Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mik alias krokodýl Dundee žije se Sue v New Yorku. Vzájemně se milují, ale Mikovi se také stýská po domově a chce si najít práci. Bývalý manžel Sue se zanedlouho stane svědkem vraždy a film s fotkami z místa činu pošle Sue do New Yorku. Drogový boss Luis Rico ho nechá zabít, zjistí, kam fotky poslal, a nechá Sue unést a prohledat její byt. Pak zavolá Mikovi a přikáže mu film donést na jednu stanici metra, jinak Sue zabije. Mik se nejdříve zbaví policisty, který ho sleduje, a pak také gangstera, který si přišel pro film s fotkami... Díky své odvaze pak získá informaci, kde Rico Sue drží. S pomocí svého přítele a pankáčského gangu se dostane do Ricovy pevnosti. Do domu přijdou pankáči z gangu a také přijede policie. Mik Sue zachráním Ricovi se ale povede utéct – a je jasné, že chystá pomstu... Policie poskytne Sue a Mikovi ochranu. Když po nich však někdo začne střílet v hlídaném bytě, Mik se rozhodne vzít vše do vlastních rukou a spolu se Sue odjedou zpět do Austrálie. Brzy je však drogový gang vystopuje i tam a je jim v patách... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

dopita 

všechny recenze uživatele

Bylo jasné, že po dějově jednoduchém prvním dílu bude muset Paul Hogan přijít s něčím dějově výživnějším, bže se stejným konceptem jako minule by pohořel. Tak tu máme mafiány, drogy a boj o přežití. Bohužel na rozdíl od prvního dílu je to trochu nuda. Dobrej humor je především v první, New Yorské povině filmu. Jakmile se děj přenese do Australské buše, stojí film téměř za prd. Dundee chytá ujednoho mafiána po druhým, ozvláštňuje to nehumorným humorem, jenže to nějak nefunguje. Škoda. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Dvojka je jen o málo slabší než jednička. Namísto jedničky, kdy hlavní zápletka se točí okolo Australana Micka, který se prvně dostal do New Yorku a jeho sbližování s bláznivým moderním prostředím, zde nastupuje kriminální děj, kdy Mick musí krásnou Sue vysvobodit ze spárů Kolumbijských mafiánů. Když ji vysvobodí, odletí do Austálie. Avšak mafiáni je najdou a Mick jim opět musí čelit. Celkově pořád dobrá úroveň zábavy a nadprůměrná dobrodružná komedie. ()

Reklama

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Dvojka je geograficky přesně opačná jedničce, ale bez ztráty atraktivity, přestože je místní hodnocení aktuálně o nějakých 14 % nižší než u jedničky. Rozhodně bych neřekl, že by byla dvojka o tolik horší. Vtipné je to stejně, jenom jsme namísto romantické složky filmu dostali složku akční, kde hlavní záporák i jeho lokajové mají dostatečné charisma, aby utáhli tu negativní část. Podle mě trochu jiné než jednička, ale ne horší, navíc s (na komediální poměry) uvěřitelně navazujícím dějem. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Klasický sequel. Osobně jsem takový film přivital neboť jsem nebyl dost nabažený Dundeeho akcí a hlášek. A zde měl možnost se opět předvést dokonce na své půdě. To, jak po svém a s humorem postupně přivádí k šílenství partičku drogového bosíka se neochodí a klidně bych se na to podíval znovu. V jedné ruce držel vychlazeného Heinekena a druhou hladil malého krokodýlka. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tak dvojka uz je slabsi, to se ostatne dalo cekat, ale nejak vyraznej pokles kvality to neni. Problem je, ze oproti jednicce tu je uz vcelku slusnej pribeh, kterymu vsechno podleha, tudiz nema Hogan prostor, aby jen tak blbnul. Nicmene porad je to ten frajer, takze celej film opet spolu s Lindou tahne a porad to je slusna zabava. Jen by to chtelo drobet zkratit. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 109,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 239,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama