Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrick Swayze hraje muže, který udrží pořádek i v nejdivočejším nočním klubu. Právě díky němu se zanedbaný podnik v malém městečku na Missouri promění ve vyhledávanou diskotéku, kde nikdo nemá strach. Přináší mu to i nepřátele. Chtějí si s ním vyřídit účty nejtvrdším způsobem. Když se jim to nedaří, spojí se s brutálním mafiánem, který ovládá celé okolí. Najednou proti sobě má mladíka, který se odmítá podřídit, i když cítí jasně hrozbu smrti. Road House přesvědčí příznivce Patricka Swayzeho, že je stejně skvělý karatista jako tanečník. Svědčí o tom nejenom divácký úspěch Harringtonova filmu, ale i další role Swayzeho v kriminálních filmech jako Break Point (Bod zlomu). (MGM)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

rt12 

všechny recenze uživatele

. Sice vše bylo anoncováno větou ,,myslel jsem, že jste větší", ale nijak mi to nepomohlo. Patrick mě jako ,,bijec" s východní filozofií nijak neuchvátil. Film sám o sobě neměl drive, vše bylo průhledné a přesně nalajnované tak jak to v Béčkových filmech je. Boj dobra proti zlu s milostnou zápletkou (nic proti, ale viděla jsem lepší). Ovšem figurku a prdelku měl k sežrání, za ní a hudbu ty dvě hvězdy. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenějsí film od Patrika. Perfektně působíci atmoška 80s včele s pořádným rokecem slepého Jeffa ( RIP ) Pokaždé se moc těším, až si to pustím a pokochám se milou doktorkou Kelly Lynch. Všichni záporáci jsou numero uno, hlavně ten Jimmy, neboli cvičená opička. Sam Elliot byl frajer, jen škoda že mu vyšla špatná strana mince. Rád bych si sáhl na kozy od nějaké pecky ve slavném Double Deuce baru ! ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Maximálně nenáročné béčko, kvůli kterému si filmaři s nějakou zdlouhavou zápletkou evidentně vrásky nedělali. Swayze v roli největšího bouchače planety pak dodává filmu ještě nechtěnou komičnost. Děj se stáčí do formy jedné velké barové bitky s takovými nečekanými dějovými linkami, třebaže navoskovanej fešák Swayze sbalí největší kost v radiusu tisíc kilometrů. Uf, chce to pořádnou dávku nadhledu, přitom trochu temnější pohled do ostré společnosti barových vyhazovačů by vůbec nemusel být marný film. Lepší rány padají v Kráčející skála. Alternativa: Walking Tall. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

K týhle blbosti jsem se dostal přes seriál Family guy, kde bylo řečeno, že poselství filmu spočívá v tom, že všechny problémy v životě jdou vyřešit kopancem. To je docela výstižný shrnutí. Patrick Swayze tady rozdává kopačky z otočky a tváří se u toho jak Terminátor. A na konci pak zlikviduje stylem Komando všechny padouchy. V 80. letech prostě hrál Patrick Swayze v opravdu bizarních dílech. Nejvíc ze všeho mě pobavily ty komedie na hlavách většiny herců. Pro lovce mulletů by to byly hotový žně, protože v tom klubu to vypadalo jak v kabině FC Boby Brno v roce 1995. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to viděl tuším pod názvem Městečko u cesty a hrozně mě to bavilo. Sympatický prostředí i herci, každou chvíli rvačka, pěkná kost a jednoduchej děj bez zbytečných odboček. Velkým kladem je totální sympaťák Sam Elliott. Tehdá bych dal určitě 4 hvězdy, ne-li víc, dnes se střízlivým pohledem 3 hvězdy a pořád si myslím, že to je pohodový béčko. ()

Galerie (122)

Zajímavosti (17)

  • Auta, kterými jezdí James Dalton (Patrick Swayze), jsou Buick Riviera 1965 a Mercedes-Benz 560 SEC. (kostak)
  • V malé roli ve scéně z baru se objevuje virtuózní bluesový kytarista a zpěvák Jeff Healey. (ČSFD)
  • Když se Dalton (Patrick Swayze) v Double Deuce poprvé staví na své obvyklé místo v rohu baru, můžeme na dřevěném sloupku za ním vidět vyřezaný nápis „Buddy's Corner“ („Buddyho roh“), což je odkaz na Swayzeho civilní přezdívku Buddy. (ledzepfan)

Související novinky

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (více)

Sequely od Sony

Sequely od Sony

13.07.2005

V Sony Pictures sa pomaly trhá neveľké vrece, z ktorého sa na nás v najbližších rokoch vysypú hneď tri pokračovania k známym filmom. Začnime najmenej zaujímavým - ROAD HOUSE 2: LAST CALL, ktorý bude… (více)

Reklama

Reklama