Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři dospělí sourozenci se scházejí na akci věnované oslavě umělecké práce jejich otce. Řeší zde své problematické vztahy s ním i mezi sebou navzájem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (68)

Yoda sama 

všechny recenze uživatele

Baumbacha cením hlavne za jeho scenáre. Perfektne napísaná konverzačka, kde vzťahy medzi postavami vytvára najmä diskontinuita dialógov ktoré s takmer ležérnou presnosťou herci sypú. Divák môže priam hmatať odpútanosť jednotlivých charakterov od seba a zároveň snahu riešiť tieto problémy najmä slovami, až potom fackami a stareckou palicou. Hoffman zahral krásne a je osviežujúce vidieť Sandlera a Stillera opäť využívať herectvo inak ako len pre lacnú zábavu. ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

slušná konverzačka s majestátně realistickými dialogy. ty stojí především na neustálém usekávání vět - ať už kamerou anebo skákáním do řeči. snímek proto může působit trochu roztříštěně a zasloužil by trochu adderallu. herecké výkony překvapí: vše ostatní je ale velmi standardní a neurazí, ale ani nijak extra nepotěší. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Měl jsem zrovna náladu na něco takového. New York, konverzace o hovně, relativně movitá umělecká rodina jejíž členové jsou nuceni se sejít a sdílet spolu prostor. Bavilo mě to díky dobrým hercům, jimž kraluje Sandler, který tyhle sympatické neurotiky zvládá dokonale. A odteď si pamatuju Grace Van Patten, hezká holčina. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Určitě konečná pro Hoffmana kvůli obvinění ze sexuálního obtěžování a možná také pro Stillera a Sandlera, protože už nikoho moc nezajímají. Ten také tímhle dokončil svoje kvarteto pro Netflix a zajímá mě, jestli mu ještě něco nabídnou. Nicméně byla krása tuhle trojici vidět pospolu, ačkoliv tedy v mém neoblíbeném Woody-Allenovském provedení, přičemž jsem do konce filmu nepochopil, jestli jde jen o hledání všehomíra nebo i o něco víc. Ale občas jsem se i zasmál, což ale možná zamýšleno nebylo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si říkal, jaké by to bylo, kdyby se Adam Sandler a Ben Stiller (dva odvěcí komediální rivalové Hollywoodu) sešli v hlavních rolích v jednom filmu. Tak se mi ta představa splnila…no a nic moc. Jedná se spíš o drama, než o komedii, což by nutně nemuselo být na škodu. Ben i Adam tu hrají to nejlepší, co ze sebe v rámci dramatična svedou. Ben tu svojí postavu, kde jasně dává najevo, že všechno ho tak nějak bez povšimnutí obchází a on ani nehne brvou a Adam totálního excentrika. Oba mají v jistých momentech nabíhačky na ten jejich humor, ale vždycky se to v určitém momentu utípne a převládne spíš rodinné drama. Filmařsky je to určitě zajímavé, minimálně dialogy Adama vs. Bena jsem si vysloveně užíval, ale u nich bych si přál asi lepší a zábavnější námět. ()

Galerie (89)

Související novinky

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

15.12.2023

Čeká nás dosud nevídané spojení. Oblíbení herci George Clooney a Adam Sandler se vůbec poprvé společně objeví na velkém plátně díky novému filmu vznikajícímu pod hlavičkou streamovací služby Netflix.… (více)

Reklama

Reklama