Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Art Jeffries (Bruce Willis) - agent FBI, byl nespravedlivě převeden na jinou práci, při níž se dostal do konfliktu s mocnou Národní bezpečností agenturou. Důvodem je devítiletý chlapec Simon geniální autista, kterého měl chránit. Dešifroval totiž přísně tajný kód Mercury, zřízení pro práci amerických zpravodajských služeb a fanatický šéf projektu Nick Kudrow (Alec Baldwin) je odhodlán zbavit se nejen malého luštitele, ale i všech nepohodlných svědků události. Art se Simonem se proto musí skrývat a v souboji se všemocnou mašinérií riskovat vše. Jeho jedinou nadějí v souboji s časem je Simonův výjimečný matematický talent, pomoc bývalého parťáka a sympatie dívky, kterou dvojice uprchlíků náhodou potkala. (Bonton Home Entertainment)

(více)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Zábava, áno. Na jednej strane slušná dávka akcie, elitní herci, zaujímavý príbeh. Na druhej strane zároveň aj emócie. Najmä súcit s chlapcom a s hrdinom, aj s chlapcovými rodičmi. Tých mi fakt prišlo ľúto.

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Skvela akcna odychovka. Willis po akcnej strake toci bud velkolepe megafilmy ako Piaty Element, Armageddon alebo Pasce..a na druhej strane tiez dava malicke komorne akcnaky ako Sakal, Na Dostrel alebo Merkur. Su to vsetko ale velmi zabavne filmy..

jirkis

jirkis (hodnocení, recenze)

Velmi zajimavy a napinavy drama/thriller s problematickym autistou zaobaleny v akcnim kabatu. Kdo nevi, co je to autista, nema k tomuto filmu ani co rict. A to se mi podle hodnoceni zda, ze nema nikdo. 4*

rofy

rofy (hodnocení, recenze)

Zaujímavý film, so slušnou dávkou akčnosti. Bruce zase dobrák, Alec zloduch, spoločnosť im robí malý autista. Tiež nechápem, prečo sa toľkým ľuďom nepáči. Myslím, že má čo ponúknuť..

horor2

horor2 (hodnocení, recenze)

Je to zajímavý film,akci má taky slušnou,napínavý od začátku až do konce,skvělí herci tak proč to dobře neohodnotit???

Reklama

Reklama