Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (565)

Peytl 

všechny recenze uživatele

Je jedno, jak budete tuhle dvojku brát, zda jako Mlže v černém, Močí v černém, či Mučí v černém, najdete tam leda houno a trapnou prvoplánovost, jedná se o podobný omyl, jako když hledáte v regálu u Mountfieldu, díky informaci na billboardu a slabému zraku či roztěkanosti , erotickou sekačku. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Už jsem to tu psal asi i vícekrát. Každá dvojka je většinou výluh z úspěšné jedničky. Nejinak je tomu tady. Hlavní kostra příběhu je dána, hrdiny divák zná z předchozího filmu a tak se zápletka opět točí jen okolo Emzáků chtějících zničit Zemi. A pak i o těch, kteří tu jsou třeba v podobě vaší listonošky, prodejce kebabu, nebu dokonce souseda. Někteří mohou být i bývalí agenti MIB.  Mluvící pes se líbil omladině, ale jinak slabota. I efekty mi zde přišly okatější a odfláklejší než u jedničky. Krájím tedy laserem na tři kousky červouna. * * * ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Mister Fookah má pravdu, je to solidní zábava. Opravdu solidní. Některé vtipy jsou opravdu dobré, dokonce lepší než by člověk čekal, možná je tu jen trochu moc návodů jak prohánět fenky... A skvělá zpráva - Lara Flynn Boyleová za těch pár let od Twin Peaks (odkud ji asi čeští diváci mají v nejčerstvější paměti) jenom zkrásněla. A abych citoval film, jsme směšná planetka, kterou může ovládnout jenom párem mléčných žláz:) Je fakt, že by se tomu dalo docela věřit, oceněním jejích kvalit nebo spíš varováním?:) ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Všechno, co bylo v díle prvním, najdete i zde. A to je právě kámen úrazu dvojky, která je spíše remakem než pokračováním. Už první díl nebyl nic moc. Užvaněnej Will Smith má k humornosti daleko a triky, kterými vás film nemilosrdně bombarduje, jsou příliš exhibiční. To samé se týká dvojky, ale v mnohem větší (tzn. horší) míře. Totální exitus Mužů v černém 2 zachraňuje pouze dobrý Tommy Lee Jones a hlavně jeho poštovní box s vlastním minivesmírem (spíše minivesničkou). To je totiž jediný vtipný a originální moment filmu. Ještě bych se možná přimluvil za Franka. Haf. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (28)

  • Will Smith (J) a Tommy Lee Jones (K) si za pokračování řekli o dvacetimilionový (v USD) honorář pro každého. Dokonce jim byly schváleny podíly z tržeb. Pro Smithe dvacet a pro Jonese dvanáct a půl procent. (Locksley)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 193,7 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 445,1 mil. (NIRO)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama