Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní postavou krimi komedie z amerického San Diega je poněkud svérázný polda z protidrogového oddělení Mike Dooley, samotář, který kašle na vnitřní směrnice a dělá všechno proto, aby dopadl významného obchodníka z drogami Lymana. Je ve své snažení tak úspěšný, že se ho Lyman pokusí zabít. Bohužel neúspěšně. Jediným důsledkem je zničený vůz. Protože překupník chystáý velký kšeft, požádá o rychlé přidělení nového vozu, aby mohl pokračovat ve sledování. Místo vozu však překvapený policista dostane nového, poněkud netradičního parťáka. Psa, německého ovčáka, který je sice úředně veden jako K-9, ale jinak má jméno Jerry Lee. Byl vycvičen k hledání drog, rejstřík jeho schopností je však mnohem širší. Kromě výcviku má ovšem Jerry také velmi výraznou osobnost. Pracuje jen když se mu chce, zato je ochoten kdykoli přispět k rozvratu Mikeova osobního života, popřípadě zničit něco v jeho bytě či autě. Dvojice, která se k sobě absolutně nehodí je přes všechny rozdíly a nesrovnalosti nucena spolupracovat na dopadení Lymana. A tak je jasné, že počáteční potíže budou nakonec překonány, dvojice se stane nerozlučnou dvojicí a všechno dobře dopadne. Nebo ne? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (111)

PATWIST 

všechny recenze uživatele

Dosť sympatická akčná komédia, ktorá zaujme najmä priateľským a humorným vzťahom medzi policajtom a jeho novým parťákom psom Jerrym Lee. Určite jeden z oddychových filmov, ktorý stojí aj za viac zhliadnutí. Hláška z filmu: "Pamätaj že ja mám len dve nohy". 1. "Kedže poznám váš názor na predpisy predpokladám že nemáte povolenie na prehliadku" 2. "Zožral ho pes" ()

HRom99 

všechny recenze uživatele

Ani si nespomínam, kedy som sa takto dobre naposledy nasmial na komédii pochádzajúcej z USA. Veľmi dobré dialógy, skvelý nemecký vlčiak a konečne niečo oživujúce aj v manželskom páre, kde on je kriminalista a ona manželka, večne čakajúca na svojho manžela. V tomto prípade si však obaja vedia z toho druhého utiahnuť a neprežívajú svoj osud nijak dramaticky. Keď pribudne "do rodiny" vlčiak, je to ešte zábavnejšie. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Perfektní odlehčený snímek, který se suverénně zařadil do programového schématu každé televize a nejedna televize jej každým rokem opakuje pořád dokola. Tvůrcům se dokonale povedlo skloubit humor se sympatickým obsazením a podařila se vytvořit i velmi příjemná a místy i vtipná atmosféra. Herecké obsazení naprosto dokonalé, Jerry Lee je obrovský sympaťák a jeho parťák James Belushi jakbysmet. Snad jediná věc, kterou bych K-9 vytkl, je trochu jednodušší děj a ne moc povedený závěr. Jinak vše funguje perfektně. Chemie mezi jednotlivými postavami, atmosféra, výkony, vše přesně odpovídá jednoduché, příjemné a vtipné komedii, na kterou se vždy milerád znovu podívám, a která mě vždy potěší a pobaví. 9/10. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tento americký akčný, kriminálny thriller je vystavaný na nie príliš originálnom námete. Policajný detektív a jeho verný, šikovný pes. Všetci to iste veľmi dobre poznáte napríklad z nemeckého televízneho seriálu "Komisár Rex". To však bola poriadna blbosť. Celovečerný film "Môj partner z K-9" je na tom predsa len o poznanie lepšie. Dá sa na to pozrieť a aj sa trocha pobaviť. Chémia medzi hercom Jimom Belushim a jeho psím parťákom fungovala celkom dobre. ** ()

topi 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých hodně oblíbených filmů z konce osmdesátých let, kde se snoubí jemný humor s kriminálkou a počátkem devadesátých let u nás tento film koloval na vhs v rychlodabingu a v té době jsem ho viděl nespočetněkrát. Pséka Jerry Leeho si nešlo ihned nezamilovat a vždycky mě bavily kousky, které prováděl svému novému majiteli, policajtovi Dooleymu (James Belushi). Příběh je sice trochu postavenej na hlavu, ale co na tom, když se na to dobře kouká a i po letech zaručeně pobaví. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (7)

  • Koton (Jerry Lee) byl ve skutečnosti policejní pes oddělení v Kansas City v Missouri. 18. listopadu 1991 byl zastřelen při pronásledování podezřelého ze zabití policisty. Deset dní před svou smrtí našel Koton 10 kg kokainu v celkové hodnotě přesahující 1,2 miliony dolarů. (HellFire)
  • Jednou ze skladeb použitých ve filmu je „Oh Yeah“ od švýcarského electro-dua Yello. (Frontie)
  • Lyman jezdí v Maserati Quattroporte Tipo AM 330. (HellFire)

Reklama

Reklama