Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Krankovi vždy chystali úchvatné vánoční oslavy s velkolepou výzdobou, spoustou dárků a největší party v ulici. Letos však Luther ani Nora nemají chuť nic zařizovat, protože jejich jediná dcera Blair odletěla s mírovými sbory do Peru. Když Luther navíc při sčítání nákladů předchozích Vánoc dojde k částce 6000 dolarů, rozhodne se k radikálnímu kroku. Letos žádné Vánoce nebudou! Místo toho si za 3000 dolarů vyrazí na výletní plavbu, plnou slunce a opalování. Včas všem spolupracovníkům a přátelům rozešle zprávu, aby mu letos nic nekupovali, protože škrtl Vánoce z kalendáře. Nebude kupovat stromek, posílat pohlednice a nebude se namáhat s náročnou výzdobou domu. Sousedi jsou v šoku, zejména Vic Frohmeyer, pod jehož vedením místní komunita každý rok zvítězila v soutěži o nejlepší vánočně vyzdobenou ulici. Rozhodne se, že to tak nenechá, a zorganizuje nátlakovou kampaň, která by Krankovy donutila alespoň vyzdobit dům. Když už mají Krankovi sbaleny plavky, sluneční brýle a košile s havajskými vzory, zazvoní telefon a Blair jim oznámí, že přiletí na Vánoce domů a vezme s sebou peruánské přátele, aby poznali, jak vypadají pravé americké svátky. Luther s Norou mají dvanáct hodin na to, aby vše zorganizovali. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Rozhodnú sa zrušiť Vianoce za účelom ušetriť peniaze na vysnívanú dovolenku. Herecké obsadenie: Jamie Lee Curtis zahrala rolu matky geniálne. Vynikajúco sa jej prejav hodil do komédie tohto razenia. To už sa ale nedá povedať o Timovi Allenovi, ktorému už nálepka nestarnúceho komika dávno vybledla a pôsobil viac trápne ako vtipne. Prevedenie: Mega pregýčovaná Vianočná ulica bola ako päsť na oko, ale k Amerike to jednoducho patrí. Vtipné situácie boli miestami dosť silené ale na niektorých sa dalo pobaviť (botox, solárku). Pocity: Vianočných komédií je kopa a táto zapadá do šedej väčšiny z nich. Nebolo to také vtipné ako by to malo byť ale na druhej stane to nebol ani úplný prepadák. Pridaná hodnota: Film sa asi nepridá ku každoročným povinným vianočným klasikám ale ako priemerná oddychovka na večer postačí. 60% ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Mám Vánoce ráda. Dárky sice kupuji na poslední chvíli, ale nijak mě to nestresuje :-) A stromek zdobím, někdy i peču :-) Ale aby mi někdo tlačil do hlavy, že to bez Vánoc prostě nejde...protože podivná komunita si zdobí domečky od půdy až po střechu a pokud někdo vybočí z řady, tak je zle...to je na mě moc. O co v tomhle filmu vlastně šlo? Nora a Luther se rozhodnou, že nebudou slavit Vánoce, že je prostě vynechají a pojedou na výlet lodí. Dcera jim totiž vylétla z hnízda a bez ní by nebyly Vánoce jako vždy. Všichni známí, lidé z ulice...jsou z toho v šoku (chvílema ten jejich šok působil, jakoby Nora s Lutherem někoho zabili). Pak se ozve dcera, že přijede i se snoubencem. Nora a Luther začnou společně s celou komunitou dohánět to, na co poslední dny kašlali. Stromek, světýlka, jídlo, párty. Uff. Taky vám to přijde jako hrozně hloupé a nezajímavé téma? Film nezachránila ani J.L.Curtis. A pokud to měla být komedie...ještě teď se za břicho popadám (myšleno ironicky). Jedna hvězda je za Curtis a druhá za to, že jsou za pár dní Vánoce :-))))))) ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Jak mám Lamie Lee ráda, tak tady by její hrdinka zasloužila skončit přesně tak, jako ta draze odkoupená šunka. A jaké že jsou hlavní myšlenky filmu? 1. Vánoce dělá výzdoba. 2. Svobodná vůle se v komunitě nenosí. 3. Člověk, který chce vzít svou manželku na úžasnou dovolenou, je sobec.;-) Takže asi tak. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Taková ta klasická americká vánoční komedie. To jsou Vánoce naruby, můj 4. film letošní sezóny. Co ho ale vyzdvihuje nad ostatní klasické americké vánoční komedie je scénář Chrise Columbuse. On to prostě umí. On prostě umí rozesmát celou rodinu v jednom momentu a rozplakat v druhém. Jamie Lee Curtisová "parodující" svoje akční filmy ve scéně, kde se schovává uvnitř baráku před davem, který křičí "Dejte nám Frostyho!" a volá svému manželovi o pomoc je naprosto geniální. Na konci se vám bude chtít plakat z radosti postaršího páru. Problém je v tom, že ten film o ničem není. Pár chce oslavit rok bez vánoc, na poslední chvíly jim řekne dcera, že se na vánoce vrátí a celé město jim na poslední chvíly pomůže. The End. Nevim, nevim. Ale jako jo. Jde to. Rozhodně to není trapný (až na scénu Tima Allena s botoxem v čele) a je to takové milé, vánoční. Přesně to, co na vánoce chcete ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Určite lepšia voľba než 250 repríza komédie Sám doma. Pre mňa to bolo nové a celkom ma to bavilo. Hranice priemeru to síce neprekročilo, ale malo to zaujímavý nápad, ktorý síce v závere spadol do prevareného klišé, ale s tým asi každý počíta. Obsadenie fajn, J. L. Curtis si to užívala o oproti Pravdivím klamstvám je tu o 10 rokov staršia, čo už je trochu vidieť. Celkom by ma zaujímalo ako sa dá minúť 6000 dolárov za 2-3dňový sviatok , ale ok. Trochu som oľutoval, že Allen neprečítal aspoň zopár položiek zo svojho zápisníka. 60%. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Toto je poslední film Toma Postona. (Valsadora)
  • Štáb a obsazení prý při natáčení snědli přes pět kilo falešného sněhu. (Tom Riddle)
  • Snímek byl natočen na motivy bestselleru "Skipping Christmas" (Vánoce nebudou) od Johna Grishama. (tomeek)

Reklama

Reklama