Reklama

Reklama

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jasne, je to strasna volovina, ale ja tenhle film uz videl nekolikrat a vzdycky me slusne pobavil. Pribeh o looserovi, co se z nej stane frajer, je fakt neskutecne omletej a tady pribeh neprinasi nic novyho, ale o to tu ani tak nejde, tady jde o jednotlivy vtipy a i kdyz hodne neni tak vtipnejch, jak tvurci zamysleli, porad se tu naky slusny najdou a film nenudi. Navic Qualls se pro role looseru snad narodil a tady exceluje, bohuzel jako drsnakovi uz mu to tolik nejde a spis pusobi jak blazen. Co se tyce ostatnich, Eddie tradicne hodne vtipnej, Eliza a Zooey sexy a navic slusne hrajici. I kdyz by se filmu dala vytknout spousta veci, ja se u nej proste bavil, takze lepsi 3*. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Ed Decter se rozhodl, že natočí "teen" komedii v trochu jiném podání. Povedlo se ? To opravdu těžko říct. Rozhodně nenatočil na stoprocent to, co chtěl. Dost věcí se mu zkrátka nevydařilo, dokonce i uteklo mezi prsty. Smůla. Ale abych jen nepomlouval. Některé scény jsou trapné, až jsou směšné, jen je škoda, že všechno bylo dost předvídatelné, takže divák už jen kouká a čeká, jak to autor provede.Přihazuju hvězdu za "hot" Elizu Dushku. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Do takové komedie se DJ Qualls typově hodí a tak je na legraci zaděláno. Tvůrci mu tam přihodí Eliza Dushku, všechno to hodí do žánru jemné parodie a divák by neměl být zklamán, protože tady jde hlavně o kadenci gagů a ta je uspokojivá, ale rozhodně ne tak třeskutá jak by se dalo čekat. A výsledkem je tedy v podstatě film, který "looserům" dokonale zvedá sebevědomí. ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Námět (resp. popis distributora) dává slibovat slušnou komedii, i když se dá tušit, že bude spíš určena pro teenagery (i vzhledem k obsazení DJ Quallse). Bohužel nápad nebyl dost rozveden na úkor plytké konzumní americké zábavy. Alespoň, že se omezili jen na lámání penisu a nedošlo na oblíbenou fekální zábavu. Jedna a půl hvězdičky (30%) za pár světlejších chvil a půl hvězdičky (10%) za Davida Hasselhoffa. ()

AlBertzap 

všechny recenze uživatele

Profláklá americká kultovní teenagerská komedie:D ale stejně má v sobě nějaké nadpřirozené kouzlo, které mě uchvátilo a z těch všech jiných komediích o mládeži je tahle prostě the best. Ty rádobyvtipné scény a dementí vtipy jsou tak nesmyslné až jsou naprosto úžasné a já takový humor prostě zbožňuju - "ftršššš", "válej se, to bude dobrý..", "tygří dráááp!" viděl jsem to asi dvacetkrát a směju se tomu pořád stejně. Stejně tak mě vzrušuje i nádherná Eliza Dushku, na jejíž přehlídku plavek vzpomínám až do teď:D ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)
  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)

Reklama

Reklama