Reklama

Reklama

VOD (1)

Danny Roman je jedním z nejlepších policejních vyjednavačů. Je obviněn z vraždy svého partnera. Ze zoufalství vezme jako rukojmí členy policejního sboru, a snaží se tak odhalit skutečného vraha. Chris Sabian, další z předních vyjednavačů chicagské policie, se pokouší dostat Romanovi pod kůži, manipulovat s jeho city, uklidnit situaci a osvobodit rukojmí. Ten však tuto strategii dobře zná – sám ji používal. Celé město napjatě vyčkává a vyjednávání začíná... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Pln počáteční nevědomosti z existence Vyjednavače zůstal jsem po jeho skončení sedět s pusou dokořán a s neskonale příjemným příjemným pocitem v těle. Tenhle kousek je velice, ale opravdu velice slušně zmáknuté řemeslo se sympatickou špičkující se ústřední dvojicí a relativně silným scénářem, přesně tak propečený, jak si to přejete. Proč už dnes nikdo netočí takovéhle thrillery...? Klidně bych na ně chodil do zblbnutí... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +brilantní herci (Jackson vs. Spacey+Morse), výborně rozehraná partie, akce, hudba a drásající atmosféra -malinko zoubek času hlodal/// Brutální napínák, který nemá obdoby. Na film jsem po celou dobu koukal s otevřenou pusou a i když se z počátku tvářil nevinně, po čtvrthodince rozdal karty a začlo se hrát. Vedle Drsnýho Shafta je tohle Jacksonův asi nejlepší film./// Celkem 92%/// ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi hodně líbil. Napínavý, odsýpal, dokonce jsem nepředvídala každou další vteřinu v ději jako obvykle. Předpokládám, že to je kvůli staršímu "datu výroby" oproti dnešku (2008). Co bych ale extra vyzvedla, byly skvěle napsané postavy a jejich ztvárnění herci. Spaceyho správňácký energický ukecánek - kdo by byl řekl, že je to Prot, Samuelův "kdo-mi-zabil-parťáka-vy-parchanti-ale-jinak-jsem-vlastně-hodnej", Giamattiho příliš přemýšlející rukojmo-hacker a dokonale tupá hora svalstva s tváří Davida Morse, ti všichni si získali moje srdce a můžu vám říct, z těch tragikomických situací, do nichž se tak nějak zapletli, jsem se občas za břicho popadala. Nevím, jestli už mi jenom pokročilým stádiem bezespánkového rozkladu neměkne mozek, ale film mi připadal v jistém smyslu i jako satira... no a zkrátka, abych dokončila kruh, hodně se mi líbil. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Další z jedinečných krimi thrillerů, se kterými se v 90. letech doslova roztrhl pytel. Byť stopáž přesahuje dvě hodiny, na tempo snímku to nemá žádný vliv, příběh je bleskově rozveden a je radost se na něj koukat. Velkou zásluhu na tom má hlavně Samuel L. Jackson, který je od začátku v centru dění a svým výkonem strhne veškeré sympatie na jeho neprávem obviněnou postavu. Stejně tak Kevin Spacey se svým osobitým a bezchybným přístupem dodává filmu na působivosti. Akční scény a jejich střih je rychlý a úderný a konečné rozuzlení zajímavé a originální. Strčil bych ruku do ohně ještě za pár takových filmů, snad se k nim někdo zase odhodlá.. 85% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nebylo neobvyklé, když se dříve párkrát do roka objevil v Hollywoodu nějaký ten komorní thriller. Na malém prostoru režisér rozjíždí nervy drásající příběh, který nabírá na obrátkách s každou další minutou. A přesně takový příklad kvalitního thrilleru je Vyjednavač, kde Samuel L. Jackson a Kevin Spacey hrají jednu z jejich nejsilnějších rolí v rámci jejich hereckého portfolia. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (16)

  • Film sa natáčal v Chicagu (Illinois, USA), Long Beach, Los Angeles (Kalifornia, USA) a Iver Heath (Anglicko, Veľká Británia). Natáčanie filmu sa začalo 1. septembra a skončilo 25. novembra 1997. (Arsenal83)

Reklama

Reklama