Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (319)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Miluju komedie, kdy je hlavní hrdina "odjinud" a nezná zvyky a principy našeho světa. Obvykle je to velká sranda. Což platí i u tohoto filmu. Jistě, film stojí za starou bačkoru, ale dokáže pobavit. Tedy pokud vypnete mozek, jak se říká. Film není pro každého a většina filmových kritiků o něj zřejmě ani nezavadí ani ebonitovou tyčí, ale své publikum si určitě najde. Adam Sandler sem přesně zapadá. Zachází se až do hlubin trapnosti a vy mu máte někdy chuť vlepit pěstí, ovšem to k filmu patří a když o tom nebudete přemýšlet, budete se smát...80% ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Sandlerov humor nie je zrovna moja šálka kávy, a jeho demencia sa mi proste hnusí, ale v tomto filme bola tá absurdita hereckej trápnosti dotiahnutá do takých rozmerov, že som sa slušne bavil. V tomto filme je všetko tak príšerné, na čele s Adamom Sandlerom samozrejme, až som pochopil, že to tvorcovia nemôžu myslieť vážne a divák sa napriek znechuteniu často proste nemôže nesmiať. (50%) ()

Reklama

venom14 

všechny recenze uživatele

Moc nemusim Sandlera,ale tady mi nepřišel zlej(herecky).Celkem milý nápad ,ve kterém je něco dobrých a něco špatných vtipů.Ale u tohohle filmu úplně chápu rozdílná hodnocení(někomu prostě strkání ananasu do zadku Hitlerovi může přijít trochu perverzní:-)).Ale malé role velkých lidí-Tarantino,Ozzy celkem potěšily. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. School of Hard Knocks ,2. Pardon Me ,3. Change (in the House of Flies) ,4. (Rock) Superstar - Cypress Hill ,5. Natural High ,6. Points of Authority - Linkin Park ,7. Stupify (Fu's Forbidden Little Nicky Remix) - Disturbed ,8. Nothing - ünloco ,9. When Worlds Collide ,10. Cave ,11. Take A Picture - Filter ,12. Be Quiet and Drive (Far Away} [Acoustic] , ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Těžká ujetina, kdy jsm mnohdy nevěřícně kroutil lavou, co všechno tvůrci smontují dohromady, ale proč né. Spojit peklo nebe vše to propojit a do toho blbnout na zemi. Nejvíc mě asi dotal na konci Ozzy s netopýrem to jsem myslel že se po... Pro někoho je humor trapný , pro mě poměrně dobře trhlý a ironický a pěkně černý. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (17)

  • Jon Lovitz si v tomhle filmu krátce zanotoval refrén písničky "Ladies Night". Tenhle samý song interpretoval i v dalším Sandlerovském filmu, tentokrát ve The Wedding Singer (1998). (ČSFD)
  • Když se Nicky (Adam Sandler) dostane do nebe, seznámí ho matka (Reese Witherspoon) s učitelem samby Chupsem (Carl Weathers). Zmíní se, že kdysi pracoval jako učitel golfu, čímž odkazuje na dřívejší film Rivalové (1996), ve kterém si oba herci zahráli. Z tohoto filmu pochází i věta: "Je to v bocích," kterou Chups použije i zde. (SirTraged)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama