Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Bohužel celkový poměrně slušný dojem z filmu kazí závěrečných několik minut. Poměrně solidně načrtnutý děj, který si po celou dobu držel příjemnou umírněnost a sem tam byla dokonce i špetka realističnosti (dost úderné dialogy + slušné herecké výkony) tak v posledních pěti minutách přichází naprosto vniveč. Za naprostý nesmysl považuji voodoo motivy, stejně jako finální "proměnu" Billyho Zanea. Kelly Brook je atraktivní, avšak z herecké trojice jasně nejslabší. Nečekal jsem nic moc a nic moc jsem nedostal. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

K filmu jsem se dostal náhodně když ho dávali v televizi. Po 30 minutách jsem byl nadšený a doufal konečně v solidní thriller. Po hodině se stále film držel v nadprůměru, ale pak přišel závěr a ten mi úplně celý film zkazil a znechutil a proto je hodnocení tak nízké. Jednu hvězdu za zhruba prvních 60min a druhou za Kelly Brook, která předvedla něco lepšího než herecký talent. :-) 30% ()

Reklama

baaaja 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle thriller není ani zajímavej, ani originální a natož pak napínavej. Ani trochu neodhaluje povahy postav, je naprosto o ničem, no vlastně napadá mě tak jedna jediná věc, o čem tenhle thriller je - jen a jen o chtíči, kterému tam Gary Brockette říká "láska" a o polonahé Kelly Brook, která má očividně lákat diváky... ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězda je za to, jak jsem se při scénách s čarodénicó nasmála. Debilní závěr filmu ho u mě připravil o další možnou hvězdičku, bohužel se to tu nedá popsat, přece jenom je to thriller, že? Jen vysvětlení, aby si někdo nemyslel, že jsem čekala happy end - nečekala. Jinak ztráta času, chudáci, kteří si to museli odsedět v kině. Kelly Brook je pěkná, zajímalo by mě, čím si tam celou dobu holila nohy a podpaždí a stejně jako Enšpígla, v čem si prala plavky a taky že se jí za tu dobu nerozpadly. Ale to jsou detaily, aspoň že neměla silikony:-) ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Kelly Brook je krásná ženská. Díky tomu je na co koukat. Jinak nic, co by stálo za zmínku. Vše je tak obyčejné a taky občas nelogické, že to jen zabije čas, ale nezabaví. Očekával jsem něco víc. Minimálně trochu napínavý psychothriller - Billy Zane není špatný herec, tak proč ne - ne! je to skoro romanťák s jednou vraždou. Chabé! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na bahamskom ostrove Eleuthera a tiež v luxemburskom mestečku Dudelange. (MikaelSVK)
  • Jennifer (Kelly Brook) se jde v úvodu filmu koupat nahá, při vylezání z vody je však možné vidět, že má spodní díl plavek. (šerminator)
  • Billy Zane a Kelly Brook se do sebe v průběhu natáčení zamilovali. Později jejich vztah vyústil až v zásnuby. (Terva)

Reklama

Reklama