Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Buď v klidu se John Travolta vrací jako Chili Palmer z filmu Chyťte ho! Tentokrát Chili opouští nevyzpytatelný filmový průmysl a vrhne se do hudební branže, zaplete se s ruskou mafií, s různými gangsterskými skupinami a ještě vezme pod ochranu mladou talentovanou zpěvačku Lindu Moonovou. Barry Sonnenfeld, který režíroval Chyťte ho!, nedávno prohlásil, že když John Travolta přijal roli Chiliho Palmera, chtěl ji hrát jako "pouličního Jamese Bonda." Travolta říká, " Chili je gangster, ale má image příjemného gangstera, jakoby Jamese Bonda. A jeden z mých oblíbených filmových idolů byl Sean Connery, zejména v roli Bonda, tak se stal mou inspirací mého pojetí Chiliho Palmera.

Travolta se nadchnul v okamžiku, kdy roli Edie Athens přijala Uma Thurmanová. "Uma a já si na plátně ohromně rozumíme," říká, "a ve filmu Buď v klidu jsme hráli úplně jiné postavy než ve filmu Pulp Fiction - historky z podsvětí, i když spolu opět tančíme. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Takova volovina na odreagovani. Sice je ten script hloupoucky a ucast nekterych lidi vic nez zbytecna, ale ja jsem si odpocinul a docela casto zasmal. Steva by teda mel spis angazovat Romero do nektereho ze svych zobikaren a kurwit pErosmithovske songy nejakou soulovou cernoskou ;[[ - RUN DMC stacilo a bylo vyborne toto nikoli. Nekdy je to vazne na bliti.... tedy nejenom hudebne-filmovy prumysl... Ale hlavne, ze se vsici pri nataceni dobre pobavili, to je hlavni ;] ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Powell: 1. Fantasy - Earth, Wind & Fire [3:46] ,2. Hollywood Swinging - Kool & the Gang [3:26] ,3. Be Thankful for What You Got - William DeVaughn [5:45] ,4. Roda - Elis Regina [2:35] ,5. Sexy - Black Eyed Peas [4:44] ,6. Suga Suga - Baby Bash [4:10] ,7. The Boss - James Brown [3:12] ,8. Ain't No Reason - Christina Milian [3:12] ,9. Believer - Christina Milian [3:14] ,10. Brand New Old Skool - 777 [4:34] ,11. G's and Soldiers - Planet Asia/Kurupt [4:12] ,12. Cool Chill - John Powell [3:56] ,13. A Cowboy's Work Is Never Done - Sonny and Cher [3:15] ,14. You Ain't Woman Enough - The Rock [6:03], ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// +námět a prostředí, hudba, hvězdná plejáda herců -občas moc zahleděné do sebe, některé situace možná nevyzní tak vtipně jak by měli/// Celkem svižná komedie z hudebního a filmového průmyslu, která si trochu pohrává s žánrem krimi a hraje si s divákem na gangstry. Přitom cituje nejeden film a strefuje se do kdejaké filmové či hudební osobnosti. Komu se ještě neokoukal John Travolta potká tu krásnou Umu a božského Dwaynea Johnsona, který hraje tak zajímavou postavu, že chvilku nebudete věřit, že to je on. Rozhodně jsem si ho vychutnával a u celého filmu se bavil./// Celkem 83%/// ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Známych tvárí (a dobrých hercov) veľa, ale potenciál zostal kruto premrhaný. Na jedno pozretie sa to dá stráviť, ale nejaká veľká zábava sa nekoná. Najvtipnejší je suvrénne The Rock ako homosexuálny bodyguard. A tanečná scéna Umy Thurman a Johna Travoltu sa ich prvej z istého nemenovaného filmu nepribližuje ani náhodou - stojí totiž za hovno. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

To je asi tak, ako keby ste mali trabanta a rozhodli sa ho pozlátiť a vyparádiť...Viete, že auto samo o sebe je úlne na hovno, ale chcete aby aspon navonok vyzeralo dobre...Chytrý producentský ťah- Be Cool je vyšperkované známymi ksichtami, to celé zabalené v ligotavom holywoodskom pozlátku, pod ktorého povrchom nájdete jedno veľké NIČ.. 1,5*/5... ()

Galerie (92)

Zajímavosti (10)

  • 53 milionové pokračování úspešné komedie Chyťte ho! (1995) vydělalo během úvodního víkendu (4.-6.3. 2005) 23,4 mil. dolarů. Celkově si odneslo z amerických kin 55,8 milionu, zatímco jeho předchůdce 72 milionů. (imro)
  • Scény na zápase NBA se natáčely v Staples Center během zápasu L.A. Lakers a Sacramento Kings. (imro)

Související novinky

Durst míří do Hollywoodu

Durst míří do Hollywoodu

13.04.2006

Frontman rap-metalové formace Limp Bizkit, zpěvák Fred Durst, natočí svůj režijní debut. Nezávislý snímek THE EDUCATION OF CHARLIE BANKS bude hudebníkovým prvním regulérním filmovým počinem, přičemž… (více)

Reklama

Reklama