Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš známý hrdina Bastian tentokrát nebojuje s pohádkovými bytostmi,ale se skupinou mladých chuligánů na jeho nové škole. Ti si říkají "Syčáci" a zmocní se kouzelné knihy s pohádkovým Nekonečným příběhem. Když odhalí její moc, začnou zlomyslně vnášet zmatek do říše Fantazie i do našeho skutečného světa. V říši Fantazie řekne mladá císařovna Bastienovi, aby znovu získal knihu, protože jinak její země zanikne. Bastien se proto s pomocí zázračného Orinu vrací zpět domů. Nechtíc se ovšem spolu s ním dostane na svět několik obyvatel Fantazie, kteří zjištují, že svět lidí se ve značné míře liší od jejich země. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (268)

Endlessly 

všechny recenze uživatele

A mne to prislo zabavne:-))) Faaakt, rozhodne zaujimavejsie ako neskutocne zla dvojka. Jack Black, ozraty Falco po diete, parik starcekov a pusinkujuce skala babatko jazdiace na motorke s tatom ruleeez. Niezeby to malo nieco spolocne s povodnym nekonecnym pribehom..povedala by som skor vydarena parodia, neviem ci to bolo zamerom (mozno aj trochu hej) ale to ma vlastne ani nezaujima.. a otrasna hudba?Podla mna celkom fajn stare vypalovacky. Asi som nejaka divna:-) ()

Ratemus odpad!

všechny recenze uživatele

Falco je nejspíš ohroženej druh, protože vypadá jako z Osvětimi, kde se dostává jídlo jen na přestupný rok. Film je tak tragickej, že dvojka je oproti tomuto mistrovský kousek. Z původního filmu to nemá nic, z oblíbených postav udělali šašky první kategorie. ukázkový příklad toho, jak se dá klasika totálně srazit na dno a udělat z ní ten nejkvalitnější hnůj. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Stejně je zajímavé, že někdo připustí, aby se nějaký kult mohl takhle zadupat do země. Muselo to probíhat nějak takhle. "Šéfe, pak tu máme poslední námět. Jedná se o film Nekonečný příběh 3, co to natočit, ať mají děcka radost? Ale to víte že jo, natočte to, ale udělejte to hodně debilní, tady máte peníze." Přesto tomu pořád nemohu uvěřit, že by to někdo mohl dětem udělat. ()

donkocicak 

všechny recenze uživatele

Ono to není podle mě zase až tak zlé, jak to podle zdejších komentářů může vypadat, na druhou stranu je to bezpochyby nejslabší pokračování Nekonečého příběhu. Kouzlo prvního, potažmo i druhého, značně slabšího dílu, vymizelo a je nám servírována moderní podívaná, kdy proti sobě zápasí slušňáček s partou záškoláků. Není to rodinná podívaná, kterou bych často vyhledával nebo doporučoval. Faktem je, že po dlouhých letech jsem si to připomněl rád... Ten Falco se jim tady ale krutě nepovedl ! ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Na jedničku to nemá, ale čertví proč se mi to líbilo víc než dvojka... ---- Šílená zběsilost, kterou jsem si po nějakých deseti letech stáhnul a pustil znovu... narážky na klasické rockové písně (Another bites the dust a další), product placement (Lufthansa), naprosto dementní hudba (orchestrální) a jediný slušný herecký výkon předvádí vůdce gangu Jack Black... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se od 9. srpna do 9. listopadu 1993 v Německu, Kanadě a v Jižní Dakotě (USA). (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 27. října 1994 v Německu. (Varan)
  • Jelikož byl celý děj původní literární předlohy zpracován již v prvních dvou dílech filmové série, museli si tvůrci vymyslet pro tento díl zcela nový příběh. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama