Reklama

Reklama

VOD (1)

Upíři v čele s Danicou Talosovou vyhledají v syrské poušti pyramidu, v níž spí superupír Dagon. Potřebují ho k boji proti Bladeovi a vzorek jeho krve k tomu, aby umožnili upírům pohyb na denním světle. Zatímco Blade zlikviduje další z upírských skrýší, nastraží na něj protivníci past. Její vinou se lovec stane středem pozornosti policie a bezpečnostních složek, takže zanedlouho vtrhne do Whistlerovy továrny komando FBI, vedené agenty Cumberlandem a Halem. V boji se sice Whistlerovi podaří zničit počítačová data, v následné explozi však patrně přijde o život. Blade je zajat, když však přizná vraždu více než tisícovky upírů a jejich přisluhovačů, je pokládán za pomateného psychopata. Psychiatr Vance, který je jeho případem pověřen, je však jedním z přisluhovačů a přivolá Danicou vedené upíry. V poslední chvíli Bladea nečekaně zachrání ozbrojený Hannibal King a odvážná lukostřelkyně Abigail. Patří k organizaci Nočních lovců, kteří stejně jako Blade bojují s upíry. V jejich štábu se Blade seznámí se zbraňovým expertem Dexem, slepou vědkyní Sommerfieldovou, která vymyslela virus proti upírům, a její dcerou Zoe. Aby byl virus účinnější, je třeba získat vzorek Dagonovy krve. Blade se s Nočními lovci neochotně spojí, začnou likvidovat přisluhovače upírů a pátrat po jejich hlavním sídle. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (516)

nash. 

všechny recenze uživatele

Rutinní a nepříliš zdařilá zabava, která se začne bortit v okamžiku kdy Blade dělá "ťuťuťu" na zachráněné mimino. A v okamžiku, kdy se objeví toporný Drac(ula), mění se to všechno v nechtěnou komedii. Nepřidá tomu ani hloupý scénář a nezáživná akce, která místo pořádné mely nabízí jen spoustu prostojů a efektních kulturisticko-baletních postojů. Není to sice úplná katastrofa, ale je to prostě slabé, nezáživné a z paměti to vyšumí stejně rychle jako vyšumí přeseknutý upír. Jen bez těch jisker. Upíří čoklík ani těch pár vtipných hlášek to nezachrání. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Ať žije komerční věk !!!! X-krát sláva a x-krát fuj... Další, nesčetný případ pokračování a nastavovaných kaší poslední doby, které jsou už o ničem a mají jen jedinný úkol - natahat hejly buď do kina nebo koupit nějaký nosič a samozejmě náležitě za to zaplatit. Akční podívaná se spádem to sice je, ale takhle???? takhle lacině a podbízivě???? A co ten nelogický scénář??? To je na tom Wesley tak blbě, že bere takové role? Kdybych neviděl filmy předešlé, asi bych nebyl (možná) na hodnocení tak skoupý, ale "holt" já je viděl... ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Není to jako dvojka, ale podle mě se jedná o pohodové zakončení trilogie, které skvěle doplňuje Ryan Reynolds. Má to své chyby a někomu může přijít Purcell k smíchu, ale mě to nijak moc nevadilo. Wesley je opět skvělý, akce je taky dost, i když možná není natočená tak dobře jako od del Tora, ale jde to...70% ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Lituji toho, že jsem těch 80 korun investoval do kina. Hůře jsem si snad vybrat nemohl. Ještě než něco napíšu, nechte mě říci něco o komediálním původu tohoto akčního filmu. Jestliže jste milovníkem komedií, tak Blade:Trinity určitě zaujme vaši pozornost. Ale jestliže očekáváte akční film bez humorných přídavků, tak vás od sledování třetího dílu musím odradit. Budete zklamáni. Tohle je ten nejsrandovnější upírský film, který jsem viděl.... Nekonečná sranda. Ryan Reynolds hraje z takovým zápalem pro vtip, až se mu opravdu začnete smát. Ovšemže ve scénáři měl v popisu práce i akční scény, ani ty ho ale neomezovaly v jeho vtipných eskapádách. Jessica Biel není příliš přesvědčivá vražedkyně upírů. Bojová choreografie byla místy překombinovaná, což znamenalo jasnou vyčerpanost obou jmenovaných. Wesley Snipes vypadá opravdu cool, ovšem jen do doby než promluví... mothefucker. Parker Pose také nebyl příliš přesvědčivý v roli upíra. Je dokonce ještě zábavnější než Reynolds... mutherfucker, i like that. Paul Michael Levesque zahrál asi nejlépe ze všech zúčastněných. Dokonce je jeho výkon lepší, než kdy předtím. Ale na to že je profesionální wrestler, bych od něj očekával trošku lepší souboje. Jako komedie je to skvělé. Všechno další je diskutabilní. Ještě že není tak dlouhý jako Gangy New Yorku, to bych tu nepsal o komedii, ale o oficiální formě terorismu a psychického nátlaku. Filmu dávám tři hvězdičky jako dobré komedii. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Takhle zazdít sérii, k jejímž prvním dvěma dílům napsal David S. Goyer scénář, to je teda výkon. Žádná atmosféra, podivný scénář, trapné triky, nezajímaví hrdinové. Blade vypadá (stejně jako upíři) jen jako divnej chlápek s blbejma kontaktníma čočkama (na ty ostatně dojela i Parker Posey), Drake má spíš vizáž třetiřadého příslušníka ruské mafie než vůdce upírů, aspoň Jessica Biel a Ryan Reynolds hrají pár lidských hrdinů, kterým se dá i fandit. ()

Galerie (176)

Zajímavosti (44)

  • Goyerův o dva roky starší, téměř neznámý režijní debut ZigZag (2002), na kterém také spolupracoval s Wesleym Snipesem (Blade), putoval rovnou na video. (imro)
  • Podle herečky Kate Beckinsale bylo v určité době zvažováno propojení sérií Blade a Underworld. (NIRO)

Související novinky

Vládci vesmíru od Goyera?

Vládci vesmíru od Goyera?

01.12.2017

Když má scenárista (a občasný režisér) David Goyer dobrý rok, nadělí nám Bladea nebo Batman začíná. Když má špatný rok, vypadne z něj Blade: Trinity nebo Ghost Rider 2. Hollywoodská studia ale tohle… (více)

Goyerův sci-fi Cliffhanger

Goyerův sci-fi Cliffhanger

05.02.2014

Producent, scenárista a režisér David S. Goyer v současnosti patří mezi nejžádanější hollywoodské tvůrce. Připravoval Batmany Christophera Nolana nebo Muže z oceli Zacka Snydera, sám potom natočil… (více)

Upíři trochu jinak

Upíři trochu jinak

03.10.2007

Včera jsme tu měli dvě závažná politická dramata, dnes si dáme tuplovanou porci něčeho lehčího. Konkrétně se bude podávat krev. Ano, máme tu duo upírských filmů, a značně netradičních. Především je… (více)

Magneto už má režiséra... bohužel

Magneto už má režiséra... bohužel

01.05.2007

Někdy člověk kroutí hlavou, jací packalové dostávají v Hollywoodu velké příležitosti, zatímco třeba takovému Darrenu Aronofskému producenti akorát tak seškrtávají rozpočty a házejí mu pod nohy… (více)

Reklama

Reklama