Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Clark Kellogg přichází do New Yorku studovat film. Když mu ukradnou zavazadla a peníze, seznámí se s mafiánem Carminem Sabatinim, který mu nápadně připomíná postavu kmotra ze stejnojmenného filmu. Sabatini mladíka zaměstná ve své dovozní firmě a Clark se stává hlavním aktérem v souboji s konkurenční mafiánskou rodinou Binelliů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $21,460,601Tržby Celosvetovo $21,460,601║ Taká traškarina. Kde trefný úlet s Krstným otcom a lá Marlon Brando je priam dokonalý. Taká skoro neškodná oddychovka. /60%/ ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

To byl ale zase nápad! Extra pitomá komedie s "ultraekologickou" zápletkou, silně nepovedenými akčně-humoristickými scénami -vyniká honba za varanem v obchodním domě- a Broderick ve své normální (k uzoufání) formě. No, a proti tomu Marlon Brando, jenž tu ani ne tak zparodoval, jako zopakoval svoji geniální hereckou kreaci, což samozřejmě v tomto prostředí působí spíše směšně, ale alespoň se můžeme přesvědčit o tom, jak moc musel být Brando v opravdovém Kmotrovi nalíčen a "zestařen". Tenhle Kmotr se od Vita zas až tak "neliší". A ještě jedno plus to má - sice jen na "vnořeném" plátně -totiž Pacinův polibek odpuštění (nebo smrti?). ()

movie 

všechny recenze uživatele

Příjemná "mafiánská" komedie o hošíkovi, který přijel do New Yorku studovat filmovou školu, aby se nakonec stal poskokem místního bosse Marlona Branda, který zde výborně paroduje svoji roli z KMOTRA! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Podprůměrnému filmu nepomohl ani Marlon Brando to mluví za vše. Andrew Bergman režíruje úplně bez trocha invence a měl jsem velké potíže film dodívat až do konce. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Takový na první pohled nenápadný snímeček, který mě ale o to více potěšil. Krom toho Marlon a Matthew byli fantastičtí. Pro mě jasné 4 hvězdičky! :-) ()

Blofeld 

všechny recenze uživatele

Není to žádný klenot, ale je to vážně příjemné pokoukání. Hlavním hrdinou je mladík v podání naprosto bezvýrazného Brodericka, takže kdykoliv famózní Brando opustí záběr, hned se vám po něm začne stýskat. Je tu i pár dobrých vtípků, výsledek spíš na 3,1/2 *. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na Marlona Branda sa veľmi dobre pozerá - teda na jeho herecký výkon, ktorý výborne paroduje svoju najslávnejšiu postavu. Broderick sa síce pri ňom len vezie, ale dôstojne. Dobrá komédia, ktorá pobaví. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

komedialna jednohubka z prelomu 80tych rokov, s nie prilis velkou kadenciou vtipov, stoji hlavne na mladom sympatakovy Matthew Broderickovy a Marlonovy Brandovy ktory si zopakoval postavu Vita Corleoneho z "Kmotra" ktoru tu i mierne paroduje. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

mne neznamy reziser Andrew Bergman natocil celkom slusny film s istou az mafianskou zamienkou. V 80. rokoch este Matt Broderick /Ladyhawke/ bol aspon mladicka hviezda, ale zaciatkom 90. rokov sla jeho hviezda strmo dole, nepomohol ani tento film, v ktorom jedini, kto stoji za pozornost, je snad len Marlon Brando /Sestup Orfeuv, Young Lions, Streetcar Named Desire/ a Penelope Ann Myller /Cas Probuzeni/ a jedine, co stoji za pozornost, je mafianska zapletka. Broderick nevie hrat, co sa pri velikanovi akym Brando bezdebaty bol, krasne ukazuje. Rozhovory sa vsak daju pocuvat a exteriery boli na urovni. Celkovo vsak len slusny priemer, ani Brando, ani reziser a ani scenar nedokazali film posunut do nadpriemeru. 60 % ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Komedie, která docela slušně pobaví, hlavně díky parodujícímu Marlonu Brandovi (hraje naprosto stejně jako v kmotrovi), příjemná délka, scénář se povedl. Hezkých 4,5*. ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

" Myslíš si že kdyby si nebyl takový citlivý a vnímavý že by ti šel obstarat zbrojní pas" :o)))) Tak tahle komedie alias parodie s MArlonem a Mathewem nemá absolutně chybu :o) ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Chvilku jsem se s celým filmem tak nějak pral ale postupem času mě ten styl vyprávění, zápletka a ve finále i způsob jakým vše dopadlo dokázalo chytit. A vidět Marlona Branda 18 let po Kmotrovi v roli mafiánského bose prakticky stejného vzezření, který takměř stejně hraje aby ale vše vyplynulo naprosto jinak, to nikde jinde taky neuvidíte. 3,5* ()

Werde 

všechny recenze uživatele

Tak nevím jestli tohle muselo spatřit světlo světa. Broderick je dobrej komik, Brando i s nadváhou výbornej mafián, ale až na pár chvil je to unavený a bez šťávy. ()

Reklama

Reklama