Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jerry Welbach (Brad Pitt) dostane dvě ultimáta. Šéf gangu chce, aby odjel do Mexika a dovezl vzácnou starou pistoli nazývanou Mexičan, nebo ponese následky. Další podmínku mu dá jeho přítelkyně Samantha (Julia Robertsová), která si nepřeje, aby jeho spojení s gangem dál pokračovalo. Zůstat naživu i přes problémy se svou dívkou je lepší než být mrtvý, a tak se Jerry vydává k hranicím. Najít pistoli je jednoduché, ale dostat ji domů je jiná záležitost. Zbraň totiž údajně nese prokletí, kterému Jerry stále více věří, zvlášť když se Samantha stane rukojmím chladnokrevného zabijáka Leroye (James Gandolfini), jehož si najal Jerryho nervózní boss (Bob Balaban). (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

Stegman 

všechny recenze uživatele

Není to nijak geniální dílo, ale rozhodně patří do té skupiny filmů, kterým se nebudu bránit vidět je zas. Je to jeden z těch zvláštních filmů, že je sice natočen trochu zdlouhavě (někdo by mohl i říct nudně), ale přesto je příjemný a dokonce bych o něm řekl, že pobaví. Pomalu odsejpá. Takový zfilmovaný oxymorón. :) ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

nevydarený a nedotiahnutý film, plný hluchých miest, nudných pasáží, nezáživných postavičiek. Scenár by bol oveľa platnejší ako jedna z kapitol nejakého dobrodružného seriálu. Juliu Roberts som nemal nikdy rád, Brada Pitta však áno, ale týmto filmom sa nikam neposunul, takéto role mu nie veľmi sedia. Očakával som slabý film, slabý film som videl - takže sa o sklamaní a rozčarovaní nedá hovoriť. ()

Reklama

marek29 

všechny recenze uživatele

Usnul jsem u toho a do té doby to vypadalo jako počin plný klišé - "Hlavně hlídej tu bouchačku a toho chlapa s prostřelenou hlavou Brade Pitte.. Jasně papi" :) frnk a už ujíždělo El Camino s oběma pryč :D EDIT: napodruhé se to zdá jako docela pohoda film. Takže až nepoběží v pracovní dny 22-0:30 rád ho sjedu ještě jednou a dám mu šanci. Teď zatím průměr. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Láska - stravující, neústupná a svárlivá, téměř nesnesitelná ... mrtvoly - nespolehlivé, zlomyslné a bezohledné, čile se množící v průběhu děje ... a konečně PISTOLE - jedinečná, nepředvídatelná a trochu marnivá ... je si dobře vědoma své důležitosti, když vstupuje do děje se svým PŘÍBĚHEM. Absurditu jednotlivých scének podtrhuje lehce zmatený a těžce nepravděpodobný děj - a ironický humor, ledabyle přetřený nesmyvatelným černým nátěrem. Výsledek je nadprůměrně zábavný a překvapivě kompaktní. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

...taka divna fantasy/road movie. Nemozem si pomoct ale Juliu nemam moc rad.U mna bude stale slapka z Pretty woman s nechutne obrovskymi ustami.Ked k tomu pridala v tomto filme aj neustaly skrekot...Pitt v ulohe babraka mi velmi nesedel.Vlajku hore drzi nezny obor Gandolfini a srandovne ciernobiele vstupy. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Film byl původně zamýšlen jako nezávislý bez jakýchkoliv hereckých hvězd. Když však Julia Roberts a Brad Pitt hledali nějaký projekt, kdy by mohli pracovat spolu, našli tento snímek. A bylo rozhodnuto. (Terva)
  • James Gandolfini ztratil pro roli téměř 20 kg. Váhu musel kvůli dalším závazkům zase nabrat. (Partina)
  • Natáčelo se v Real de Catorce a San Luis Potosi v Mexiku, v Las Vegas v Nevadě a v Los Angeles v Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno