Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fotografka Rafi (Uma Thurman) je velmi atraktivní 37-letá žena. Po rozvodu řeší zklamání z mužů se zkušenou terapeutkou Lisou (Meryl Streep). Ta jí poradí, aby si našla takového muže, který jí zase vrátí chuť do života. A tak se Rafi seznámí s okouzlujícím a přitažlivým Davidem (Bryan Greenberg). Fantastický milenec je o 14 let mladší. Na pravidelných setkáních s terapeutkou Lisou září Rafi štěstím a při konverzaci zabíhá až do těch nejintimnějších detailů mileneckého vztahu, včetně pikantností. Lisa je spokojená s pozitivním vývojem své klientky. Její klid ale vezme velmi rychle za své v okamžiku, kdy zjistí, že oním ideálním mužem je její vlastní syn! Je vůbec možné se s takovou situací vypořádat? Snadné to asi nebude, když už i tak zkušená terapeutka potřebuje terapii... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (341)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Younger je evidentně velmi vyzrálý člověk a zručný režisér, který zaujme diváka i tím nejmenším detailem. Žádný zbytečný sentiment, minimum klišé, spousta nápaditosti, svěžesti a režijní invence. Nenásilný humor a především skvěle zahrané postavy. Mnoho scén chytne u srdce a mnoho jich příjemně pobaví. Inteligentní humor je přítomen po celý film a nikdy nezklouzne k trapnosti. V současné době Prciček a podobných trapasů je toto více než příjemná náplast. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +vydařený český dabing -že některým "vtipným" situacím se tvůrci vyhnuli/// Prime je velmi příjemná a uvěřitelná romantika dochucená jemným humorem, který vás však v mnoha situacích nádherně pobaví. Není tu nic co by tu být nemělo a mohlo by tak kazit celkový dojem z filmu. Nádherný příběh dopněn přirozeným herectvím všech zůčastněných zvedá hodnocení ještě výš./// Celkem 84%/// ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Analyze This Meryl! Bláznivá zamilovanost často končí jen empirií a možná je tomu tak dobře. Younger se vydal po mostu klasických romantických komedií směrem k Newyorčanovi Woody A. Někde v prostředku se však zastavil, chvíli pošlapoval na místě, aby nakonec přelezl zábradlí a skočil dolů. Utonul? Analyze That.. Klasické moudro říká, že nejlépe se naučíš jezdit na starém kole a já za sebe dodávám, že pokud má povedený design, je velmi těžké z něho sesednout.. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Už chápu, proč Američani musí chodit k psychologovi. Myslel jsem si, že to je jen móda, ale oni to opravdu potřebují :D Jinak komedie je zhruba stejná jako 95% romantických komedií: představí se hrdinové (legrace) potkají se (legrace), zamilují se (legrace), mají problémy (nuda) dají se dohromady (nuda). Film je však inovativní, a aby neskončil jako 95% romantických komedií a tak dodává: další problémy (nuda), další usmiřování (zase nuda), zase se rozcházejí (WTF?) konec. Žádný happy end, žádný unhappy end, prostě konec. Sice už mě to v tu chvíli nezajímalo, ale kdyby ano, tak to je jako kdyby mi někdo vypnul Predátora, když se Arnie celej umaže od bahna. Prostě zrada. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

U průměrných romantických filmů jíž předem víte jak skončí, jenže Prime je od těch ostatních odlišný stejně jako banán mezi pomerančema (hmm!) Velmi přijemným překvapením byla pro mě Uma, protože v "limonádovém" filmu Proč kočka není pes? byl její výkon byl dost bizarní. Mluvit o výkonu Meryl Streep je stejná blbost jako vysvětlovat psovi matiku. Ale jinak pro ty "psy" to byl samozřejmě geniální výkon. Bryana Greenberga neznám, ale jeho zběsilý jiskření mezi ním a Rafi mi málem sežehlo vlasy, což značí, že tenhle mladík je dost slibným kandidátem na můj objev roku a ten jeho kamarád (na jméno si teď nevzpomenu:0), který házel po svých přítelkyních čerstvé dorty byl taky drsnej. Ale teprve teď přijdou famfáry. Na řadě je totiž......kameraman. O tomhle hlavním pilíři filmu se ve svých komentářích moc nezmiňuju, jenže zde prostě nemůžu jinak. Jeho skvělé záběry a stříhané okamžiky byli prostě famózní. Tomuhle filmu nemám co vytknou takže skvělých 5 hvězdiček. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Během prvních třech dnů promítání (28. – 30. 10.) vydělala 22-milionová romantická komedie 6,2 milionu dolarů a celkový obrat se v kinech USA vyšplhal na 22,7 mil. dolarů. (imro)
  • Autorem obrazu, který Rafi (Uma Thurman) považuje za svůj nejmilejší, je americký malíř lotyšského původu Mark Rothko. (venus)
  • Pes, sedící u Lisy (Meryl Streep) ve scéně, kdy jí s manželem sendvič, je ve skutečnosti její vlastní pes Digby. (jezurka42)

Reklama

Reklama