Reklama

Reklama

Odkaz budoucnosti aneb Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy

(seriál)
  • Československo Smolíkovi (více)

Epizody(13)

Smolíkovi jsou obyčejná rodinka z maďarské Budapešti, která žije běžný život… Dokud se ovšem jejich geniálnímu synkovi nepodaří navázat kontakt se svým potomkem z 33. století! Tím se všechno mění. Zdánlivě banální problémy Smolíkových se komplikují o to víc, že jim z budoucnosti dorazí „na pomoc“ vynálezy, na které není v 70. letech 20. století lidstvo připraveno – a Smolíkovi už vůbec ne… Nepomáhá ani to, že se do jejich patálií často připlete zvědavý soused Halíř. A tak si Smolíkovi musí poradit s urychlovačem výroby, usměrňovačem času, létajícím talířem, nebo dokonce meteoromutomotorem. (TV Prima)

(více)

Recenze (171)

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Sice se tento seriál úzce dotýká dětství mých rodičů, přesto jsem na něj koukal, neb mi ho "staříci" doporučili a ono skutečně šlo o docela vtipnou zábavu. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Existují i zábavnější rodinky, ale tohle je rozhodně evropská klasa! Ti vtipálci jedni! "Že já sem si radší nevzala Pištu Hufnágla!" 4 hvězdy. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jediné co mě v sobotu či v neděli dokázalo vytáhnout z pelechu. Český dabing byl pořízen v roce 1975 v Brně. V českém znění: Karel Mišurec (Ládínek), Libuše Billová (Gábi), Světlana Těšitelová (Týna), Otakar Vážanský (Pepa), Pavel Kunert (Dr. Halíř), Vilém Lamparter (prapředek-MZ/X),a (pes Zoro). ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Ako to, že som toto ešte nikdy nehodnotil ? Jednoducho geniálna, nezabudnuteľná a nadčasová pecka! MIAZGOVCI, to je spojenie nespojiteľného, aké sa často vyskytuje v prekvapivej maďarskej kinematografií. Samotný nápad je geniálny, ale nie je to ešte nič v porovnaní s tým, ako je rozpracovaná aplikácia vynálezov z budúcnosti do reality každodenného života obyčajnej rodiny kdesi vo východnom bloku! ()

rasttea 

všechny recenze uživatele

Že já si raději nevzala Pištu Hufnágla..... ***PRICELESS*** ***EPIC*** Docela mě mrzí, že na rozdíl od nějakých neskutečných blbostí donekonečna opakovaných, tento kultovní seriál naší generace nikde neběží. Opravte mě, jestli se pletu ;o) ()

Avathar 

všechny recenze uživatele

Asi som jediný, koho tento seriál nechytil tak ako mal. A pritom som sa snažil, ale nebavil som sa a celkovo som sa skôr nudil. Ani postavy neboli nič extra, ani animácia. Celé to bolo nejaké kostrbaté. Čo už... ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Smolíkovi forever. Ani po letech neztratili nic ze své zábavnosti. Ano, jsou dětské pořady, které mne baví stále :-) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zásluhou toho, že se po dekádách mlčení vrátila slavná kreslená maďarská rodinka na naše obrazovky aspoň prostřednictvím své druhé řady, jsem se rozhodl zkusit jejich původní trampoty a přestože se spíše na příběhové než technické stránce rozhryzal zub času, tak jsem se hlavně zpočátku náramně bavil a hodlám mrknout i na jejich podivuhodné prázdniny po světě. Upřímně jsem rád, že jsem zhlédl až teď. Jako dítě bych mnoho zdejších bizarností nepobral. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Návyková znělka, extrémně povedené a zábavné dialogy, vynikající situační zápletky. Všechny tři série Smolíkových jsou opravdu kvalitní a mimořádně zábavné. A o těchto prvních to platí ještě mnohem víc. Rozhodně nejlepší série. Gábi je se svými výroky, které by se daly tesat, naprosto neodolatelná. Tahle věc je fakt geniální a po padesáti letech nezestárla ani o den. 100%. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Tohle je proste animovana klasika,na ktere jsem vyrostl.Je opravdu vtipna,zabavna a ma stavu.Myslim,ze je to jasna kultovni zalezitost a nejznamejsi madarska rodinka,znama po cele evrope.Jasnych 90%,protoze o maly chloupek lepsi jsou Ladinkovy vylety do vesmiru. ()

lucascus 

všechny recenze uživatele

Miluji tento seriál, jeden z nejlepších animáků, co kdy povstal. Ano, animace je někde z doby pravěku, ale ten perfektní děj a ty jejich hlášky nemají chybu. Ládínek a Týna, pes Zorro a kočka Mafie, povedení rodičové a soused Halíř - zde navíc i potomek z třicátého století, tak přesně ti mi dokázali vždy povznést náladu a dokážou to po dnes. ()

Reklama

Reklama