Reklama

Reklama

Last Exile

(seriál)

Epizody(26)

Obsahy(1)

Dva světy, vyprahlý Anatorey a zasněžený Disith, spojuje jedna obloha, ale závoveň odděluje velebouře zvaná Grand Stream. Anatoreyci a Disithané spolu vedou věčnou válku pomocí obřích parních vzducholodí ve jménu cti a rytířství, pod dohledem všemocné, neutrální a technicky vyspělé organizace nazývané Gilda. V jedné z Anatoreyských provincií žije dvojice mladých leteckých kurýrů Claus Valca a jeho kamarádka Lavia Head. Jejich otcové zahynuli při pokusu proletět Grand Stream a jejich dvoumístné plavidlo je jediným dědictvím, které po nich zbylo. Claus a Lavia chtějí za každou cenu pokračovat v poslání svých otců, i když je toto rozhodnutí zavleče přímo doprostřed nesmyslné války. (Karmin)

(více)

Diskuze

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Shrekito: Též bych to rád věděl. Holka z té kapsule vypadla a rozbrečela se, tak jsem myslel, že je jasnej a ono ne... Možná to je v Manze řečeno. Nečetl někdo?

Shrekito

Shrekito (hodnocení, recenze)

Spoiler!! Mě by spíš zajímalo jak přežil Mullin, který vypadal že to v 21 díle nerozchodil a pak bez vysvětlení byl na konci mezi přeživšími? Spoiler!!

AnimeFan

AnimeFan (hodnocení, recenze)

Monumentální steampunk! Ale některý věci (slizký bělovlasý buzny) si teda mohli nechat vod cesty.

Karmin

Karmin (hodnocení, recenze)

asi to tak bude, nevsiml jsem sï predtim, ze je tam vlastne ukazano plynuti vsech ctyr rocnich obdobi po sobe...kazdopadne myslim, ze filmario setrili a ty zabery se snehem zrecyklovali z Disithu :-)

Iguaner

Iguaner (hodnocení, recenze)

Možná je to myšlené tak, že se ta "sněhová scéna" odehrává také na Zemi.

Karmin

Karmin (hodnocení, recenze)

nemohl by mi někdo, kdo to viděl, vysvětlit, jak je možné, že v posledním díle (SPOILER!) vidíme Al jednak hrát si v tajícím sněhu Disithu a zároveň je na Zemi s ostatními hrdiny? (/SPOILER!)

Reklama

Reklama