Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Sympatická a pohodová komedie říznutá troškou dramatu. A je to samozřejmě skvělé. Nabušené obsazení plné prvotřídních britských hvězd, sympatická zápletka, spousta povedených nápadů a bizarních účesů. Alan Rickman, Bill Nighy a Warren Clarke (a určitě nejen oni) si to strašně užívají, a stejně tak jsem si to užil já. Skvěle napsané zábavné postavy, nádherná Rachael Leigh Cook, krásný britský venkov, sympatická stopáž. Dohola je prostě neskutečně sympatické a zábavné od začátku do konce a ten dramatický oblouk tady není vůbec do počtu. Tyhle filmy mám rád. 80%. ()

mrtvej pes 

všechny recenze uživatele

Bez Rickmana bych se na to zřejmě nikdy nepodívala a zvlášť mě překvapilo, jak příjemná a nakonec i trochu dojemná (ne ve špatném, filmově vynuceném a přemrštěném slova smyslu) je to komedie. Vedle standardně dokonalého Alana Rickmana zářil i skvělý Bill Nighy. Zápletka těch mladých mi přišla téměř zbytečná, ale možná dodává to jisté oživení, které diváci - nebo snad filmaři do svých děl - zřejmě potřebují. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Už od prvních minut je vám jasné, jak to všechno dopadne. Ikdyž v tomto případě se nejedná o závažný problém, protože po většinu času se budete bavit. A to především díky skvělému hereckému obsazení, které musím jedině pochválit. Díky krátké stopáži je konec dříve, než se stihnete ostříhat, takže zbyde trochu času pro inspiraci...:-) Co třeba model Sandra? :-) 70% ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Povedena komedie v ktere se nezapre scenar od autora scenare k filmu Do naha! Je to takova pohodovka na prijemny a klidny vecerni pokoukani. Co se tyce hercu tak prijemne prekvapil Alan Rickman i pro me neprilis znama Natasha Richardson. Heidi Klum zminovat nebudu protoze to neni proste herecka, ale sexy bohyne =) ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Takovej milej film kterej ani neurazí, ani nenadchne. Spíš jen tak mírně pobaví, nebo zabaví na jeden z těch dnů, kdy máte neovladatelný pocit samoty. Alan Rickman je třída, a tady mu nahrávají další slušní Američtí i Britští herci. Je to takové jednoduché, ale celkem úsměvné. Když se do toho opře Bill Nighy, tak to je zábavné vždycky. Není to tak úplně pitomé, a taky to nemá vtipy při kterých se vám zvedá žaludek. Což je v dnešní moderní době šokézních komedii vlastně docela úleva. Navíc si to tak trochu rýpe do módy a módních ikon. Docela originální nápad s docela roztomilým zpracováním. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v metropolitním hrabství West Yorkshire a v Londýně. (griph)

Reklama

Reklama