek žasol nad skvele vybudovanou atmosférou. Aj som mal obavy, že toto skončí buď ako mega prúser alebo seriál roka. No kdeže, seriál roka by nemohol mať logiku deravú ako ementál, seriál roka by musel mať hlavu a pätu a dokonalú pointu po ktorej by sa vám zrútil svet. Tento chorý miš maš nemá nič, má len skvelú prvú polovicu a chorú , tupú až sprostú druhú polovicu ktorú zaklincuje naozaj dementný záver. Všetci sú podozrivý, všetci sú na hlavu, všetci majú sexuálne chúťky na staré domy ( očami USA staré ) asi tristokrát sa bude chcieť chorá dvojica odsťahovať z domu z ktorého by ste ľudia pri zmysloch padali v prvú noc. Sedemsto krát nám ukážu nejaké retardované sedenia dementných susedov z ktorých budete vedieť totálne hovno. Najdementnejšie vysvetlenie vraždy dvoch starších susedov aké ste kedy videli. A to som ešte netušil, že top demencia bude keď sa na smrteľnej posteli černoška ( smiem to ešte napísať ? ) prizná k ....k čomu vlastne ? o čo tu išlo ? to sa nedozviete lebo v tomto blbom seriáli cvaká na karbid každému a záver je už čistá demencia a tupota. Ruky a oči preč ! výborná prvá polovica dokonale rozohrá skvelú atmosféru aby potom keď asi zastrelili scenáristu a najali niekoho z ulice na drogách totálne skurvili zvyšok ! ešte jediný ako tak svetlý bod v tejto psychiatrii je ako vždy skvelá Margo Martindale....ináč všetko mimo realitu !ak vám niekto neustále vraví, že v dome je tunel a potom ho nájdete tak ....ach škoda reči. Doktor Chocholoušek by si poriadne zgustol!  30 % za prvú polovicu ! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

The Watcher sice po logické stránce občas kulhá na obě nohy a některé postavy jsou až moc prvoplánově batshit crazy, ale jinak je tahle série jednou z nejlepších Murphyovek. Trošku sem se sice chvíli bál, že tvůrčí tým vytáhne z klobouku nějaké to strašidlo, ale to se naštěstí nestalo a prim hraje brnkání na psychologickou strunu, které po většinu času funguje tak jak by mělo. Trošku zamrzí - spoiler - absence nějakého uchopitelnějšího uzavření, ale vzhledem k tomu, že se to v základech opírá o skutečnost, kdy se také nic nezjistilo je ta finální mnohoznačnost vlastně celkem elegantní a každý divák si to může pobrat po svém...70% ()

Galerie (96)

Zajímavosti (8)

  • Skutočný The Watcher posielal rodine Broaddusových listy s chybou v ich mene: oslovoval ich ako „Mr. and Mrs. Braddus". (Arsenal83)
  • Hoci v skutočnej rezidencii 657 Boulevard vo Westfielde neboli natočené žiadne scény, po vydaní seriálu sa tejto štvrti venovala zvýšená pozornosť návštevníkov a fanúšikov. Dom bol v októbri 2022 strážený políciou a barikádovou páskou, aby sa zabránilo narušiteľom. (Arsenal83)
  • Manželia Derek a Maria Broaddusoví, ktorí sú predlohou filmových Brannockových, mali na tvorcov seriálu dve požiadavky. Aby neboli použité ich skutočné mená a aby sa rodina v seriáli nepodobala na ich reálnu - v skutočnosti mali nie dve ale tri deti, ktoré všetky boli v mladšom veku oproti seriálovým. (rudeboy)

Reklama

Reklama