Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (319)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Hodně rozporuplné pocity. Na jednu stranu zábava, dobrý vtípky, celkem zajímavej nápad, můj oblíbenej Rhys Ifans, spousta známých (Ozzy, Quarantine) .. na druhé straně Sandler. Chápu, že Nicky musel být zaostalej, ale tak jak ho předvádí Sandler (huba nakřivo) je dost odporný.. Ale pokud skousnete Nickyho jako takového, tak se budete celý film slušně bavit... ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Komedie, která vyniká hlavně velkým množstvím nepovedenejch digitálních triků, prostoduchou zábavou a je vidět, že tenkrát Sandler vsadil hlavně na né moc inteligentní humor. Né že by ho zahrál špatně - jeho křivohubej zhrbenej ňouma má něco do sebe a tak nějak se mi zařadil mezi neopakovatelné postavy filmu. Taky několik hodně dobrejch fórků tam najdeme, ale bohužel taky hodně těch špatnejch. Čuměl jsem na silné herecké obsazení a řikal jsem si, jak je možny, že se nechali ukecat do takové blbosti. Hlavně Quentin Tarantino, kterymu ještě navíc češi naordinovali uplně idiotskej dabing, v roli jakyhosi slepyho kněze, kterej taky není vtipnej. Prostě je to míň komedie, než by člověk čekal... ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. School of Hard Knocks ,2. Pardon Me ,3. Change (in the House of Flies) ,4. (Rock) Superstar - Cypress Hill ,5. Natural High ,6. Points of Authority - Linkin Park ,7. Stupify (Fu's Forbidden Little Nicky Remix) - Disturbed ,8. Nothing - ünloco ,9. When Worlds Collide ,10. Cave ,11. Take A Picture - Filter ,12. Be Quiet and Drive (Far Away} [Acoustic] , ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nezapomeňte, Vaše Špatnosti, že v deset vrážíte Hitlerovi do zadku ananas !!" ;) Velká škoda, že vlastně Malej Nicky jako celek dost symbolicky připomíná právě Sandlerovu, který se podílel na scénáři, postavu retardovaného - Proč, prosatana ?? Proč ?? - satanáše, protože tak monstrózní rozpolcenost a rozporuplnost, kdy často naprosto geniální dialogy, vtípky či i třeba ta spousta cameí, jimž samozřejmě to luxusní Tarantinovo vládne, končí pod hromadou do prázdna vyznívajících pasáží bez point, megatrapných gagů a fekálních pseudohumorných prostředků, kterých se však drtivá většina amerických mainstreamových komedií zkrátka nedokáže vyvarovat, se jen tak nevidí.. Tohle mohl být kult jako kráva, zvlášť když se Harvey Keitel s Vykulvočkem Rodneyem Dangerfieldem se svými satanskými kreacemi řadí po bok, byť s uctivým odstupem, těch nejlepších filmových Ďáblů na čele s Karlem Heřmánkem a Alem Pacinem.. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

K.A.T.A.S.T.R.O.F.A. !!! Tak trápny výkon herca a tak trápny komediálny scenár s tak trápnymi "fórmi" som už dávno nevidel .... Síce ..... Nebolo to až tak dávno. Kameňák č. 2 u mňa spadol do tej istej odpadovej jamy ako Malý Nicky. S tým rozdielom, že Sandler pláva na povrchu toho odpadu a Troška je v tom až po uši .... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (17)

  • Prsa na hlavě jednoho z démonů byla vytvořena pomocí dvou prezervativů naplněných vodou. (SHI-SHA)
  • Dana Carvey (rozhodčí) si zlomila kotník během točení scény se zápasem Harlem - Globetrotters a musela ji dotočit s berlemi. (SHI-SHA)
  • Tento film byl pětkrát nominován na 21st Golden Raspberry Awards a získal dvě zlaté maliny: Nejhorší herec (Adam Sandler) a Nejhorší film. (ČSFD)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama