Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (639)

kocik1 odpad!

všechny recenze uživatele

No to je nápad k nezaplacení - natočit sérii laciných fórků jako film. Úroveň jako kdyby je vyprávěl starej Pařízek po desátém pivku chlapům v hospodě. Nechci panu Troškovi radit, ale až zase bude chtít být tak třeskutě vtipnej, ať si zkusí pustit vyprávěnky p. Menšíka. Natočit ho bylo jistě levnější a člověk se při sledování jeho pásem nemusí stydět za sebe, že na to kouká, i za vypravěče, že se k tomu propůjčil. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Od zhlédnutí tohoto filmového skvostu již uplynula pěkná řádka let, ale dodnes mi není jasné, jak ta Kropáčková znásilnila celý policejní sbor. Opět to není tak špatné, jak zde nejeden bystrý ,,intelektuál" tvrdí. Film jsem viděl v mladším věku mockrát, protože jsem neměl moc jiných filmů. Opět se jedná o pohodový výcuc vtipů zařazených místo dialogů ve hraném filmu. Občas to vyjde, občas ne. 3* ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejproblematičtějších režisérů současnosti si myslí, že je nenáviděn kritiky a milován lidmi (aspoň jejich většinou). Teoreticky lze usuzovat, že Troška nikdy nenavštívil sajt csfd.cz, kde by se nemile přesvědčil o tom, že ani lidem (aspoň té většině) se jeho maister stück nelíbí. Když se chci zasmát u Troškova filmu, vyhrabu starý cédo se Slunce, seno....tam ten Troškův humor aspon působí líp. U dvojky z Kameňákova dám regulérní odpad už jen kvůli tomu, jak mi byť jen na moment znechutil myšlenku na ženské pohledem na Kropáčkovou v noční košilce. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Určitě horší než první díl. Je to opět bezdějový film s pár trapnými scénami a nesympatickými postavami. Vtipy musí znát snad každý, kdo žije na Zemi. Tento film je v podstatě směsice nejznámějších českých vtipů a do toho je vloženo něco, čemu Zdeněk Troška říká děj. Jednu hvězdu dávám za to, že sem se párkrát mírně usmál. 1 hvězda. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Žádné velké zlepšení se oproti jedničce nekoná, ale pobavil jsem se v rámci možností. Troška vědom si toho, že jednička měla řadu chyb, tentokrát řádně přitlačil na pilu trapnosti. A tenhle díl je daleko odvázanější. Troška v něm semele naprosto vše a přidá i nové postavy, jako je neobvykle nadržená babka, a nebojí se zariskovat, když obsazuje Helenu Vondráčkovou nebo Martina Maxu. Vtipů je hodně, ale jsou většinou rozdílné kvality. Troška přidává dějovou linku a celkem vtipné představení pokračuje i v druhém poločase. 40% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Rostislav Justin Valeš, který hraje Oldu, je v prvním déle Kameňák (2003) v titulcích uveden jako Rostislav Valeš. V tomto pokračování je ovšem uveden jako Justin Valeš. (JT19)
  • Točeno v Týně nad Vltavou a na zámku Koloděje nad Lužnicí. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama