Reklama

Reklama

VOD (1)

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

O šikaně zvesela. 1)  Šikanován jako Dizzy jsem sice na škole nebyl, ale do kolektivu jsem úplně nezapadal. Občas jsem si představoval, jaké by to bylo, kdyby... A teď to najednou vidím zfilmované. Ztělesnění adolescentních snů a přání. Ten film má 25 let zpoždění. Who's da bitch now?_____ 2)  Vtipy jsou zde rozmanité od výborných až po vyloženě trapné. Právě ty trapné, kterých tu byla nemalá část, mi brání dát vyšší hodnocení._____ 3)  Nicméně čím déle jsem film sledoval, tím více se mi líbil. Příjemná nadsázka neřeší realitu, vždyť jde o sny a toužebná přání. Proto není důležité, jak moc jsou jednotlivé scénky realistické. No nejsou, řekněme si to na rovinu. A mně to ale vůbec nevadí._____ 4)  24letý Donald Joseph Qualls (outsider Dizzy) působí neobyčejně sympaticky a vlastně i sexy navzdory jeho frňáku a rachitické postavě. Tu získal jako důsledek Hodgkinova lymfomu (druh rakoviny), z něhož se sice ve věku 14 - 16 let vyléčil, ale důsledky to přece jen zanechalo. Na stejnou nemoc zemřeli uz nás například Jiří Grossman nebo Karel Gott. The chemo I was on sped up my metabolism. Also, I had it during a time when my bones were growing. They lengthened, but never widened. I have the frame of a very tall 14 year old boy._____  5)  Roli ve filmu přijal bývalý model okamžitě. I did it because I was bullied mercilessly in school. I used to think about killing myself often in my teen years to escape it, that's how bad it got._____ 6)  Před třemi roky se Qualls veřejně vyoutoval a přihlásil ke své homosexualitě._____  7)  25letý Ross Patterson (Conner, hlavní šikanista na nové škole) postupně v dalších létech rozšířil svůj rejstřík o práci scenáristy a producenta._____ 8)  Film skýtá i zajímavá poučení. Například o tom, jak vypadá svádění po americku: Courtney: You wanna' come upstairs with me?... You wanna' make out with me?... Wanna' take my clothes off with your teeth?... Ok, you talked me into it!_____ 9)  Ovšem nejvíce mě pobavil Dizzyho příjezd do nové školy. ()

HonzaSim odpad!

všechny recenze uživatele

Co jsem komu udělal. "Posleení rok na škole pro něj byl utrpením." To pro mě tento film také! Jak jsem si jen mohl myslet, že to bude v motivačním duchu? Zas a znovu šlo o přiblblou komedii pro jednodušší část publika. Tohle byla ale jedna z nejhorších, které jsem viděl. Opět tak trapné a primitivní. Já se snad nepoučím. Kdybych věděl, který herec bude v hlavní roli, ušetřil bych si hodinu a půl života. Jak já tohoto šaška nemám rád. Dejte mi příště facku, až budu chtít vidět podobnou zhovadilost, děkuji. V tomto případě moje hodnocení nevylepší ani závěrečná skladba od mé nejoblíbenější skupiny Simple Plan. To bylo vážně otřesné. 15% ()

Reklama

Luqi 

všechny recenze uživatele

Je to slabé a čudujem sa, kto všetko zo známych nehercov bol ochotný sa na tom zúčastniť. Hlavne tekému Tony Hawkovi alebo Henry Rollinsovi.......... Haselhoff je iná kategória. Tiež je to neherec, ale jemu sa nečudujem :-)........Inak, tieto známe tváre sú asi to jediné, čo pobaví a poteší......... ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Toto je taká odpudivá kravina, že ma to miestami aj bavilo. Prvá pól hodina plná nešťastných stredoškolských trapasov a výzor DJ Quallsa,boli také smiešne prvky, že som sa neprestával smiať. A to sa ja na tom úplne trápnom, až Americko-fekálnom humore, smiať veľmi nezvyknem., už len s princípu. Po tejto super srande však prichádza na radu klasický tínedžerský motív, ktorý sa od dôb prvého American Pie nezmenil. Obsahovalo to tie klišé ako vzostup ega, americký futbaloví zápas o titul, láska s najväčšou celebritou školy, a iné nezaujímavé časti.. ale začiatok za to stál. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie ze střední školy. Lúzři versus fotbalisté a roztleskávačky. Rozbít středoškolskou hierarchii nějakou povedenou taškařicí se tady Dizzimu docela povedlo a nádavkem ještě vyhrál nejhezčí holku ústavu. A tak to má taky být. Všichni si uvědomili jaký jsou hovada a vzorně se umravnili. Kromě toho je tu ale taky pár dobrých vtipů a nějaký ten nápad. Takže je to docela príma zábava, i když nic převratného. Alespoň hlavní hrdina není slizoun, ale skutečný lúzr. 70% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)
  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)

Reklama

Reklama