Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

r.deshain 

všechny recenze uživatele

Svižná, jednoduchá anglická komedie. Žádný velký zázrak, ale ani chvíli jsem se nenudil, L. Jackson to určitě hodně drží nad vodou, ale i ostatní jsou dobří, a scénář obsahuje několik velmi dobrých nápadů a sérii vtipů, zakončenou poslední scénou v titulcích.. Pokud je zrovna nálada na oddechový film, tenhle sedne jak prdel na hrnec! ()

noby 

všechny recenze uživatele

Slušný, trochu drsný akčňák s trochu drsným humorem z prostředí všemožných postaviček „podsvětí“, které se ovšem v tomto filmu silně angažují i v obyčejném „světě“. Kdo čichá Ritchieho, není daleko, ale sprostá kopie se nekoná. Ač 51st State není tak vypiplaný, v civilnosti postaviček a některých vtipech umí být i lepší. I meant to take care of him, not fuckin take care of him! ()

Reklama

Chřástal 

všechny recenze uživatele

Další celkem zábavná historka z podsvětí plná cool zpomalených záběrů, cool zrychlených záběrů a excentrických figurek, ale jinak jaksi prázdná. Samuel L. Jackson je dobrý, zatímco Emily Mortimerové tu nájemnou vražedkyni nejde věřit ani náhodou. K dobru jde připsat to, že se to vejde do devadesáti minut, což už dneska umí málokdo. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Nevyhntelný konflikt, který vznikne při vzájemném postavení Američana s Britem proti sobě, je pro základní námět k filmu jako dělaný. Scénář, stejně jako u podobných filmů, není tím nejdůležitějším. Všechna odpovědnost je uložena na režisérova bedra a herce. Narozdíl od těžkopádného crossoveru Freddy vs. Jason se režisér Ronny Yu postavil k filmu mnohem pohodověji. Vtipů na téma zmíněné na začátku je zde habaděj. Ale na prstech jedné ruky by se daly spočítat ty, které Yu korunoval pointou mnohonásobně zábavnější než celý předchozí obsah. To bohužel sráží film do průměru, ze kterého se nevyseká ani pomocí sympatického děje a parádních herců (Samuel L. Jackson společně se svým nahým zadkem je poražen neutuchající smrští nadávek Roberta Carlyla). Duševní prázdnota a nevyužitost námětu pak ale spíš naštve, než zamrzí. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Fotbal a drogy – perfektní nedělní odpoledne! … A nemusíte fandit ani Liverpoolu. Stačí, když přistoupíte na hru, že ,,svět se zbláznil“. Dobrá hudba, svižné tempo, S.L.Jackson, kterému perfektně sekunduje R.Carlyle. Připomnělo mi to filmy G.Ritchieho. Já prostě tyhle ,,ujetiny“ můžu!!! PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE *** NAPĚTÍ ** ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Film je založen na historii města Liverpool a na obchodu z otroky. Je však dějově převeden na obchod z drogami. (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v americkém Los Angeles a na zámku Cholmondeley v anglickém Cheshire. (Terva)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama