Reklama

Reklama

Hlas smrti

  • Kanada White Noise (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jonathan Rivers (Michael Keaton) je úspěšným architektem s krásnou ženou, spisovatelkou Annou, milujícím synem Mikem a dalším dítětem na cestě. Žije spokojeně do té chvíle, než do jeho života zasáhne tragédie. Anna se ztratí cestou do práce a později je nalezena utonulá v řece. Jonathan, šílený žalem, se odstěhuje a úzkostlivě se straní všech přátel a zbytku rodiny. Tajemný vědec Nicolas Elia přesvědčí Jonathana, že Anna vysílá signály "ze záhrobí" pomocí televizní obrazovky a rádia. Jonathan poslechne jeho rady a s pomocí nových přátel Raymonda Price a Sarah Tate se pokusí navázat spojení s manželkou. Bezděčně tak otevře dveře do jiného světa. Netuší, co tím způsobí: mrtví teď mají možnost zmocnit se ho.. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

nash. 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný duchařský thriller s pomalejším rozjezdem, výborně gradovaným hutným napětím a znepokojivou atmosférou, o kterou se postaraly nejen působivě udělané vzkazy ze záhrobí, ale také Jonathanova (výborný Michael Keaton) prohlubující se posedlost EVP jejíž vinou postupně zanedbával práci, sebe a především svého malého syna. Bohužel v závěru scénáristům došel dech a ve své bezradnosti to, co vybudovali, zase zbořili, když to utopili v nudném finále jako vystřiženém z nějakého laciného tuctového televizního béčka. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Hlas smrti svojí určitou kvalitu má, ale je velká škoda, že se z toho nakonec vyvine, jen obyčejný thriller, i když slušně napínavý, ale tuctovej a trochu připomínající film Frekvence, podle mě se z toho dal udělat spíš dobrej horor, námět na to byl slušnej. Ale bohužel se tak nekoná a po nějaký době se napětí mění spíš v nudu a až do konce se to nemění a konec to už je kapitola sama o sobě, ten je naprosto stupidní a nesmyslnej a všechno to tajemno, který z flimu sálá po celou dobu je pryč a celkovej dojem z filmu je mnohem horší. Ještěže aspoň Michael Keaton hraje dobře, ten to vytáh apspoň na lepší 3* ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

E.V.P. je velice zajímavá záležitost, ale scénárista si s ní vyloženě nedokázal poradit. Navíc thrillerová fáze filmu přijde až docela pozdě. Michael Keaton, režisér, zvukař i ostatní se sice snaží, ale takhle řídká zápletka by možná vystačila na slušnou epizodu Akt X, ale rozhodně ne na nic dvojnásobně dlouhého. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Duchařský horůrek s pomalejším rozjezdem, který nás ale mohl vyštenkrovat ještě více a lépe, potenciál tam byl :-). Každopádně tam bylo pár momentů, kdy jste zaposilovali svalstvo celého těla, nebo těch, kdy se vám navzdory teplu venku proběhl mráz po zádech ("vaše babička mi už týden posílá vzkazy"... "Ale ona je mrtvá teprve dva dny..."). Něco mi tam ale přece jen vadilo, a Michael Keaton to nebyl, pro dnešek 3,5*. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Jonathan se dozvídá, že se ho ze záhrobí pokouší kontaktovat jeho zavražděná žena. Zrnící obrazovka s hlasy z druhého břehu a „věci, co se ještě nestaly“, se pro něj stávají posedlostí (silně návyková záležitost), jenže„Všechny ty zvuky nemusí být pěkné, všechny ty zvuky nemusí patřit Anně.“ A hlavně, nemusí být správně pochopeny. Duchařské filmy mám ráda, ale potřebuji v nich, alespoň náznak nějaké trochu přijatelné logiky. A tady jsem ji opravdu nenašla. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Kvůli filmu vznikla v Anglii stejnojmenná produkční společnost na jedno použití. (imro)
  • Nahrávka použitá v traileru „I love you“ údajně patří politikovi Stanley Searlesovi, který zemřel v roce 2002. Záznam udělala jeho dcera Karen Mossey, známá výzkumnice EVP. (imro)

Reklama

Reklama