Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o bombě v kufříku, lásce a mladíkovi, který se připlete do cesty nájemným zabijákům. Středoškolák Matt se v žertu chystá stříkací pistolí ?zastřelit? spolužačku Jenny. Souhrou okolností se ve stejnou chvíli skuteční zabijáci chystají zabít jejího otce Arthura, který zpronevěřil peníze svého zaměstnavatele. Je z toho zmatek, do něhož se zapletou nejen policisté a tajní agenti FBI, ale také Mattův otec Eliot, který se okamžitě zamiluje do Arthurovy manželky. Aby toho nebylo málo, objeví se v domě kufřík s jadernou bombou, který Arthur omylem obdržel od ruských obchodníků se zbraněmi. Statečný Eliot pronásleduje padouchy s bombou až do letadla a nad mořem se mu podaří nebezpečnou výbušninu zlikvidovat. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

candy_daze 

všechny recenze uživatele

Strašná prdlost, která se dá ze začátku sledovat s poměrně (ne)klidným svědomím a pár výbuchy smíchu, protože něco tak absurdního už jsem delší dobu neviděla. Ale v půlce, kde by právě měl být film zajímavější, moje pozornost začala opadat. Každopádně jsem to čekala horší a přidávám mini bod za chudáčka psa Rogera :-D ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Svižně natočená komedie se spoustou skvělých gagů a plejádou úžasně ujetých postav. Jen veliká škoda, že přišla v tak nevhodnou chvíli... Dodatek: Původně jsem dával čtyři hvězdičky, ale po včerejší úvaze o tomto filmu jsem si uvědomil, že mi vlastně nic nebrání tomu dát pět. Tohle je prostě bláznivá komedie jako řemen, která rozhodně měla jít do kin (a Muži v černém tomuhle nesahají ani po kotníky!)... ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Tento film patří k tomu nejlepšímu, co může Barry Sonnenfeld nabídnout. Zápletka je skutečně zapletitá a postavy jsou dokonale vypilované. Navíc je to tu pěkná hromada známých herců a jeden lepší než druhý. Vlasatý Jason Lee je perfektní a Johnny Knoxville hraje stejné pako jako vždycky. Sem tam se člověk zasměje, ale po celý film musí mít dobrou náladu a potutelný úsměv na rtech. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

V jednom roce dva tak odlišné filmy ! Zatím co mě dvojka MiB totálně zklamala, tak tahle komedie přesně naopak. Barry Sonnenfeld udělal asi MiB II pro peníze a tuhle bláznivou komedii pro radost. K hlasitému upřímnému smíchu mě dlouho žádný film takhle příjemně nevyprovokoval :) Pět hvězdiček je moc, ale čtyři málo. (Ta stylová inspirace Guy Ritchim mě také na pár místech napadla ... a potěšila). ()

Matty 

všechny recenze uživatele

„Vypadá to jako drtič odpadků“ Spousta nekalých živlů, nějaký ten obchodník se zbraněmi, kubánský milovník sýrových chipsů, teenager, který chce v rámci školní akce postříkat svou spolužačku a Pulitzerem oceněný „tvořitel“ reklamních sloganů. Barry Sonnenfeld natočil svižnou crazy komedii, která sice nesahá ani po paty žánrovým klenotům (z těch ne úplně zatuchlých např. Co dál, doktore?), ale během své přesně střižené délky nestačí nudit. Z přehršle bizarních figurek (nadmíru zajímavě obsazených) nikdo nevyčnívá a všichni splývají v pestrobarevnou masu, která důsledně činí jedinou věc, jež činit dokáže – baví. Těžko říct, zda-li šlo z velmi zvolna pojatého náměru vytřískat více, přinejmenším některé situace však vyloženě žadoní o „vypointování“. Nuž, nestalo se, buďme rádi i za takovouto blbinku. Zajímavé komentáře: 70% tron, Aiax ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Film sa stal kasovým prepadákom kvôli nepredpokladaným udalostiam. Útoky z 11. septembra 2001 spôsobili, že filmové komediálne pašovanie jadrového zariadenia do lietadla bolo divácky nevhodné a odkladanie premiéry úplne zničilo propagačnú kampaň. (Arsenal83)
  • Interiérové ​​zábery kancelárskej budovy Miami Herald boli skutočne natočené v Miami Herald. Štáb mal k dispozícii priestory po niekoľko hodín vďaka Daveovi Barrymu, autorovi predlohy, ktorý vtedy pracoval pre Herald. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno