Reklama

Reklama

Anglie 14. století je světem rytířů ve třpytivé zbroji. Jamal jako cizinec v neznámém prostředí musí najít způsob, jak obstát na dvoře krále Lea, kde se vydává za sira Skywalkera. Po odhalení, že není šlechtic, je odsouzen k popravě, ale těsně před vykonáním rozsudku ho rebelové zachrání a utečou s ním. Nakonec se postaví do čela vzpoury proti tyranskému králi. Používá přitom fígle, jež se naučil v ulicích 20. století, získá nové přátele, srdce krásné dívky Victorie a po návratu do současnosti pochopí, že výlet do středověku byl něčím víc než jen lekcí z dějepisu. Potká milou dívku, až příliš podobnou jeho Victorii, jménem Nicole. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

Zombo 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem si od Černého rytíře nic nesliboval, protože bych byl hodně zklamaný. Smál (usmíval) jsem se zřídka, Lawrence není bohužel zrovna "brother", co by rozesmíval jen gesty a bylo tam hodně pasáží (které bych označil spíš za trapné) pro otrlé milovníky komedií. Jisté nápady byly sice dobré (například novodobé tančení za pomoci středověké hudby nebo odpal mečem ála Tiger Woods), ale nic geniálního to také nebylo. Škoda. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Pár vtipů se podařilo, ale velkou část filmu jsem se šíleně nudil, dobová atmosféra se vůbec nepovedla, z herců mě nikdo nezaujal, všichni jen soutěží v přehrávání a v trapnosti. Odpudivý vizuál jen podtrhuje tu celkovou bídu, nehledě na tunu nepřesností a vyložených kravin. Hloupé fantasy, mizerná komedie. 2/10. ()

Reklama

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Jestli je to parodie na francouzský film Návštěvníci, nebo jeho úplná kopie je těžké posoudit. Hlavní bylo, že Martin Lawrence podle mne zahrál celkem slušně. Děj nebyl zbytečně zdlouhavý. A celkem jsem se u tohoto filmu i bavil. Trojku dávám, ale za tu dceru krále Lea, za tu zrzku, ta byla docela šťabajzna!! ()

Herráček odpad!

všechny recenze uživatele

Když ponecháme stranou možnost výskytu afroameričanky u dvora ve čtrnáctém století (mimo obludária samozřejmě...), tak i tak získává pojem neuvěřitelné úplně nový rozměr... Něco tak neuvěřitelně pitomýho sem už zase dlouho neviděl... A ta perlička nakonec... Mňamí.... Celý fílm jsem si připadal jako v jedné scéně... Jako by mi strčili hlavu do jistého koňského produktu... Horší na tom je, že jsem ji tam strčil sám a dobrovolně... ()

Han22 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu je důležitý, jak moc Vám vadí/líbí se Vám vyblbování Martina Lawrence. U mě je to tak na půl, některý jeho filmy jsou skvělý, některý otřesný a tenhle je tak mezi. Lawrence ze sebe dělá tradičně totálního dementa, ale některý scény jako krocení koně, středověký funky nebo box nemají chybu, ve finále pak film přejde do trošku (ale jen trošku) vážnějšího tónu, začne se organizovat povstání a nakonec dojde i k útoku na hrad, což se mi moc líbilo. Takže u mě dobrý a dobrý je za tři. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama