Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva agenti, bývalí milenci, musí společně zastavit mezinárodní kybernetické útoky na Velkou Británii. Přitom čelí dávno pohřbeným tajemstvím svého destruktivního vztahu. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na tom málu, co Apple TV nabízí, tak nějak předpokládáte, že když se v hlavní roli nového seriálu objeví Eva Green a Vincent Cassel, bude to pecka. Nicméně pravda, u těch špionážních thrillerů je to vždycky buď a nebo a tady zavládá spíš to nebo. Nejlepší na téhle sérii totiž jsou jen ti dva. A to i přesto, že Vincent tu vypadá, jak kdyby zrovna vylezl z rakve a Eva jak kdyby se probudila druhej den po strašný pařbě s Danielem Craigem. Příběh je totiž neskutečně naivní a je sranda sledovat, jak si Francouzi dělají z prezidenta národního hrdinu, který s radostí hýbe s životy tajných agentů. Představte si, že něco podobného dělá Milošek. A to se tu nebudu rozepisovat o tom, jak rádoby stylově působí akční scény, ale ve skutečnosti jsou dementní jak Milošek po decánku becherouky. Ztráta času to úplně není, ale jen v případě, že chcete vidět Vincenta, Evu a prezidenta, kterému klepe kosa na dveře, ale on dál rozhoduje o francouzské kontrarozvědce. Jinak je to tu k ničemu. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

S přibývajícím věkem je Vincek čím dál tím ohavnější, Evka se tváří víc a víc zpruzeněji, a už i ten luksusní páreček dojnic se zdráhá tasit. Spolu však tvoří vcelku snesitelnou a neotřelou dvojku, nicméně ve veskrze průměrném evropském napínači, jenž by byl daleko snesitelnější a svižnější, kdyby z něj vykuchali tak dvě hodiny kýčovitých a vesměs okopírovaných telenovelických pičóz. Škoda, no, námět je totiž docela zajímavý a dost připomíná situaci v jedné naší nejmenované energetické díře na prachy. Ta je sice majoritně vlastněna státem, reprezentovaným co 4 rocky pomíjivou bandou politických impotentů, ovšem rozhodují o ní výhradně věční loutkovodiví pamrdi s akciovou minoritou, kteří ty impotenty periodicky pasou a „náležitě motivují“ s cílem dojit co nejvyšší dividendy a zvyšovat svá majetková aktiva. A tak v záměrně přiživovaných krizích dosahuje naprosto nemravně enormních a de fuckto monopolních zisků, přičemž jebat ovce, ty můžou přeci v pohodě svítit petrolejkama, pohánět domácí elektrospotřebiče křečkama v kole a žrát omítku. Je v ní přece hodně vápníku! ()

Reklama

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Hudba Massive Attack, naštvaná Eva Green a lišácký Vincent Cassel. Špionážní prostředí s jádrem romantické trýznivé lásky. Námět typicky agentský pro dnešní dobu, ale nejlepší je napětí mezi bývalým mileneckým párem. Nezodpovězené otázky, dávné touhy, výčitky a ještě špionáž. Doufám, že bude druhá série. ()

anatheman 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný špionážní seroš, který od prvního dílu jasně míří na branku, aniž by docházelo k překombinování děje. Tu a tam se objeví nepřímá retrospektiva, což se týká především osvětlení backgroundu hlavních charakterů. Má jedna výraznější výtka směřuje k finále, které působilo docela odbytým dojmem. Mám obecně pocit, že mnohé seriály, které jsem v nejbližší době spatřil, mají v této oblasti problém. Nicméně pokud jste fandy Homelandu, nemůžete být zklamáni. Jasně, asi bych spíše mířil s hodnocením níž, kdyby mým prvotním lákadlem nebyla Eva Green - ostatně jinak bych tento seriál přehlédl. Ale ona spolu s Vincentem Casselem dodávají dílu přidanou hodnotu. Tak tedy spokojené 4 hvězdy. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Čistý průměr.... Čekal jsem tedy víc od Applu.... Příběh taková klasika, všichni proti všem blablabla.... Vedení EU a Anglie jsou idioti a francouzský prezident působil, že zrovna přišel ze základní školy.... A bezpečnost EU ohrožuje soukromá firma? No nevím, myslím si, že bezpečnostní složky pracuji lépe.... Vincent vypadá jak stará přejetá opice a Eva zase vypadá, že ji pořád něco bolí a za chvíli umře.... Čekal jsem něco ve stylu Homeland a to se nestalo..... ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama