Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ted Brooks má v Miami úspěšnou praxi, velký dům, silný sportovní automobil a je neustále obklopen krásnými ženami. Jednoho dne se Tedův život obrátí naruby, když dostane předvolání, aby odletěl na Aljašku do městečka Tolketna a vyzvedl si tu věci po jakési Lucy Watkinsové, která ho ve své závěti uvádí jako svého syna a dědice. Až teď se dozví, že byl adoptovaný. Po příjezdu na Aljašku se seznámí s podivínským pilotem Georgem, šamanem Petrem, sympatickou Barb a drsným Jackem Johnsonem, kterému ovšem nikdo neřekne jinak než Hromový Jack. Ten, jak se zdá, ví o jeho matce mnohem víc, než je ochoten připustit. A pak přijde další šok, když Ted zjistí, že tím úžasným dědictvím, které zbylo po matce, nejsou peníze, ale stará chata a smečka polárních psů. Ta má velké šance zvítězit v blížícím se 112. ročníku extrémně náročného pětidenního závodu. Není tedy divu, že má Jack na psy spadeno a snaží se Teda přesvědčit, že Tolketna pro něj není vhodným místem k pobytu, proto by se měl psů co nejrychleji zbavit a zmizet. To je ovšem hozená rukavice, kterou Ted nemůže nechat ležet. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

otík 

všechny recenze uživatele

Když zubař z velkoměsta zdění sněžné psi kdesi na Sibiři a vyrazí za nimi, může to přinést docela slušnou zábavu. A když ještě navíc zjistí, že mu v žilách koluje Sibiřská krev a navíc že se mu tento život docela zamlouvá, určitě jen tak rychle neodcestuje a něco s těmi parádními psy prožije. A tady už zábava opravdu nastává. Sice asi ne díky stále vesele naladěnému a poněkud pitvořícímu se Cuby Goodingovi, ale díky skvěle vypadajícím a nápaditým sibiřským pejsánkům. Když k tomu ještě přidáme určité dramatické situace a pár ponaučení, máme tu typický hraný snímek s produkce Walta Disneyho. Ale co na tom, vždyť se na to tak krásně dívá. ()

Kacenaa211 

všechny recenze uživatele

Výborný film, který mě vždy pobaví u dojme. Pejskar si v teto komedii vždy najde nějaký ten vtip... Jedine, co je na tomto filmu nepovedené, je scéna na útesu. Ano, má to zesílit ten dojem napětí, ale tohle je naprosto nereálne a nikomu by se toto nepovedlo... Kvůli tomu jedna hvězdička dolu, jinak velmi dobrý film s dobře vybraným obsazením. ()

Reklama

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Psi boli skvelé, ale nápad a zapracovanie trochu ošúchané, akurát inak zaobalené a obohatené originalitou o černošského mašera. No neviem nejaký dojem to na mňa neurobilo. Pripadá mi to skôr ako typický vianočný film a našim slovenským televíziám zrejme tiež. Aj keď psi ma dostali a boli to krásne vástavné kúsky to ostatné mi pripadalo len obyčajné a priemerné. Oceňujem, že film nebol trápny a nevkusný, no ani neprekvapil. Plus je tu za herecké obsadenie a intriéry ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Neskutečně hloupá, přesto vcelku příjemná rodinná komedie, kde největšími sympaťáky jsou pochopitelně nádherní severští psi, které si prostě nelze neoblíbit, krásná je i zimní aljašská příroda. Vše ostatní bohužel zavání obyčejnou televizní produkcí, ať už se bavíme o příběhu, dialozích či celkovém zpracování. Humor místy hraničí s trapností, hlavní postava mi vůbec nesedla, z ostatních herců mě rovněž nikdo nezaujal. Nemůžu však říct, že bych při sledování nějak zvlášť trpěl. 4/10. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +chundelatí huňáčci, nádherná krajina, slušná hudba, happy end –hodně vtipů vyzní naprázdno, slabší děj, příběh/// Je to krásný rodinný film u kterého jsem se trošku nudil a sem tam bavil. Trošku to chtělo propracovat scénář, být to víc drsnější a akčnější a nebo jen stačilo aby se film bral vážně. Nic z toho však nečekejte, prostě se jen usaďte a dívejte se. Přec jen nějaký ten důvod se najde. PS: Démon ruleZz .-)/// Celkem 61%/// ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • Hodně psů, kteří účinkovali v tomto filmu, si později zahráli ve filmu Osm statečných (2006). (Cheeker)
  • James Coburn stvárnil Hromového Jacka a Cuba Gooding jr. - hlavná postava Snežných psov - si zahral vo filme s takmer identickým názvom Bleskový Jack. (HUMOOOO)

Související novinky

Reklama

Reklama