Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Díky technologii klonování se stal svět nedaleké budoucnosti rájem na Zemi. Smrtelné choroby přestaly existovat, váš nový pes může být navržen tak, aby barevně ladil s pohovkou ve vašem obýváku, na které se vyzývavě protahuje ideální virtuální přítelkyně, hologram přesně podle vašich snů a představ. Aby se vědecký pokrok jako už tolikrát v historii neobrátil proti lidstvu, upravuje pravidla klonování přísný Zákon šestého dne, pojmenovaný podle Starého Zákona. Právě šestého dne od počátku světa stvořil Bůh člověka... Bývalý pilot bojové helikoptéry Adam Gibson (Arnold Schwarzenegger) se jednoho večera vrátí domů a zjistí, že na jeho místě uprostřed milované rodiny se ocitl dokonalý dvojník, do nejmenšího detailu shodný s originálem. Dříve než se válečný veterán stačí vzpamatovat z přímé konfrontace se svým klonem, jehož existence je teoreticky vyloučena Zákonem šestého dne, musí čelit vražednému útoku nelidsky dokonalých zabijáků. Kdo a proč může mít zájem na smrti bezvýznamného pilota? Jen jediná věc je už v tuto chvíli jasná svou kůži zkušeného válečného pilota neprodá Adam Gibson lacino (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Arnie, tak tohle se ti vážně nepovedlo. Ani hlášky typu: "Jsi mrtvý ne? Snaž se už mrtvý zůstat." "To už tu nebude nikdo mrtvý? Co se to s váma stalo lidi?" "Za to že jsi spal s mou ženou. A ještě k tomu v dodávce." "Co se stalo? Nebylo to kvůli tomu doutníku?!" nepomohly. Bohužel ani tvé akce v dvojím vydání. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tri roky pred tým ako bol Arnold Schwarzenegger zvolený do funkcie 38. guvernéra štátu Kalifornia stvárnil hlavnú úlohu v snímku "Šiesty deň". V tých časoch bola jeho herecká kariera v kríze, na úpadku. Filmy v ktorých sa objavoval za moc nestáli. Boli to samé prepadáky: "Junior", "Likvidator", "Batman a Robin", "Koniec dní", "Všade samé zvončeky" . Akčný klonovací sci-fi thriller "The 6th Day" nie je na tom o nič lepšie. Je to zdĺhavé, predvídateľné, béčkové, mizerne zrežírované. ** ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Hmmm tu ma trocha prekvapuje nízke hodnotenie užívateľov. Tak za prvé Arnie je skvelý herec, to už sa vie pár desaťročí. Príbeh je o budúcnosti a klonovaní. Trocha to pripomína Total Recall. Michael Rapaport tiež skvelý výkon. Koniec tiež prekvapujúci. Ja som bol milo prekvapený a je to jeden z filmov, ktoré si môžem kedykoľvek pozrieť znova. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Nič proti Arnoldovi, ale pri tomto som skoro zaspal (nebyť naháňačky na tryskoptérach a dobrého ozvučenia kina). Námet ponúka veľké možnosti, ale režisér (inokedy zvládajúci aspoň akciu) mrví všetko, čo môže. A slzičkový výkon Roberta Duvalla bol úplne z iného filmu. Pri End of Days som síce zaspal, ale zaspával som s neporovnateľne lepším pocitom... ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

No přiznám se, že první třetina filmu mě moc nebavila. Neustále jsem od toho odcházel, zastavoval to....Střed, ale začíná být akčnější a poznáváte, že film se snaží o jakous , takous zamotanost. Ne že by se to nijak extra dařilo a konec může šokovat, tak 10 procent diváků, ale není to rozhodně hloupé. Navíc akce nabírá na obrátkách graduje ji situace okolo Adamů. Nakonec je z toho fajn podívaná s Arniem. Vytknu určitě absenci neporazitelného a ďábelsky zlého padoucha. Navíc a klidně mě kamenujte Atnie v tomto druhu filmu mi nějak nesedí. Nebyl zlej ale... 65 procent za nakonec slušný pokoukání. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Vancouver, Burnaby a Toronto. (Terva)
  • Ve filmu Adam Gibson (Arnold Schwarzenegger) pronese větu “I might be back“. Jedná se o odkaz na slavnou frázi "I'll be back" ze snímku Terminátor (1984). (Rominator)
  • Podle slov Arnolda Schwarzeneggra v bonusu ''The Future Is Coming'' je film situován do roku 2015. (CliffLee)

Reklama

Reklama