Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o bombě v kufříku, lásce a mladíkovi, který se připlete do cesty nájemným zabijákům. Středoškolák Matt se v žertu chystá stříkací pistolí ?zastřelit? spolužačku Jenny. Souhrou okolností se ve stejnou chvíli skuteční zabijáci chystají zabít jejího otce Arthura, který zpronevěřil peníze svého zaměstnavatele. Je z toho zmatek, do něhož se zapletou nejen policisté a tajní agenti FBI, ale také Mattův otec Eliot, který se okamžitě zamiluje do Arthurovy manželky. Aby toho nebylo málo, objeví se v domě kufřík s jadernou bombou, který Arthur omylem obdržel od ruských obchodníků se zbraněmi. Statečný Eliot pronásleduje padouchy s bombou až do letadla a nad mořem se mu podaří nebezpečnou výbušninu zlikvidovat. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

mikinko51 

všechny recenze uživatele

Ak sa povie Americká komédia, pravdu povediac, nemám veľmi chuť to pozerať. Česť výnimkám, ale ja osobne množsto ukričaných dialógov bez špetky inteligentného humoru za komédiu nepovažujem. Našťastie, sú ešte filmy ako tento, ktoré človeku zdvihnú náladu a dokážu ho dobre zabaviť. Netreba k tomu ani multimiliónových hercov, predraženeé triky a gigantickú reklamu. Stačí pár príjemných a dobre zvolených hercov, dobré a jednoduché gagy s vhodne doplneným komentárom a super komédia je na svete. A pri tejto komédii som sa fakt ani na minútu nenudil - a to si ju rád pozriem znova, napriek tomu, že som ju videl už možno aj 20x .... Preto odo mňa 5* lebo je na úrovni skvelých českých a francúzskych komédií .... P.S. Keď už som si myslel, že záver filmu je za dverami a budú nasledovať len záverečné titulky, nasledoval záber do lietadla plného bláznov s dvoma zabijakmi, ktorým sa po oznámení o meškaní letu za oknom objavia kozy ... to som už nevydržal a celé záverečné titulky som sa prerehotal .... ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Taková řekl bych zběsilá komedie. Film nemá jednu hlavní postavu, ale hned několik a ani to moc nevadí. Jenže velká spousta postav má za následek, že film se vlastně půlku filmu rozjíždí a druhou půlku už zase zběsile míří k závěru. Je to taková jedna velká groteska vystavěná na jednej zápletce, s minimem příběhu. Ale je to chvílema docela sranda, takže budiž bavil sem se. ()

Reklama

candy_daze 

všechny recenze uživatele

Strašná prdlost, která se dá ze začátku sledovat s poměrně (ne)klidným svědomím a pár výbuchy smíchu, protože něco tak absurdního už jsem delší dobu neviděla. Ale v půlce, kde by právě měl být film zajímavější, moje pozornost začala opadat. Každopádně jsem to čekala horší a přidávám mini bod za chudáčka psa Rogera :-D ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Osudy skupiny zcela nesourodých elementů - tulák Puggy (Jason Lee), bývalý reklamní agent Elliot (Tim Allen) a jeho syn Matt (Ben Foster), dva zlodějíčci (Tom Sizemore a Johnny Knoxville), mafiánští nájemní vrazi (Dennis Farina, Jack Kehler), podivná rodinka (Stanley Tucci, Rene Russo a Zooey Deschanel) spojí jeden malý kufřík s atomovou bombou. Každý z nich má s bombou své vlastní plány a tím pádem se snaží plány těch ostatních překazit ... Už od začátku jsem s otevřenou pusou koukal, co si zas Barry Sonnenfeld šlehl. Takovýto mix událostí a vtipných scén (i když pravda, některé byly kapku křečovité) jsem v jednom filmu snad ani nezažil. Sonnenfeldovi šli na ruku taky jednotliví herci, kteří jsou (a to všichni!) ve svých rolích parádní - ať už frustrovaní nájemní vrazi, kterým neustále někdo hatí plány, nebo třeba ušmudlaní zlodějíčci, kteří vidí ve všem příležitost, jak se dostat k penězům. Bez něčeho (halucinogenní ropucha) bych se ale asi i obešel. Jinak perfektní! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Taková ta komedie, kdy snad ani jednou nevybuchnete v hlasitý smích, ale pobaveně se usmíváte celý film, protože vás ten zástup podivných, podivnějších a nejpodivnějších postav (a kupodivu všechny dobře ukočírovány a pro příběh stejně důležité) baví. škoda, že se Tim Allen ve filmu neprosadil více a pro mnohé zůstal jen Kutilem. Rene Russo by v tomhle filmu vůbec nemusela mluvit, stačilo by jen, že v něm je, v těch svých skvělých oblečcích a s neskutečným sex appealem. Je to prostě sranda. Sice ne třeskutá, ale schppně rozložená na celý film. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Film sa stal kasovým prepadákom kvôli nepredpokladaným udalostiam. Útoky z 11. septembra 2001 spôsobili, že filmové komediálne pašovanie jadrového zariadenia do lietadla bolo divácky nevhodné a odkladanie premiéry úplne zničilo propagačnú kampaň. (Arsenal83)

Reklama

Reklama