Reklama

Reklama

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Paan 

všechny recenze uživatele

Ona je to koncepčně docela kravina bez nějakých aspirací na umělecký dojem atakdále, jistě. Ale v rámci šedé zóny americké komediální tvorby, jejíž kvalita kolísá mezi propadáky a kulty, se tohle zaručeně řadí k tomu lepšímu. Pro Quallse opět role šitá na míru, Griffin táhne tu drsňácky komickou část a sličná Eliza nepotřebuje další komentáře =) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Do takové komedie se DJ Qualls typově hodí a tak je na legraci zaděláno. Tvůrci mu tam přihodí Eliza Dushku, všechno to hodí do žánru jemné parodie a divák by neměl být zklamán, protože tady jde hlavně o kadenci gagů a ta je uspokojivá, ale rozhodně ne tak třeskutá jak by se dalo čekat. A výsledkem je tedy v podstatě film, který "looserům" dokonale zvedá sebevědomí. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné! Konečně komedie jakou jsem si přál vidět. Scénář je samozřejmně ohraný a okoukaný, jenže je nabyty velmi vtipnými scénami a docela i hlášky ujdou. DJ Qualls to je prostě frajer, ale on už byl i ve filmu Road Trip dost cool a do toho krásná Eliza Duskhu, která dokonce umí i hrát. Docela mně hodně mrzelo, že Eddie Griffin měl tak málo prostoru, protože ten jeho pohled nikdy nezapomenu a díky němu jsem se smál i nahlas. Prvních 45 minut byla lavina vtipných scén ovšem druhá polovina filmu ztrácela pomaloučku tempo a trošku ho nabrala při happy-endu. Jsem opravdu moc rád, že jsem měl možnost tuto komedii vidět, protože to stálo opravdu za to a až se budu někdy hodně nudit, tak po ní okamžitě šahnu! ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá komedie, která je dějově svým způsobem pořádná blbina, nicméně jsem se díky několika povedeným srandovních situací u filmu bavil. Hlavní hrdina je od pohledu pořádný outsider a jeho přerod v největšího oblíbence na škole je trošku mimo realitu, což mě jen utvrzuje v tom, že na film je třeba nahlížet s velkou nadsázkou. Což ale o to, když to hlavní - pobavit - tento kousek splnil. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nepovedená teenagerovská komedie, kerá je sice netradiční, ale o to horší. Je sice pravda, že D. J. Qualls se na tu nulu hodí perfektně, ale ten jeho přerod na hrdinu je už fakt těžko uvěřitelnej, ten toho chudáčka v sobě prostě nezapře, ani kdyby nakopal koule všem na tý škole. Krom toho je to i jinak celý blbost ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)
  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)

Reklama

Reklama