Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Fûun! Takeshi Jô (více)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiální text distributora)

Recenze (275)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Ježkovi voči, ona tady je i tahle bláznivina?! Už ani nevím, na kterém zaniklém kabelovém subkanálu jsem tohleto sledoval (a s velmi dobrým simultánním překladem!). Kdo nezná, tak desítky soutěžících jako sítem procházejí bláznivými disciplínami až k vysněnému hradu. Vše s japonskou hravostí (nebo dětinskostí?), u které máte pocit, že se všichni radují i když vypadnou, protože hlavní je si to užít! PS: Vyhrál to vůbec někdy někdo? LOL ()

Madhuri 

všechny recenze uživatele

Japončíci běhají, skáčou, padají, občas si pěkně nabijou a to vše pod taktovkou generála Lee jen proto, aby se pokusili dobýt Takeshiho hrad (což se, pokud vím, za historii pořadu podařilo jedinkrát xD)...Přesně tohle mě vždycky bavilo a baví do teď- a čím šílenější tím samozřejmě v Japonsku lepší! Nejlepší disciplínou pro mě dodnes zůstává bludiště a sumo (pan brambora navždy) ale nemohu říct, že bych se nebavila i u ostatních...Takeshiho hrad je prostě legenda mého dětství a už jen z toho důvodu musím dát plné hodnocení...Sayonara! ()

Reklama

wipeout 

všechny recenze uživatele

Tak na toto sa nedá zabudnúť! Hádam jediná vec v ktorej sa mi okrem Battle Royale pozdával Takeshi Kitano, aj keď to asi nejde zrovnávať. Tento (ne)seriál kde sa odvážny japonci v tom najbláznivejšom rauši vrhajú do rady prekážok na ceste k dobitiu Takeshiho hradu(čo sa podarí málokedy). No a tu je skryté čaro celej záležitosti, lebo keď sa skombinuje hysterickosť japonských žien, pojašenosť japoncov s rafinovane vivinutými prekážkami(ľudský bowling, zemetrasenie, obstrelovanie súťažiacich na vratkom mostíku, bludisko plné príšer, preskackávanie zradnej rieky po ešte zradnejších skalách atď..) tak máte naozaj problém neskolabovať od preťaženie bránice. Obrovská škoda, že sa k nám tento seriál nedostal. ()

tom.cube 

všechny recenze uživatele

Některé disciplíny dosti zábavné, nicméně celkově jsem měl podobně laděné pořady jako Hry bez hranic nebo Pevnost Boyard mnohem raději, asi je to na mě až moc infantilní. Ve srovnání s jinou japonskou show, opravdu zábavným i napínavým Ninja Faktorem (Sasuke), vychází Takešiho hrad poměrně slabě. Dvě a půl *. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Tohle je ultrazábavná japonská blbinka, na které jsem se stal docela snadno závislým :D v tom dobrém slova smyslu. Od té doby, co ji vyměnily na Coolu za fear factor jsem byl zpočátku skeptický, ale jako nahrazení to je akceptovatelné. I když... FF bych tam taky ocenil. Nejvtipnější na celé soutěži je kromě disciplín samotných komentář! Ten frajer co to dělá k tomu snad byl zrozen... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • „Jedna z věcí, kterých jsem si všiml, bylo, že všichni nemusí projít všemi překážkami,“ řekl jeden z účastníků o natáčení. „Uvědomil jsem si, že se nechci účastnit, dokud mě nezavolají.“ A díky této strategii postoupil až do finální překážky s vozítky. (Vitox)

Reklama

Reklama