Reklama

Reklama

Mike Judge, jeden z tvůrců seriálu Beavis a Butt-Head, Tatík Hill a spol. a Maléry pana Šikuly, přináší šílenou komedii, která vás donutí dvakrát se zamyslet nad budoucností lidstva. Seznamte se s Joe Bowersem (Luke Wilson). Moudrosti sice moc nepobral, ale když se po jednom nepovedeném vládním experimentu probudí v roce 2505, tak zjistí, že společnost zatím pod náporem reklam a hloupých televizních pořadů úplně zdegenerovala a z něho je rázem nejchytřejší člověk na planetě. A tak je na průměrném Joeovi, aby lidský vývoj vrátil zpátky do správných kolejí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (595)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Špatné obsazení, zajímavý nápad, horší zpracování a absurdní od začátku až do konce. Ovšem mluva roku 2505 a seriál " Au moje koule " mě dozajista pobavili, ale jak rychle jsem se k filmu dostal tak ho i opouštím a z Idiocracy se stala jen záležitost jednoho shlédnutí, které u mě bude brzy zapomenuto. ()

Siegmund 

všechny recenze uživatele

Sice to je strašná blbost, ale ne úplně padlá na hlavu. Velmi se mi líbil námět filmu. Myslím si však, že děj mohl být mnohem zajímavější. Mohlo se ukázat zlepšení více věcí, než jen zalévání rostlin vodou. Film má docela dost nicneříkajících scén, které tvoří jen vatu, kterou bylo nutno délku filmu natáhnout. Ale jak už jsem se zmínil – námět je skvělý! ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si celý film říkala proč na to vůbec koukám ,když to nemá žádnou inteligentní myšlenku atd.. Ale někdy za čas je lepší se podívat na nějákou blbinu a vyčistit si tím hlavu a tenhle film Idiocracy mi otevřel oči v tom smyslu, že už si nepřipadám, že jsem ve světě plném hlupáků...No každopádně se to dalo i lépe vymyslet.... ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Vskustku katastrofická vízia budúcnosti, ktorá si originálnym námetom zasiala na kvalitný materiál, ale ktorá v praxi funguje tak na polovičný plyn. Hafo popkultúrnych odkazov neamík horko-ťažko pochytá, neukočirovaná demencia fórkov sa obracia proti autorom a film paradoxne živí to čo mal kritizovať. Mohla to byť recesná pecka, keby sa hlavná myšlienka netočila okolo rastliniek. 50% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Idiokracie pro mne nepředstavuje komedii, ale horor. Zatímco někteří se obávají temných uliček a násilníků schovaných ve křoví, já mám panickou hrůzu z technického pokroku a hloupnutí lidí;)) Námět mi tedy připadal zajímavý a děsivý zároveň. A myšlenka by tam skutečně dobrá byla, jenomže to zpracování je skoro stejně tak hloupé jako ty neandrtálské "Eeeh.Já mám rád peníze." postavy. Ale jistě, natočit inteligentní snímek o hlouposti je asi docela oříšek. Přesto myslím, že vytěžit by se z toho dalo víc, takhle jsem se zasmála asi dvakrát a hlavní herci jsou prostě tragičtí, bez charisma. Škoda. Každopádně nemůžu říct, že by mi to nic nedalo, rozhodla jsem se totiž, že budu svým dětem předčítat encyklopedii po večerech :))) A na facebook a technické výdobytky můžou zapomenout!(Tolik k mým, zatím imaginárním, potomkům) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (16)

  • Prezidentské RV má číslo 28000, což je ve skutečnosti opravdové číslo FAA pro Air Force One. (KucC)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (joker.george)

Reklama

Reklama