Reklama

Reklama

Tokyo Ghoul:re

(seriál)
  • Japonsko 東京喰種[トーキョーグール]:re (více)
Trailer
Japonsko, 2018, 9 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Sui Išida (komiks)

Scénář:

Einošin Itó

Kamera:

Naojuki Wada

Hudba:

Jutaka Jamada

Hrají:

Rjúnosuke Watanuki, Kensuke Óta, Júma Učida, Kaito Išikawa, Nacuki Hanae, Hinata Tadokoro, Júja Hirose, Kóiči Gomi, Ajane Sakura, Nozomi Mikadžiri (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(24)

Recenze uživatele Ondak k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2018) (S01) 

Tak styl narveme do seriálu úplně nové postavy k těm starým mi přišlo spíše matoucí než dobré. Také děj je úplný obrat a mě to rozhodně nesedělo a po 6 dílu jsem opravdu přemýšlel, že to vypnu a už to nikdy nepustím. Poté se to ale jen o hodně málo zlepšilo. Zmatečnost děje a jednání postav k zábavě nepřidával a ani bych to nečekal, ale u jednoho s dílů se mi povedlo usnout. Boje a schopnosti jsou úplně nesmyslné a hrozně nvyrovnané. Vlastně hodnocení zvedlo pouze pár posledních dílů, protože byly krásně vizuálně zpracovány. Dějově se ale stejně jedná o slátaninu a výčet věcí, co mi vadilo by byl na hodně dlouho. Bohužel se jená asi o nejhorší anime co jsem viděl a marně se snažím přijít na to proč. Poslední sérii si pustím jen abych věděl, jestli to nějak dopadne... ()

Saišúšó (2018) (S02) 

Tak nikdy bych nečekal, že po zpackané druhé a třetí sérii může vzniknout něco co mě bude zase bavit. Přibylo akce, vlastně celá série je jedna nekončící akce a to je rozhodně dobře. Návrat známých postav sérii ohromně pomohl a nebýt takového divného finále, kde znovu vzniknou nikdy nevídané schopnosti, bylo by to na plný počet. Také je děj dost uspěchaný a na nic jiného než boje ani není pořádně čas. Opravdu jsem se bavil a dostal jsem důstojné zakončení seriálu ()

Reklama

Reklama