Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Fûun! Takeshi Jô (více)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiální text distributora)

Recenze (275)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Japonci jsou opravdu šílení. Můj brácha tuhle bláznivou soutěž sledoval pravidelně. Mě potom chytla taky. Vždycky jsme čekali na závěrečnou bitku, kdy se jde dobývat hrad. Ne vždycky byl ale dobyt. Tuším, že po sobě stříleli nějakými barevnými balónky, které byly naplněny barvou nebo čím. Komentář nám překládal děda z Němčiny. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Ježkovi voči, ona tady je i tahle bláznivina?! Už ani nevím, na kterém zaniklém kabelovém subkanálu jsem tohleto sledoval (a s velmi dobrým simultánním překladem!). Kdo nezná, tak desítky soutěžících jako sítem procházejí bláznivými disciplínami až k vysněnému hradu. Vše s japonskou hravostí (nebo dětinskostí?), u které máte pocit, že se všichni radují i když vypadnou, protože hlavní je si to užít! PS: Vyhrál to vůbec někdy někdo? LOL ()

Reklama

Pishin 

všechny recenze uživatele

Japonci jsou totalni uletaci a casto me z tech jejich televiznich shows hlava nebere. Zakladem japonske reality-show je, jak uz tady nekdo napsal, radne potrapit hrace a v tom jsou japonci nejlepsi. Neberou si servitky takze neni nouze o krkolemne pady, dopady na hlavu a dalsi silenosti obcas me to nutilo zapremyslet z vceho jsou nektere dekorace vyrobeny. Kazdopadne Takeshis Castle patri k tem nejzabavnejsim. PS: pokud by mel nekdo zajem doporucuju se podivat na Silent Library (najdete na Youtube) tam nejde o nic jineho nez radne potrapit hrace a pak co je soldni ulet je Human Tetris (neleznete rovnez na Youtube) ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Tohle je ultrazábavná japonská blbinka, na které jsem se stal docela snadno závislým :D v tom dobrém slova smyslu. Od té doby, co ji vyměnily na Coolu za fear factor jsem byl zpočátku skeptický, ale jako nahrazení to je akceptovatelné. I když... FF bych tam taky ocenil. Nejvtipnější na celé soutěži je kromě disciplín samotných komentář! Ten frajer co to dělá k tomu snad byl zrozen... ()

greymon 

všechny recenze uživatele

Zasmál jsem se stejně jak při Drtivé porážce. Některé pády byli opravdu katastrofální, ale zábava byla dobrá. Ale jak jsem zmínil v Drtivé porážce, pády pomalu ztrácely na zábavě. Nemohu, ale říci, že jsem se nedíval nadále. Některé překážky, byly až trapné, ale přesto zábavné. Dávám 5 hvězdiček za dobré provedení a zábavu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • „Jedna z věcí, kterých jsem si všiml, bylo, že všichni nemusí projít všemi překážkami,“ řekl jeden z účastníků o natáčení. „Uvědomil jsem si, že se nechci účastnit, dokud mě nezavolají.“ A díky této strategii postoupil až do finální překážky s vozítky. (Vitox)

Reklama

Reklama