Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mik alias krokodýl Dundee žije se Sue v New Yorku. Vzájemně se milují, ale Mikovi se také stýská po domově a chce si najít práci. Bývalý manžel Sue se zanedlouho stane svědkem vraždy a film s fotkami z místa činu pošle Sue do New Yorku. Drogový boss Luis Rico ho nechá zabít, zjistí, kam fotky poslal, a nechá Sue unést a prohledat její byt. Pak zavolá Mikovi a přikáže mu film donést na jednu stanici metra, jinak Sue zabije. Mik se nejdříve zbaví policisty, který ho sleduje, a pak také gangstera, který si přišel pro film s fotkami... Díky své odvaze pak získá informaci, kde Rico Sue drží. S pomocí svého přítele a pankáčského gangu se dostane do Ricovy pevnosti. Do domu přijdou pankáči z gangu a také přijede policie. Mik Sue zachráním Ricovi se ale povede utéct – a je jasné, že chystá pomstu... Policie poskytne Sue a Mikovi ochranu. Když po nich však někdo začne střílet v hlídaném bytě, Mik se rozhodne vzít vše do vlastních rukou a spolu se Sue odjedou zpět do Austrálie. Brzy je však drogový gang vystopuje i tam a je jim v patách... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle už prostě není tak dobré jako první díl, mimo jiné i proto, že je to nesmírně roztahané a musíte se hodně snažit, abyste celý příběh kousli a vydrželi až do konce. Díky návratu postav je to pořád docela fajn, ale první díl to prostě překonat nemůže. Paul Hogan těží z chlapácké postavy, což mu pořád celkem funguje. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Ikdyž druhý, stále si drží svou laťku zábavy hodně vysoko. Stále jsou tu pastičky a hříčky, kterými P. Hogan postupně "odstraňuje" své pronásledovatele. Mickovo charizma neuvadlo a my můžeme být jen rádi, že se opět skvěle bavíme. Zajímavosti: Během telefonátu s křovákem měl Dundee 3 nepřijaté hovory od Sue. / Rukojmí, jež byli drženi a popichováni jedním z křováků, byli nakonec snědeni. Tato scéna byla ovšem, kvůli své brutalitě vystřižena... :-) 80% ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Po slavné jedničce už u dvojky jde kvalita rapidně dolů. Přesto dobrý scény tam jsou: na začátku hodí Dundee dynamit u Manhattanu do moře, aby si nalovil ryby. Další excelentní scéna je se sebevrahem, uškrcenou kobrou a hláška "Kdo to byl Nixon?". Jakmile se ovšem objeví pašeráci z Jížní Ameriky, tak zábava klesne, kdy se už čeká jen na to, jak film skončí. A skončí jako v minulém díle, americkým happyendem. [13013. hodnocení, 209. komentář, 64%] ()

Fawkes 

všechny recenze uživatele

Nebavil jsem se tak moc jako při jedničce, takže jednoznačně o stupeň níž, ale přesto se jedná o relaxační film u kterého se občas i člověk zasměje. Nemůžu si pomoct, ale vždy je pro mě zajímavější ta polovina, která se odehrává v Austrálii, takže zatímco v jedničce byla pro mě slabší druhá půlka filmu, tady naopak byl nudnější začátek a vše se rozjede až v druhé půlce. Nicméně Paul Hogan je sympaťák a s herečkou Lindou Kozlowski jim to ohromně sluší. Velmi podařená scéna je ta se sebevrahem :) (65%) ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Dvojka sice už kousíček pokulhává za příjemnou jedničkou, ale pořád se jedná o nadprůměrnou podívanou. Nejsem zrovna zastánce cizích komedií, ale tahle sérka (když teda nepočítám trojku, která bude už asi pěknej šit) se vydařila. Asi je to tím, že to je rize Australská záležitost, a né žádný emerický rádoby komedie. Mimo velmi líbivý soundtrack, kterej už si dávám pěkně v káře, zde zazní i super věc od Iggyho Popa, kterou nám snad tenhle muzikant dopřeje letos v Trutnově. Jo málem bych zapomněl vypíchnout dvojici netradičních padouchů... No a samozřejmě Mikyho plán jak se s nima v buši vypořádat. Mimochodem George Bush = Jirka Křoví, ale zas tak vtípný to taky není :o) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 109,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 239,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama