Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matta Sullivana, přitažlivého kluka, kterému je něco přes dvacet, opustila Nicol už před půl rokem a on se snaží marně zapomenout, nejčastěji v náručí nějaké jiné. Ale hoďte za hlavu osudový vztah, když to prostě s jinou nejde! A tak Matt dál hledá náhradu, kde se dá, a radu u svého bratra, budoucího kněze. Jednoho dne se doví, že Nicol definitivně ztratil - zasnoubila se s jiným. Cítí, že to chce radikální řez, a protože právě začíná postní období, rozhodne se léčit svůj srdcebol odříkáním. Žádné dotyky, polibky, mazlení... žádné požitky. Naprostá sexuální zdrženlivost po dlouhých 40 dnů a 40 nocí. Matt, povoláním designér webových stránek, se už po týdnu cítí neskonale lépe a vůbec netuší, že svým rozhodnutím vyprovokoval hotovou sázkovou smršť u svých kolegů a přátel, neboť jeho spolubydlící Ryan, se s Mattovým tajemstvím "svěřil" internetu. Sázky se začnou násobit od chvíle, kdy se náš odhodlaný hrdina náhodně setká s Erikou, přitažlivou a inteligentní dívkou, která mu hned napoprvé dá najevo své sympatie. Co teď? Chtěl by s ní pořád být, držet ji za ruku, líbat... jenže o sázce už ví snad všichni a přece není srab. Nezbývá než doufat, že Erika pochopí v jak těžké je situaci. Jenže i ty nejbezvadnější holky prostě některé věci berou úplně jinak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (256)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Přesvědčení hlavního hrdiny, že se zbaví 40 dennim sexuálnim půstem myšlenek na svou bejvalku, působilo při nejmenšim jako výplod člověka v inteligenčnim útlumu. Naštěstí ale bylo na takhle chatrnej a nelogickej příběh našroubovanejch pár zábavnejch scének a navíc se podařilo sympaticky obsadit hlavní role. Takže nakonec vznikla jen lehce podprůměrná komedie, u který se nesmí vůbec přemejšlet. Za přehlídku koziček, co se objevila v mysli hlavního hrdiny během závěrečný fáze půstu, přidávám jako správnej zastydlej puberťák třetí slabší hvězdu. A znova tohle vidět nemusim ani za 4 000 dnů a 4 000 nocí. ()

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Balila jsem kufr a hodila se mi nějaká zvuková kulisa, jen doufám, že až ho na dovolené otevřu, nenajdu tam žádné překvápko, které jsem si tam z leknutí mohla přibalit, protože většinu času, kterou jsem nevěnovala svému šatstvu ale obrazovce by se dal shrnout pod pojmem - naprostá vytřeštěnost (to se mi u podobných komedií stává dost často...) Ehm, věřte mi, že kdyby stačilo ke štěstí tak málo jako jedna kytka, pěstovala bych už doma celej skleník. ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Amíci už fakt nevěděj o čem by natočili film. Takhle debilní námět se moc často nevidí a scénář z něho vzniklej taky ne. Je tam několik uplně zbytečnej a hlavně trapnejch scén jako např. večeře u rodičů. Dost dobře nevim pro jaký poblikum to natočili. Pro mládež asi těžko (i když jim by se to možná líbilo) a všichni ostatní maj už dost rozumu, aby je to spíš urazilo než pobavilo. Jediný co se mi docela líbilo byla romantická část kdy se Matt seznamoval s Erikou, jejich scény v prádelně a v autobuse. Jak se ale Erika dozvěděla o Mattově půstu, šlo to i s touhle romantickou částí do řiti. ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu se, proč to vůbec sleduju! Ale hnusilo se mi to, naštvalo mně to, a urazilo. Co to je za ideu?? Proč by to jako mělo být 40 dní tak nemožné?? Protože vaši "kamarádi" jsou takoví s**či, že vám dělají ve všem naschvály, a nikdo, včetně bratra, nebo "té pravé" nedokáže ani trochu podpořit něčí -i když krátkodobý- styl života? Hnusí se mi, jak tenhle film staví sex na nejvyšší místo v lidských životech. O nic víc přeci nejde, že?! ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděla kdysi dávno, ale s polským zvukem a angličtinou dohromady a bez titulek, takže jsem z toho moc neměla a navíc jsem si ani nic nepamatovala, jen ten ústřední námět. Nejsem z těch, které by při pohledu na Joshe Hartnetta taly slastí, nejsem ani z těch, kteří by vyhledávali romantické komedie, a po zkušenostech z filmy jako Holky to chtěj taky a hlavně Kluci to taky chtěj už vůbec nevyhledávám komedie, kde tématem je sex. Tenhle film byl navíc docela nudný, moc mě to nezajímalo, nebavilo a už od začátku bylo jasné, jak to skončí. Pro mě spíše ztráta času. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Stejně tak v brýlích Nicole hned v úvodní scéně se odráží mikrofon. (don corleone)
  • Scenárista Rob Perez povedal, že film ponúkol každému štúdiu a už len čakal na odpoveď. Nakoniec sa mu podarilo scenár predať. (Arsenal83)

Reklama

Reklama