Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený mariňák Shane Wolfe už má za sebou celou řadu náročných úkolů, tentokrát ho ale čeká zcela výjimečný úkol, a to zajištění bezpečí pěti dětí zavražděného bezpečnostního experta ministerstva obrany. Shane je postupně donucen vyměnit svůj arzenál zbraní a potápěčských kombinéz za plenky a jídlo pro děti. Kromě zločinců musí zkrotit mladou rebelku Zoe, zasmušilého čtrnáctiletého Setha, osmiletou fanynku bojových umění Lulu, tříletého Petera, o dva roky mladšího Tylera a v neposlední řadě jejich excentrickou rumunskou pečovatelku. Přestože jsou pro něj běžnou rutinou smrtelně nebezpečné mise, jeho představa o přežití v drsných podmínkách dostane reálnou podobu teprve v okamžiku, kdy je postaven tváří v tvář každodenním rodinným povinnostem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Doba pokročila a komerční televize si dovolí nasadit tento flák do hlavního vysílacího času. Beru to jako výsměch divákům, kteří stále ještě nezavrhli televizi. Samotný film nemá co nabídnout. Mimochodem tu jednu hvězdičku dostal za krásnou Brittany Snow. Vinova anabáze v Hollywoodu se zřejmě blíží ke konci, protože po vzoru svých starších vyrýsovaných kolegů přesedlal na trapné rodinné komedie a ty znamenají cestu to zatracení. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Další z přitroublých taškařic, která nemá nic jiného za účel než jen lehce diváka pobavit ve svých 110 minutách, načež by měl divák na vše zapomenout, protože to více méně nestojí za řeč. Největší plus je, že Ochránce není až tolik otravný, několik momentů vás dokáže pobavit a Vin Diesel se svým hlubokým hlasem mi tam opravdu brutálně neseděl. Podobných filmů jsou rozhodně desítky do roka. Nejvíc mě ovšem pobavili čeští distributoři, kteří pojmenovali film jako Dudlíkátor. No přiznejme si, že horší už to být rozhodně nemohlo. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Hovorte si čo chcete, ale podľa mňa Vin Diesel vie hrať! Napriek tomu, že ďalšia disneyovská rodinná komédia má biedny scenár pozliepaný z toľkých filmov, až sa nedajú spočítať a očividne nenápadití scenáristi sa nehanbili použiť ani desaťkrát omleté, prepláchnuté a dávno sparodované motívy, ten Diesel, ktorého toľko ohovárate, sa na to nevykašľal a postavil sa ku svojej roli natoľko zodpovedne, že je takmer jediným človekom, ktorý v tomto filme naozaj hrá. Väčšina ostatných si vystačila s tromi výrazmi tváre. On naopak používa svoju tvár v porovnaní so zvyškom filmu nadpriemerne a pôsobí pri tom dosť prirodzene. Niektoré scény sú skutočne herectvavzdorné, ale to je dnes v rodinných filmoch pravidlom. Čo sa môžme čudovať, keď scenár napísali dvaja chlapíci, ktorí predtým písali pre seriály a z tých zopár filmových pokusov ani jeden na IMDb nedosahuje 5 bodov, pričom jeden z nich je americká prerábka francúzskeho Taxi. Niektoré hlášky a scénky im však predsa len vyšli a je z toho typická rodinná komédia, akých sú tucty. Za Vina Diesela pridávam 1,5*. Jasné, že som jeho veľký fanúšik a aj preto (avšak nie len preto), spravil pre mňa z otravnej infantilnej zlátaniny pozerateľný film. Keby som mohla, urobím si megamix len z jeho scén a tie budem pozerať :-) ()

Dawid199 

všechny recenze uživatele

Bude to znít asi trochu divně, ale jsem v podstatě zastáncem názoru, že akční hvězda nemá co dělat v podobných rodinných komediích, protože to většinou dopadne špatně. To se bohužel nevyhnulo ani tomuto snímku a Vinu Dieselovi. Pravda, našlo by se pár zajímavých a vtipných scén, ale fakticky jen pár. Takže jedna * za to a * za herce. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +Vin Diesel (mohu ho kdykoliv), některé vtipy –hodně trapné, podprůměrné zpracování, mnohokrát viděný scénář./// Když máti chtěla vidět tento film, tak jsem ho půjčil. Ovšem přisedl si k němu i otec, a to neměl dělat. Pravou je, že jsem se více bavil jejich reakcemi, než tímto filmem samotným. Hudba může být dobrá, ale tak nějak nevím proč jsem ji nevnímal. Tedy alespoň ne tolik abych si ji teď pamatoval. Navíc mi zde chybí lepší (čti hvězdnější) obsazení dětských rolí. (Ok Brittany Snow ještě ujde) Přesto je to spíše i její filmový start. Z dospělých rolí potěší Chris Potter (ten ze seriálu Kung fu: Legenda pokračuje), tady mi jeho role byla sympatická, navíc zahrál obstojně. Přesto na obsazení filmu 12 do tuctu to skutečně nemá. Technicky se taky nejedná o kdovíjakou dokonalost. Když dobře, tak se jedná o standart. Nejvíce však film sráží jeho infantilnost, či snad trapnost. Ale konec kritiky. Docela jsem se občas u některých scén i bavil. A poslední maličkost, Policajt ze školky nebyl překonán./// Celkem 44%/// ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • Bradley James Allan na filmu dělal jako bojový choreograf, v závěrečných titulcích uvedený pod jménem Bradley Allan. Dva maskované ninjy ve filmu představují kaskadéři Huang Ming Jian, Peng Zhang, Bradley Allan, Joe Eigo a Allen Keng. (Rominator)

Související novinky

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama