Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (319)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. School of Hard Knocks ,2. Pardon Me ,3. Change (in the House of Flies) ,4. (Rock) Superstar - Cypress Hill ,5. Natural High ,6. Points of Authority - Linkin Park ,7. Stupify (Fu's Forbidden Little Nicky Remix) - Disturbed ,8. Nothing - ünloco ,9. When Worlds Collide ,10. Cave ,11. Take A Picture - Filter ,12. Be Quiet and Drive (Far Away} [Acoustic] , ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Po sračkoidním úletu o debilním malým plešárdovi a jeho kamarádech od jedoho Inda jsem si potřeboval spravit chuť. Tento film to zvládl lépe než uspokojivě. Ano, je zde pár věcí, které nemohly příjít vtipné ani autorům, ale taky je zde kupa nefalšované ďábelské zábavy a pekelného pa(á)ření. Několikrát jsem se rozesmál hřmotným smíchem, který museli slyšet i sousedi sousedů. Velmi milá byla scénka s Dolfíkem, ananasem a análním vývodem(v tomto případě přívodem). Zkrátka je to taková milá volovinka, která rozhodně dovede zvednout náladu. Lepší 3*. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Odpočinkové, vtipné, metalové, pekelné, ďábelsky andělské, nadpřirozené, lehké. Adam Sandler zase něco vymyslel! Oceňuji výběr hudby, naprosto suprová, včetně Ozzyáše ukusujícího netopýři hlavy. Povedly se i nějaké vtipy, prostě film do nepohody jako dělaný. ..co víc k tomu říct.. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Sandlerov humor nie je zrovna moja šálka kávy, a jeho demencia sa mi proste hnusí, ale v tomto filme bola tá absurdita hereckej trápnosti dotiahnutá do takých rozmerov, že som sa slušne bavil. V tomto filme je všetko tak príšerné, na čele s Adamom Sandlerom samozrejme, až som pochopil, že to tvorcovia nemôžu myslieť vážne a divák sa napriek znechuteniu často proste nemôže nesmiať. (50%) ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Tradičná "Sandlerovská" komédia o synovi samotného satana, ktorý musí podniknúť výpravu na zem, aby dolapil svojich bratov, ktorí útekom z pekla spôsobili zamrznutie pekelnej brány. Filmu prospieva niekoľko atribútov vrátane hereckého obsadenia a početných cameo úloh (Ozzy Osbourne, Tarantino, Reese Witherspoon atď.) či metalového soundtracku. Problémom sú však mnohé trapnosti či Sandlerovo prehrávanie. Ale raz za čas si túto komédiu rád pripomeniem a z chuti sa zasmejem pri scéne, ako Harvey Keitel cpe Hitlerovi do riti ananas. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (17)

  • Prsa na hlavě jednoho z démonů byla vytvořena pomocí dvou prezervativů naplněných vodou. (SHI-SHA)
  • Natáčelo se v kalifornské Long Beach, v Los Angeles a New Yorku. (rafix)
  • Když se Nicky (Adam Sandler) dostane do nebe, seznámí ho matka (Reese Witherspoon) s učitelem samby Chupsem (Carl Weathers). Zmíní se, že kdysi pracoval jako učitel golfu, čímž odkazuje na dřívejší film Rivalové (1996), ve kterém si oba herci zahráli. Z tohoto filmu pochází i věta: "Je to v bocích," kterou Chups použije i zde. (SirTraged)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama