Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Máte rádi legraci okořeněnou tím správným černým humorem? Další příběh Povídek ze záhrobí je dokonalou kombinací zábavy a hororu, při nichž Vám bude tuhnout krev v žilách! Majitel krypty spolu se supermodelkou Angie Everhartovou, Erikou Eleniakovou a Dennisem Millerem vás zavedou do poněkud neobvyklého domu na kraji města plného krásných žen. Mohlo by se zdát, že jde o obyčejný nevěstinec, který úspěšně vede krásná madam Lilith (Everhartová). Potíž je ale v tom, že sličné dámy neinkasují za své služby pouze peníze. Je přece něco mnohem cennějšího - lidská krev! Nenechejte si ujít film, ve kterém napětí a děs přicházejí tak rychle, že se budete bát, zda další obětí nebudete právě vy! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (65)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zcela klasická průměrná upířina, kterou lehce nad průměr pozdvihuje snad jen přemíra nahých hereček, opravdu šukézní záporačka a neuvěřitelně hláškující detektiv, jeho první návštěva nevěstince mě málem zlomila v pase. Jinak, jak je u upířin zvakem, nic moc originálního ani objevného. Rytíř Démon byl mnohem lepší. 2,5* Více na mém blogu: www.hororovykabinetdreraserheada.blog.cz. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento druhý celovečerní film jinak čistě povídkového seriálu Tales from the Crypt jsem viděl již několikrát a pořád mě nepřestal bavit. Není to sice nic světoborného, nýbrž klasická průměrná upíří podívaná, ale líbilo se mi na tom hlavně propojení humoru, akce a upíří tématiky. Samozřejmě nesmím opomenout ani dvě ústřední krásky Angie Everhart a Eriku Eleniak, pro které jsem měl svého času velkou slabost. Hlavně tedy coby teenager. Samozřejmě ani zde nesmí chybět úvodní průpovídky a morbidní humor v podání našeho známého (Crypt Keeper). Následně se podíváme na trampoty Coreyho Feldmana, který nám už značně povyrostl a samozřejmě nebudou chybět ani polonahá děvčata. Však se taky většina děje odehrává v nevěstinci. Příběh samotný sice zrovna moc originality nepobral, ale nechybí zde slušná dávka černého humoru a lehce morbidních situací. Což se mi samozřejmě líbilo nejvíc. Úchylný správce pohřebního ústavu – noční můra pro všechny potencionální nové zákazníky ještě předtím, než je „klepne“… Samotné speciální efekty a gore taky nebyli zrovna nejhorší, což si samozřejmě zaslouží rovněž pochvalu. Až na to vybuchování a hoření upírek, můžeme vidět vcelku povedené triky a lehce morbidní situace. Upíří nevěstinec však v sobě skrýval i několik pasáží, které zrovna moc záživné nebyly a to byla opravdu škoda. No a v neposlední řadě bych chtěl pochválit herecký výkon Dennise Millera, který společně s uhrančivou a hlavně zatraceně sexy Angie Everhart zcela dominovali celému tomuto příběhu. Takže i v tomto případě to vidím stejně jako u Rytíře Démona na lepší průměr. 60% ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

O Upířím nevěstinci se dá napsat v podstatě totéž, co o Rytíři Démonu - jde o nenáročné, ale funkční béčko, které si na nic nehraje a pokud divák přistoupí na jeho hru, tak ho film nezklame, i když jej zcela určitě nepřivede do extáze. Narozdíl od Rytíře Démona je Upíří nevěstinec v mnohem větší míře odlehčený humorem a jindy zrádná kombinace hororu a komedie v tomhle případě funguje. Snímku pomáhá obsazení, Erika Eleniak je v podobné produkci jako doma a svojí vizáží pomáhá překlenout slabší momenty filmu. Celkově lze říct, že na to, o jak nenáročný kousek jde, je slušně obsazený a zahraný. Celkový dojem: 55 %. ()

sportovec odpad!

všechny recenze uživatele

Musím podepsat to akční béčko. O moc víc pro tu hrůznou ztrátu času, kterou film nabízí, udělat nemohu. Toporný, místy nudný děj, směřování, které relativizuje jak upíří tematiku, tak křesťanskou etiku. A směřování křesťanství vůbec. Hrát tam vlastně není co. Takový je už úděl několikrát vypůjčených výpůjček. Být ďáblem, byl bych poprávu zhnusen a znechucen. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Upíří nevěstinec mě tedy moc nenadchnul. Dočítám se tady, jak se nebudu nudit a jaká je to vtipná hororová podívaná, ale ať se snažím jak chci, nic z toho jsem nezaznamenal. Není to ani strašidelné a vlastně ani vtipné. Za zmínku stojí snad jen nápad, masky a občas povedený dialog. A to mi přijde hodně málo. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama