Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1. Mladý muž snažící se zabít svou manželku. Ta bohužel po každém „úspěšném pokusu“ opět vylézá z hrobu upgradovaná o jinou bojovou schopnost a ubohému chudákovi namlátí.
2. Přehnaně sebevědomá kreativní ředitelka reklamní agentury, vymýšlející jednu nesmyslnou reklamu za druhou, s chorobnou závislostí na svém diktafonu.
3. Harmonická rodinka. Tatínek sehnal lístky na představení známého hypnotizéra. Ten jej v rámci své show přesvědčí, že je pták, bohužel už ale nemá možnost jej odhypnotizovat. Celá rodina si tak musí zvykat na to, že jejich otec kvoká a chce létat.
4. Tři zlodějíčci, z nichž dva odhalují city, které pro ně byly vždycky tabu.
5. Zabiják z Londýna, jehož nejdůležitějším posláním je zjistit vaši funkci v životě, a jeho překladatel. Potřebujete nechat zabít otravného hypnotizéra či svou manželku? Pak neváhejte a obraťte se na ně. Usmlouvaná cena vyhovuje každému.
A že to nedává smysl? Počkejte, až se všechny části příběhu propojí. (Natascha)

(více)

Recenze (180)

TheMatez 

všechny recenze uživatele

Absurdita, absurdita a znovu absurdita. Tentokrát ovšem dotažená k dokonalosti. I když asijský film nemám rád tak mě film dostal. Možná za to může Vinne Jones a jeho "function in live" nebo možná absolutně debilní reklamy u kterých se nejde nesmát. ()

Bobe-er 

všechny recenze uživatele

Nepopsatelná japonská kravina, která se vyžívá v nesourodosti příběhů. Zdánlivě spolu nesouvisející příběhy, které se sobě ani nepodobají a jediné co je spojuje je Vinnie Jones, který snad ani jinou roli hrát nemůže (nemá na to xicht). Ittoku Kishibe se asi zapotil při své roli ptáka. No zkrátka, tenhle film je haluz. ()

MathewBB 

všechny recenze uživatele

Opravdu veliká blbost... První hodina byla utrpení, pak to bylo trošku lepší, ale stejně... Jestli se chcete kouknout na příběh, kde se proplétají dějové linie, koukněte na Babel, film Survive Style 5+ je opravdu blbost a nechápu, jak je možné, že má hodnocení 78%... ()

Nakamura san 

všechny recenze uživatele

S mnoha komentáři souhlasím,skvělý humor,ale nejen ten,výborné herecké obsazení,naprostá nadčasovost a ten závěr,kde skoro všechny sny se vyplní,kde skor všichni dojdou klidu také nepřehnaný!!! A Tadanobu Asano jak kdyby vypadl z knih Murakamiho!!! ()

UrsusDom 

všechny recenze uživatele

Japonským filmům a kultuře vůbec jsem se donedávna smál, tak mi byla cizí! Jediný, co se nezměnilo je ta cizost. Smích mne přešel a častokrát jsem se přistihl, kterak mě úžasem padala brada. Na tento snímek jsem si speciálně přichystal dávku výsměchu a pohrdání, nebylo mě však dopřáno uplatnit svou přípravu. Byl jsem královsky odměněn. Pět hvězd za dokonalý zážitek! ()

bungalov 

všechny recenze uživatele

Opět film začínající několika na sebe zdánlivě nenavazujícími příběhy, které se do sebe postupně vlínají... nic nového pod sluncem ( Vinnie si podobnou roli zabijáka zahrál již potřetí - Sbal prachy a Snatch - což nění na škodu, jelikož mu tyhle role vážně seděj). Povýšeno je to samozřejmě japonskym stylem! Takovýhle zápletky a gagy by v Americe těžko vymysleli. Rozhodně stojí za shlédnutí - a to i přesto, že vás podobné filmy již přestali bavit. 85% ()

Dharmma 

všechny recenze uživatele

Mě ten film, prostě tak humorný, jako vám nepřišel. Ano, film občas vtipný byl, nicméně jsem ze židle smíchy nepadal. 3* jsem nakonec dal díky odkazu filmu. Měli by jsme žít s tím co máme, a když nastane nějaká těžká situace, měli by jsme udělat změnu a nehledat nějakou hloupou výmluvu či jiné řešení(Jako například zabít svou manželku :D ). Později byjsme totiž mohli litovat že jsme nehledali změnu, ale od problému jsme akorát utíkali. ()

Spacesan 

všechny recenze uživatele

Tento film je pro mě kultovní. Nic ani trochu podobného jsem nikdy neviděl. Ani nemám slov, protože buď napíši vše a nebo nic. Povinost pro každého diváka. ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejoriginálnějších filmů co jsem viděl. Humor jaký jinde neuvidíte a neuslyšíte, příběh a zapletka kterou ani sám život nevymyslí. Moje břicho. Po tomhle filmu si myslím že naše reklamy jsou ještě víc nudné. Za tu originalitu, které si nesmírně cením musím dát 5*. ()

HanLiuKun 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za naprostou originalitu, druhá za barevnost, kterou mohou jiné barevné filmy závidět (trochu připomíná hororovou klasiku Suspiria) a třetí hvězdička za geniální nevkusnost a pár super hlášek. Ve výsledku se mi to zas až tak nelíbilo, párkrát jsem se zasmála, ale protože jsem nevím proč čekala horor, bylo to zklamání. Osobně by mě více potěšilo rozvedení linie nesmrtelné upgradované manželky, zbytek je na mě asi bláznivý až moc a třeba linie reklamní ředitelky mi přišla naprosto o ničem. ()

Maranve 

všechny recenze uživatele

Netuším od čoho závisí , či to filmu "zbaštím" alebo nie. Neľahké sústo Survive style 5+ som zbaštila na 100%. Zábavné, nepredvídateľné ,pritom kompaktné a nechýbalo ani pár trpkosmiešnych bodiek na záver. Come, baby ! ()

Vonter 

všechny recenze uživatele

Naprostá jablečná šílenost. Ani ne tak originální jako šílený. Na začátku potěšen jsem byl nezvyklostí všudypřítomnou, jíž pozvolna vystrkala do ztracena nuda. Zvyknul jsem bizarnostem a už ani ten vypečený konec mě překvapiti nemohl. Zůstala jenom ospalost a hukot v kládě. ()

doMchek 

všechny recenze uživatele

Epicko-lyrická balada idúca až do oblasti transpersonálnej psychológie, svojsky a vtipne podané niektoré aj bolestné fázy, symboly a archetypy vývoja osobnosti, partnerských a pracovných vzťahov, medzi riadkami poukazujúc na ich podstatu, z ktorej vychádzajú (kolobeh láska a jej nočná sestra nenávisť, vážnosť a hravosť, autenticita a papagájčenie, alebo všetci sme jedno a jedno je všetko) a vskutku adekvátne zobrazujúca stav mysle artistu, ktorý sa existenčne začal zaoberať otázkou: Akú úlohu mám v tomto živote? - "What´s your function in life?" ()

Dalajlada 

všechny recenze uživatele

Tento film se ne každému bude líbit. Je dlouhý, až moc bych řekl, zdánlivě to nedává smysl a japonská verze humoru nemusí být pro každého úplně ideální. Ale! Když jsem nad celým filmem začal s odstupem času víc přemýšlet, tak jsem se usmíval a osobně si myslím, že to stojí za to. ()

TylerD. 

všechny recenze uživatele

Nemohu nesrovnávat s legendou japonských crazy filmů Ai no mukidashi. Viděl jsem jen jednou před mnoha lety ale dodnes si přesně pamatuji jeho jméno ve třech jazycích a dodnes je v mém top. Nutno ale dodat, že Survive style 5+ je starší takže kdo ví, jestli se zde legenda něčím neinspirovala. Co se týká filmu, tak především parádní prostředí, snovej byt, výborný Vinie Jones a vůbec dobré obsazení. Že je filmšílenej a originální asi netřeba dodávat, to dává tušit obal i jméno. Příběh Hashimoto bych klidně vynechal, spíš mě nudil a reklamy nebyly vtipný ani trochu ale spoň byla pěkná. 70 % EDIT: Vracím se a zvedám na 75 % ()

Reklama

Reklama